Borek Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Niestety strona gear-studio na razie będzie zamknięta na dłuższy czas, bo jeden z adminów się bawił i zepsuł pół bazy sql i takie tam, tak czy inaczej, backup po prostu nie ma sensu :P. W zamian za to, będzie nowa wersja strony gear-studio :) Z tego powodu wszelkie informację będę zamieszczał w tym temacie - będą to po prostu tak jakby newsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Zacznij od newsa z nowym InterFace'm bo zanim obadałem to strona była już off... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Świetny ten nowy HUD, lepszy niż poprzedni. Utrzymuje klimat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Duuuuzo lepszy. Zrobcie jeszcze w AT tryb hardcore, bez hudu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Co w tym trybie byś zrobił? Nic by nie mogło być wyświetlane, no może prócz ilości pestek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Utożsamiłbym się z postacią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Sory, że odświeżam po taki czasie, ale czy wy tam coś robicie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Marca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 No, ja dzisiaj będę próbował odpalić testy Almory. Tylko ogarnę wszystko, bo wróciłem z urlopu o drugiej w nocy, a potem byłem cały dzień w pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Jasne, tylko póki co borek czeka, aż tymon naprawi stronę GS. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Fajnie by było gdybyś przestał się wypowiadać w imieniu Borka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Marca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Ja też czekam :gnysek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Świetnie, bo ja również. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Cóż, długo czekałem na chwilę żeby zapowiedzieć Wam zmodernizowany projekt Alien Territory. Dzięki połączeniu sił z adminami GMClanu, tworzymy nową wersję AT w 3D na specjalnym silniku zmodyfikowanym przez Psichixa. Na razie tylko screen, jak będę miał dziś więcej czasu, to podrzucę jeszcze opis dotyczący rozgrywki. Oczywiście gra będzie w pełni online, już mamy zrobiony cały system statystyk itp., thanks to Tymon :D Oczywiście był to Prima Aprilisowy żart i prace w dalszym ciągu są nad znaną Wam wersją 2D :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Jak Doom3 z lotu ptaka:) Jak z wymaganiami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Eh, ale grafika 2D dawała ten wyjątkowy klimat! Przywróćcie z powrotem dwa wymiary, dużo czasu wam to nie zajmie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 1 kwietnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Cóż, ######ście wygląda ten Alien Breed (Impact?) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 No..szkoda że to ściema...i panowie,słabo w tym roku;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Czerwca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Strona już wróciła - http://gear-studio.com/ - zapraszamy do śledzenia, oraz zaktualizowania kanału RSS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi