aro00 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 TUTANKHAM pacman-strzelanka w labiryncie Jest to remake gry z automatów wczesnych lat osiemdziesiątych chyba zrobiłem go poraz pierwszy na świecie wersję pc, w każdym razie nigdy nie natknąłem sie na niego nigdzie. Jest to moja pierwsza gra ale nad którą pracowałem długo i starannie. W zamierzeniu miała odwzorować i odświeżyć wersję z Mame ale myślę że trochę przy okazji nabrała swojego stylu. Gra posiada 9 coraz bardziej rozbudowanych leveli. download: https://gmclan.org/up1676_4_Tutankham_v_1_0.html lub https://rapidshare.com/files/461307456/Tutankham_v.1.0.exe rozmiar: 3mb Programowanie własne Muzyka dżwięk z Konami screeny: https://gmclan.org/up1676_6_tutankham2.html https://gmclan.org/up1676_6_tutankham1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Jak na pierwszą grę jest całkiem nieźle. Nie umiem przejść 2 poziomu :P Dam Ci -4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Em no widzę że grafikiem to ty nie jesteś :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 jak dla mnie ta grafika jest miała taka być w założeniach (w końcu to remake gry w lat 80-tych) i jest piękna.\ Tylko czcionki na górze nie zgrywają się z resztą. A co do grywalności: wydaje mi się, że gra jest za trudna, (w grze 9 leveli, ja doszedłem do drugiego :D poza tym te motyle są trzy razy szybsze od bohatera i jak Cię zauważą to kapa.) ale reszta całkiem spoko. Dajem 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Jezu Chryste, skręcanie w tej grze strasznie napsuło mi krwi :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nersen Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Po przeczytaniu tytułu gry miałem nadzieję, że znajdzie się w niej ten utwór . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 ładnie to wygląda, ale jak już wcześniej było wspominane zmień czcionke żeby liczba score'a pasowała do reszty, 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Maja 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Screenów 1:1 bez czarnych ramek nie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro00 Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Ogłaszam konkurs Osoba która jako pierwsza przesle screena z 4 levela funduje nagrode w postaci konsoli game boya advance z gra spaiderman zainteresowanych uczestnictwem potwierdzic na priva w przyszłosci konkurs z cenniejsza nagroda dingoo230 lub nawet psp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 ok tylko tu napisz jak ktoś wygra żeby się niepotrzebnie nie męczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro00 Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 ok oczywiscie a co do tego czy meczyc to najprawdopodobniej bedzie dodatkowy konkurs z cenniejsza nagroda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Mechanika gry: 2/5 Grafika: 4/5 - fajny klimat Muzyka: 4/5 - jak powyżej Fabuła: 2/5 - sklejone pare gier w jeden program Gra strasznie trudna odejmuje 2 punkty. Razem: 3/5 - punkcik za to, że to twoja pierwsza gra:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Lubię takie gry :> Czasami tylko jest taki błąd, że pomimo zestrzelenia jakiegoś wroga, najczęściej tych jaszczurów z 3 lvla, on nie umiera. Grę oceniam na 4, bardzo klimatyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Uwazaj, zanim oglosisz konkursy z cennymi nagrodami. Wlasnie bez problemu zdekompilowalem ta gre. Moge wyslac ci screena nawet z 8 lvla :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 @aro00 A teraz czekamy aż napiszesz, że 4tk wygrał :) @4tk Jak będziesz miał wygraną - pochwal się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 taa na pewno 4tk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 4 i 9. Dawaj nagrode >:D Edit: Won, MXQ, niewierny! Złapałeś u mnie dużego minusa, Takiego: |=====| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 to STAGE 1 spamerze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Nie chciało mi się zmieniać zmiennych, spamerze ;) To jest zmienna, do której dodawane jest 1 co każdy room. Nie będę rzucał kodem (którego swoją drogą jest 10x mniej niż klocków) bo twórca może sobie tego nie życzyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 ale to jest jakby cheat ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Tyle czasu googlowałeś tą ripostę? I weź się już ogarnij, bo ani nie jesteś śmieszny, ani mądry :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 i tak nie przeszedłeś tego w sposób naturalny ;) ja bym Ci nie dał nagrody, chociaż wystarczało przeslać screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 No dobra, rozumiem, ze zabraklo Ci argumentow (lub zrozumiales swoja glupote i glupio ci przyznac sie do bledu) i musisz jakos zmienic tor rozmowy, ale wyleciales z ta naturalnoscia jak Filip z konopii Edit: Trudno bylo edytowac posta "kłamjisz" czy jakos tak na "ale to jest jakby cheat ;|"? Moze ja teraz edytuje "Nie chciało mi się zmieniać zmiennych, spamerze To jest zmienna, do której dodawane jest 1 co każdy room. Nie będę rzucał kodem (którego swoją drogą jest 10x mniej niż klocków) bo twórca może sobie tego nie życzyć " na "Mam mózg i dzięki temu nie przebijesz moich argumentów"? Fajnie by to wyglądało. -Mam mózg i dzięki temu nie przebijesz moich argumentów -ale to jest jakby cheat ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 wow! ale cięta riposta! aż zgasiłeś pożar w domu obok! E: z całym szacunkiem: img Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 MXQ geniuszu, przecież fortek zrobił to specjalnie, nawet wcześniej napisał, że zdekompilował grę. A zrobił to po to, żeby uświadomić że jest takie coś możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 No, MXQ, ja mam chociaż jakiś inny papierek niż ten żółty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 wychodze, nie bede prowadził rozmowy z ludźmi (?) o tak niskim poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Wyjdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Muszę wygooglać jak się dekompiluję grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 dlaczego ktoś zaraportował Nickolasa, przecież gmclanowy obrońca Linuxa nr 2 ma rację. MXQ, nie lubimy spiętych dup. ogarnij się ciutkę. @up: nie, nie musisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi