baca Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Tytuł: Molly the Sheep Gatunek: platformówka Opis: Jest to platformówka w klimacie bajkowym. Grę tworzę z myślą o platformy: Android, ios. Sterowanie strzałkami na klawiaturze lub ekranie. Download: Plik v1.3 Old: Plik v1.2 Plik v1.0 Rozmiar pliku: 1.29 MB. Autorzy: Programowanie: Baca Fabuła: Na razie brak. Grafika: Baca Muzyka: Brak, ale pewnie będzie z internetu, Możecie sami zaproponować. Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opis nie zbyt dobrze prezentujący. Jedyne co się dowiedziałem to to, że jest to platformówka w klimacie bajkowym, no ale zagrałem . I według mnie za szybko wydałeś to demo. Jak będzie bardziej ,, dopracowana " to ocenię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Obecnie jest to tylko test samej grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Jeżeli chcesz by oceniali CI grafikę , to ode mnie masz za nią 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Mam pytanie: Czemu akurat owca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 @up A czemu nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 A w czym piszesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Game Maker 8 + Inkscape(grafika wektorowa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Owca bardzo dobrze pasuje do tej grafiki , jak będzie animacja to będzie jeszcze lepiej . Bosu: A zamiast owcy co byś wolał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 No no grafika ładnie się prezentuje, trzyma klimat "bajkowy". Dla mnie 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Strzałka w górę jest obróconą strzałką w prawo, i jej cień też się obrócił (leci w górny prawy róg, a reszta "normalnie" w dolny prawy). Będą kredki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 @up Miałem to zrobione, ale zapomniałem wgrać do game makera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Plagiat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 @ALT Plagiat? Ale czego? Własnej gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Ah...sory :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Rozmiar na iPhone... już wiadomo o co chodzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 troche nogi owcy dziwnie wygladaja, kwadraty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 @Gnysek wkońcu ktoś musi być pierwszy, chyba że się mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 to demo jest po prostu słabe i wątpię, żeby yoyo chciało to sprzedawać nawet na pc, a co dopiero konwertować. jeśli chodzi o grafikę, również nie jest zbyt dobra (choć zła też nie). parę wektorowych konturów i gradientów nie załatwia sprawy. lepiej weź się do roboty nad tym. masz 3/5 na zachętę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 @up możliwe, ale cały czas pracuję nad grafiką. Pozatym gra nie będzie opierają się na samej grafice! Zamierzam stworzyć dużo game play-u między innymi: zagadki, mimi gry, zróżnicowane poziomy... A to co zamieścił to efekt 2 nocy spędzonych przed komputerem i nawet bym nie nazywał to demem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 @up możliwe, ale cały czas pracuję nad grafiką. Pozatym gra nie będzie opierają się na samej grafice! Zamierzam stworzyć dużo game play-u między innymi: zagadki, mimi gry, zróżnicowane poziomy... A to co zamieścił to efekt 2 nocy spędzonych przed komputerem i nawet bym nie nazywał to demem. Skoro tak sądzisz to co ten projekt robi w dziale: " Dema gier i programów " , chyba Ty musiałeś go tu umieścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 @up możliwe, ale cały czas pracuję nad grafiką. Pozatym gra nie będzie opierają się na samej grafice! Zamierzam stworzyć dużo game play-u między innymi: zagadki, mimi gry, zróżnicowane poziomy... A to co zamieścił to efekt 2 nocy spędzonych przed komputerem i nawet bym nie nazywał to demem. w takim razie to jest miejsce, gdzie gra powinna zostać poza tym, błąd tkwi w samym założeniu. zróżnicowanie poziomy i słowo "spring" w tytule jak dla mnie gryzą się i trzeba będzie się postarać o różnorodność. i "mimigry" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 A co myślicie o nazwie "Molly sheep" - Owieczka Molly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Swoje kąsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 @up ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Chyba miał na myśli, że wszystkie nazwy po angielsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Jakby gra miała wyjść tylko w Polsce to nazwa byłaby po Polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 A co myślicie o nazwie "Molly sheep" - Owieczka Molly. Chyba powinno być "Sheep Molly" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik97 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 A mi się wydaje, że powinno być "Molly the sheep". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Według google tłumacza Molly sheep. Ale tłumacz może się mylić. A ja za dobrze języka nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi