Flaque Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 U mnie w mieście pada śnieg. Czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Śnieg pada, ponieważ aniołki zamiatają chmurki, mój ty niewiedzący robaczku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 ciesz się, że pada :D Ja bym się ta cieszył :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Śnieg to zmora! Na wózku inwalidzkim jeździ się bardo trudno i żeby nie wpaść w poślizg to trzeba być hardkorem! Wheelchairs FTW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Dalej pada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 nom i w telewizji na kanale "tvp katowice" - ciagle o tym mowia :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 To przez efekt cieplarniany - klimat się ociepla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Sądzę, że odpowiedź na to i inne pytania znajdziesz tu: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...t=0&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 @Flaque To pewnie dlateg iż Osama nie żyje i szatan bardzo się cieszy, więc postanawia bardziej uprzykrzać nam życie Rozwiązanie? Odpraw egzorcyzmy na chmurach EDIT: U mnie w Sopocie jest cieplutko (15?C) i słonecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Śnieg to zmora! Na wózku inwalidzkim jeździ się bardo trudno i żeby nie wpaść w poślizg to trzeba być hardkorem!Wózek nie wpada w poślizg tylko się zakopuje w śniegu. :P Pchać wózek to jest dopiero udręka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Wózek nie wpada w poślizg tylko się zakopuje w śniegu. :P Pchać wózek to jest dopiero udręka. Zależy, ile tego śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Już widzę to jutrzejsze opóźnienie matury z polskiego, bo ludziom pociągi odmówią posłuszeństwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Farciarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Farciarz? Ja chce mieć to z głowy jak najszybciej, a nie czekać aż ludzie pociągami podmiejskimi dojadą. Na szczęście śnieg znikł przez noc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Maja 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 @Flaque To pewnie dlateg iż Osama nie żyje i szatan bardzo się cieszy, więc postanawia bardziej uprzykrzać nam życie Rozwiązanie? Odpraw egzorcyzmy na chmurach EDIT: U mnie w Sopocie jest cieplutko (15?C) i słonecznie. Pierd*lisz. 5 stopni było. Byłem w kilku miejscach trójmiasta wczoraj i nie przekroczyło nigdzie tej temperatury, mierzone samochodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 A u mnie całkiem cieplutko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Rano było u mnie 0 stopni. Ile jest teraz - nie wiem, nie chce mi się odchodzić od kompa i patrzeć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 U mnie cały dzień prądu nie było przez ten śnieg :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 U mnie cały dzień prądu nie było przez ten śnieg :< Hmm... zająłeś się z tego powodu świątecznymi porządkami? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Hmm... zająłeś się z tego powodu świątecznymi porządkami? :D Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Pomyślcie jaka radość. No w całej polsce musi być dzisiaj parę zjazdów rodzinnych. Pewnie w ch*j tych zjazdów jest, bo ktoś ma imieniny czy urodziny, albo jakieś wesele czy inne gówno. Nie wiesz co powiedzieć wujkowi bogdanowi, który zawsze pie*d*li czy po czy. Mówisz: oja ile śniegu toto napadało. Maj mamy a tutaj śnieg pada, gdzie to globalne ocieplenie hohoh. śnieg w maju pokonuje niezręczna ciszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Pierd*lisz. 5 stopni było. Byłem w kilku miejscach trójmiasta wczoraj i nie przekroczyło nigdzie tej temperatury, mierzone samochodem. Heh masz racje. Patrzyłem nie na tą miarkę termometru co trzeba (wydawało mi się że 15'C to trochę za dużo). Sorki za wprowadzanie w błąd. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Propos tego śniegu i wózka inwalidzkiego ... A myślicie ,że jak wymyślili drift?! B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Menel OFF !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 23 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Któż to tak śnieżkiem prószy z niebiosów? Dyć oczywiście pan wojewoda; módl się, dziecino, z całą krainą - niech Bóg mu siły doda; śnieżku naprószył, śnieżek poruszył dobry pan wojewoda. A któż na szybach maluje kwiaty, czy mróz, czy mróz, dziecino? Nie, to rączuchną dla ciebie, żabuchno, starosta ze starościną; srebrzyste prążki, listki, gałązki dla ciebie, dziwna dziecino. A któż te śliczne zawiesił sople za oknem u okapu? Czy może także mróz niedobry swą fantastyczną łapą? Nie, moje złoto, to referenci, podkierownicy, nadasystenci nocą nie spali, hurra! wołali, sople poprzyklejali. Hej, tam w Warszawie jest pan minister siwy i taki miły, przez okno rzuca spojrzenia bystre, bo chce, by dla ciebie były zimą sopelki, śniegi i lody: wszystkie zimowe wygody. Jeżeli tedy sanki usłyszysz i dzwonki ich tajemnicze, wiedz: to minister w skupionej ciszy nacisnął taki guziczek, że gwiazdki dzwonią i gwiazdki lśnią nad miastem i nad wsią. (Gałczyński) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Wololo, ładny wiersz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi