TheMarcQ Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 po 500. przejsciu planszy bedziesz smigal jak autor na filmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Fajne fajne. Co do prędkości to okaże się podczas grania. Może mój musk nie wykonuje operacji tak wolno abym nie zdążył nacisnąć odpowiedniego klawiszu do skoku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Bo to gra nie na przechodzenie tylko na masterowanie. :lubieto: Edit: Jak nie dasz tam jakiegoś time triala to dam ocenę 0/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Nie obraż się, że czepiam się. Ale ten fox dziwnie się obraca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Jaklub, no to jak się .game.gmk w końcu nazywa ?mechafox mi się podoba, ale jeszcze nieustalone Bo to gra nie na przechodzenie tylko na masterowanie. :lubieto: Edit: Jak nie dasz tam jakiegoś time triala to dam ocenę 0/5 :P :thumbsup: będzie time trial Nie obraż się, że czepiam się. Ale ten fox dziwnie się obraca. mogę podbić animację obrotu do 16 klatek. do tego doda się drobe poruszanie się ogona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 będzie time trial I'm lovin' it. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Ogranicz też lvle, bo znając hudera po 6 odpaleniu przejdzie całą grę w minutę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Zgubiłem się po pierwszych 10 sekundach. słyszałem, że niektórym nie wyrosło po 17 palców u każdej ręki Wolniej trochę, jak takie szybkie tempo, to jak wykonać jakiekolwiek ruchy np. to podbicie tym "czymś" na końcu łapy. Miliony móch mogą się mylić. Brakuje tu takich dynamicznych platformówek. Zrób jakiś etap w wodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Mam pomysł na tytuł Redbrush: Mechanic Fox Edit: Redbrush to imię dla liska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Tytuł "Very Noname Fox" (Trololo) "Fox without name" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Redbrush brzmi lepiej nie sądzisz? Lecz ostateczną decyzję zostawmy Jaklubowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Nom, lepiej. Albo nazwij go Mozilla Firefox. :D (ta nowa jest straszna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 @Piedro fajna nazwa A ja czekam na gierkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Zauważyłeś, że w co 2 temacie z grą piszesz, że na nią czekasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 @up Zauważyłaś, że co drugi temat się czegoś czepiasz? Oceniłem narazie dwie zapowiedzi, więc nie oceniaj dnia przed zachodem słońca. Edit: Poza tym mówię, że czekam na grę, może mi się nie spodobać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 "Fury of the Burning Tail" lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 "Megalitic Fox With Mechanic Hand What Can Flight On Over Nine Thousands Meters High" MFWMHWCFOONTMH Propozycja nie do odrzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 4tk, nie jesteś oryginalny Pomysł na nazwę gry:"Taki śmieszny lis, zbierający monety z falującym ogonem i łańcuchem na, którego końcu znajduje się hak". co do nazwy, mechFox ląduje w tytule. Phoenix wygrywa placki. wszelkie obiekcje zgłaszać tutaj. btw w grze będzie woda i możliwość pływania, Muczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 eej, Fenek brzmiało zdecydowanie lepiej, a teraz nazwa jest jakaś kiczowata D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 eej, Fenek brzmiało zdecydowanie lepiej, a teraz nazwa jest jakaś kiczowata D: bohater nie jest fenkiem ;p czekam na pomysły poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 A mi się podoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 4tk, nie jesteś oryginalny co do nazwy, mechFox ląduje w tytule. Phoenix wygrywa placki. wszelkie obiekcje zgłaszać tutaj. Ah, wspaniale :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Słaby tytuł. Ja jestem za tym co zasugerował Muczek. Tylko dodać mu ten płonący ogon i by było dobre :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 jako nazwę chciałbym mieć jedno, maksymalnie dwa słowa. jak już mówiłem, tytuł wciąż może się zmienić, ale nie sądzę, by jakoś szczególnie się oddalił od tego, co jest teraz. po prostu trzeba zrobić z nim coś, żeby był mniej, jak to ujął psysio, kiczowaty a sam płonący ogon zobaczycie w pewnych momentach w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 może MrNovembre :D ( novembre z fr. lis), no albo kombinacje z tym mechem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 No to już samo "redbrush" mogło by być. Wg mnie brzmi oryginalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 językowe kombinacje są najs, może wymyśli się coś w tę stronę. co do Redbrush, jest nie najgorsze, ale skąd "brush"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 brush- pędzel, kita szczotka; chodzi o ogon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Jaklub, dodaj jeszcze że jak lis wychodzi z rury to jest przez chwilę taką kulką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Nazwa fajna tylko mało czytelna... może Mecha Fox , albo Robo Fox ? Infantylne nazwy są spoko dla platformówek, zobacz naprzyklad na kalafiora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi