Piedro Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Coraz bardziej mi się ta gra podoba. najważniejsze że nie korzystasz z czyiś pomysłów (np. Mario, Sonic). Nie mogę się doczekać kiedy dam czadu w tę grę powodzenia Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 No i niech ta nazwa zostanie, koniec kropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 ta nazwa jak dla mnie pasuje, może zostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 dosc o nazwie. kropka. o jeszcze jedna: . a tu tak na dokladke: ..... i na zapas ..... to w top-down to chyba ma byc latanie? tak mi sie wydaje przynajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 dzięki wszyscy. ale jeśli ktoś napisze kolejnego posta o nazwie, zamorduję ;< dlaczego top down jeden screen? Tylko jedna mapa taka będzie? (latanie, plywanie ) bo speszyl stejdż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 dzięki wszyscy. ale jeśli ktoś napisze kolejnego posta o nazwie, zamorduję;< Czym? Siekerą? Nożem? a to top-down to bonus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 telepatycznie a co do drugiej linijki bo speszyl stejdż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Tylko nie bij telepatycznie nazwa: Soro Skąd pomysł? Z Google Translate, lis po filipińsku to soro, krótkie, łatwe do zapamiętania, i ma sens. lub Zorro (hiszpański), Vulpes (łacina) popatrz na internecie. Tam wszystko znajdziesz ale nie zawsze w swoim języku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 za późno, moje eksperymenty z gugl trenzlejd zakończyły się porażką i Raudona (rudy/czerwony z litewskiego) zostało odrzucone przez ankietę ze wspaniałym wynikiem z 0 głosami na "tak". mechFox zostaje, mimo że mechRaudona podobało mi się bardziej. ale przyznam, że Soro nadaje się na imię dla bohatera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Soro rzeczywiście jest dobrą nazwą. dzięki wszyscy. ale jeśli ktoś napisze kolejnego posta o nazwie, zamorduję Coś trzeba robić, póki nie ma gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zapowiada się super gierka :lol: Jak na razie po filmach i screenach 5\5 Edit:Kto zabił lisia? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 na wypadek, gdyby ktoś pomyślał, że projekt zdechł vfghcgxd soro jako imię nie zostało użyte, bo http://en.wikipedia.org/wiki/Kingdom_hearts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Jaklub, gra wygląda zaje****ie! Jak jej nie skończysz to Ciebie zamordujemy. Po drugim screenie sądzę, że będą jakieś różne tryby rozgrywki (Arcade/Challenge?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Fajnie wyglądają nowe screeny. Uwypuklisz, dlaczego nie Soro? Bo w tym tekście za dużo nie zauważyłem. Może to zależy od mojej biegłości w j. angielskim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 INVINCIBILITY omg Pierwszy screen śliczny. Na drugim grafika testowa, prawda? @MagnusArias: to raczej wybór postaci. @Bedziom: głównym bohaterem Kingdom Hearts jest właśnie Sora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 dzięki Na drugim grafika testowa, prawda? kontury będą miały lepsze wygładzenie, całość zostanie pocieniowana. dużo raczej to się nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Glownymi bohaterami beda Lape i Rape : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Glownymi bohaterami beda Lape i Rape : D lol!11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Rape i Fape. :P Komentarz - bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 W jakiej rozdzielczości będzie gra??? :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 @Jaklub: nie musisz wszystkiego rysować ręcznie. Na pierwszym obrazku dziewięciokrotnie powiększona postać z mojej gry (31x48), na drugim ta sama po zwektoryzowaniu w Inkscape. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 @Jaklub - Screeny... SUPEROWE!!! Czekam tylko na demko tej gry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 dołączam się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 demo? jeszcze nie @Jaklub: nie musisz wszystkiego rysować ręcznie. Na pierwszym obrazku dziewięciokrotnie powiększona postać z mojej gry (31x48), na drugim ta sama po zwektoryzowaniu w Inkscape. jeśli chcę pozostać przy boskiej rozdzielczości 320x224, nic z tego nie wynika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 dzień dobry. czy jestem już najwolniejszym człowiekiem na gmclanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Tak. Wygląda cool, gameplaye jak nagrywałeś też były cool. Gra ogólnie cool :) Na kiedy przewidujesz demko/fulla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDa Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Szkoda , że nie ma tu " Lubie to" , dodał bym to na facebooka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Czekam na demo/pełną wersję gry, bo po screenach stwierdzam, iż gra wygląda, co najmniej dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgodze się z Cordobą :) Czekam na demko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 mam nadzieję że to skończysz, brakuje mi już takich gier na GMclanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi