MXQ Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 dodatkowe punkty, nie wygrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Nie no..czy swoja czy czyjaś to nie powinno mieć znaczenia..to samo można by powiedzieć o grafice,jak twoja to + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Ja też mam orginalny pomysł na kosmicznągre :D i z grafiką nie bede miał raczej problemów bo przeciesz nie musi być jakaś super HQ wystarczy żeby była ładna i pasowała do klimatu gry :) a jeszcze chciałem sie dowiedziec jak to jest z tym konkursem. Ja zrobie gre i plik .exe wysyłam na maila czy gdzies na forum musze jeszcze sie zapisac czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Tylko wysyłasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Nie no..czy swoja czy czyjaś to nie powinno mieć znaczenia..to samo można by powiedzieć o grafice,jak twoja to + powtórzę: to jest w regulaminie że grafika musi być twoja lub na zrobiona specjalnie na potrzeby konkursu a jak ktoś dodatkowo jeszcze kompozytora znajdzie lub sam skomponuje to to raczej powinno być zuważone zresztą jury zadecyduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Wiem że musi być twoja..ale chodzi o to że grafika i muzyka jest na tej samej zasadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 tutaj nie, w tym sensie że tu posiadanie własnej lub specjalnie stworzonej do tej gry muzyczki nie jest obowiązkowe, więc powinno być zauważone przez jury posiadanie własnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Nie wiem czy tylko mam takie wrażenie, że na siłę próbujesz wyłudzić kilka punktów od juri za własną muzykę? A tak na marginesie osoba która nie jest pewna swojego wieku jest mało wiarygodna. (To co piszesz w sygnat. o bracie mi kolarzy się z psem który zjadał wypracowania do szkoły). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 mówię prawdę niewierny, a co do muzyki to nie próbuje wyłudzić na siłę tych punktów tylko taka jest moja opinia E: jak bym zrobił siebie starszego to mógłbyś mnie oskarżyć, ale zmieniłem się na młodszego, nie ma powodu do podejrzeń <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Cały czas powtarzasz to samo zdanie nie zważając na argumenty, pewnie ich nie rozumiesz, więc ci wybaczam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 mówisz do bacy? bo to on się czepia ciągle tego samego nie podając konkretnego argumentu E: więc ci wybaczam. i miej honor napisać Ci z wielkiej litery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Miej honor zaczynać zdanie więlką literą... wait what? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 i miej honor napisać Ci z wielkiej litery To nie kwestia honoru tylko odnoszenia się do rozmówcy z szacunkiem. Ty jesteś za chudy w uszach na takie przywileje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 czy Wy(zachowując honor) naprawdę macie tak niski poziom inteligencji? naprawdę, prawie same dzieci tu są(jeśli oceniać po poziomie rozumowania) @Morro: właśnie odnosząc się z szacunkiem do osoby z którą się kłócimy pokazujemy że mamy honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Nie, to znaczy o naszym wychowaniu. Nie masz bladego pojęcia czym jest honor jak widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 bad company by sie w sumie przydalo :) Myslalem o kupnie jakiejs fajnej sieciowki a tu takie cos. Zobaczymy czy znajde czas zeby cos wyskrobac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Eh... Ludzie to temat o konkursie a nie o ... (Jak by coś to te zdanie nie jest skierowanie do Ciebie propaganja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 DOŚĆ! Przerwijmy tę wojnę polsko polską! Koniec tematu! \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Ja już zacząłem robić grę..tym razem nie kilka godzin przed terminem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Jeśli propaganja weźmie udział w konkursie to pogrzebie szansę większości ludzi na wygraną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Nie przesadzaj;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 najgorsze że już grałem w tego battlefielda :( no cóż, jeśli wygram to może troszeczke kaski ktoś da(E: w sensie że sprzedam tę grę :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Najpierw wygraj;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 to będzie trudne, propa stanowi zagrożenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 No, teraz możecie zaszpanować waszym 3D ;) Może propa by się też skusił ? Jednak pamiętajcie, że najlepiej oceniana jest grywalność! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Wiesz już kto zasiądzie w juri? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Pytanie do biorących udział: robicie mini-gierki, czy pełnoliniowe? (np RPG) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Zależy co rozumiesz pod pojęciem mini-gierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Takie, w któe można pograć dla zabicia nudy (jak na gry.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 No to trochę bardziej rozbudowaną..przynajmniej ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 wiesz... na gry.pl to jeszcze zależy na jakie gry trafisz... jeżeli bd robił, to jednak większe niż mini-gierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi