karolo320 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 To wrzucasz i niby, że sam na to wpadłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ludziska został tydzień. Jak idą prace ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Mi słabiutko... W ogóle raczej przerwałem prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Mi słabiutko... W ogóle raczej przerwałem prace. Czemuż to, nie poddawaj się. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 a mi zostala grafika i maly bug, ktorego nie moge usunac: po przejsciu przez wczytywanie gry ta sie zawiesza. Znaczy idzie dalej, gdy dasz w stepie show_message("") to bedzie sie ten komunikat pojawiac, ale rysowanie zatrzymuje sie na jednej klatce i nic nie moge zrobic... E: dobra, zniszczylem tego buga, zapomnialem w pewnym momencie dac surface_reset_target();... geniusz ze mnie.... E2:menu mi nie dziala.. cos chyba nie chce zebym skonczyl ten projekt na czas E3:dobra, kolejny bug zniszczony, ide jak burza! E4: (tak nawiasem mowiac)@uzjel: twoja sygna nie jest zbytnio dopracowana, cienie ci nie wyszly za tymi gostkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 mi idzie całkiem dobrze, myślę że jutro wyślę gierke oby było min. 5 prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka21k Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Czy ja też mógłbym wystartować w tym konkursie? Zacząłem swój projekt już po tym gdy wystartował konkurs niestety nie wiedziałem o tym i umieściłem swoje demko w dziale Dema Gier i Programów. Dopiero tam któryś z użytkowników zwrócił moją uwagę, że gra nadawała by się na ten konkurs. Czy nie złamie to regulaminu konkursu gdy wyślę swój projekt? Tak pytam z ciekawości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Niestety złamie to regulamin. 2. Praca musi być stworzona specjalnie na potrzeby konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka21k Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Trudno. Może będę miał okazję wystartować w następnym. Poza tym będzie więcej czasu na udoskonalenia i dokończenie mojej gry. Więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Bardzo jestem ciekawy jakie projekty już zostały zgłoszone. Rozstrzygnięcie konkursu już wkrótce więc czekam z niecierpliwością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ale wiesz co? W następnym OxGames Challange pewnie będzie inny temat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ale wiesz co? W następnym OxGames Challange pewnie będzie inny temat ;) aleś ty mądry, kolejny nostradamus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Grę można oddać jeszcze w poniedziałek, czy najwyżej do północy w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Do północy w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Trza się już zabrać za robienie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Wcześnie się zbierasz... =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 no wiem xD Jednak jutro zacznę, dzisiaj siły nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Pozostał 1 dzień i 12 godzin. :weight_lift2: @Edit: Hm wydawało mi się że do dziś jest konkurs :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Czyli do jutra jeszcze..super,może zdążę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Dziś o godz. 00 ( o 24:00) kończy się konkurs, więc nie jest do jutra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Pozostał 1 dzień i 12 godzin. :weight_lift2: @Edit: Hm wydawało mi się że do dziś jest konkurs :huh: no to jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Hmm, to znaczy jest do jutra do północy, czy jak w końcu, bo się pogubiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 27.06.11 23:59 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 To miodnie. Jeszcze można coś zrobić =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ciekawi mnie czy i tym razem wygra osoba po której nikt by się tego nie spodziewał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Tyż jestem ciekaw pojedynku choć sam rady nie dam skończyć na czas. Ale działam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 27.06.11 23:59 czyli mam jeszcze czas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 a ja chciałem wyniki sprawdzać :D Powodzenia wszystkim! Sam bym może oddał, ale nie ma mnie teraz w domu i nie miałem jak skończyć. A lipcowy Ox jakie będzie miał ramy czasowe? Bo mnie znowu 9-20 nie będzie pewnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 A będą tutaj gry wystawione do zagrania, czy tylko wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Linki do downloadu też pewnie będą, jak w poprzednich Oxach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Już swoją grę wysłałem :). Polecam wysłanie razem ze źródłem, jak ja to robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi