Czarny Ass Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Tytuł: Battle City (Ferrari Hack) Gatunek: Tankowanie Opis: Kiedyś zrobiony przeze mnie hack battle city. Większość gry jest symetryczna, bo takie było założenie tego hacka, ale potem mi się to znudziło. Pod koniec tez parę plansz było symetrycznych. Nie jest to żaden wyczyn, ale w niektóre plansze da się pograć. Miejcie litość!!! Jak to kiedyś robiłem byłem leniem i nie chciało mi się bronić orzełka, tylko własnej d**y. Jak chcecie to mogę zrobić wersje nie dla leni. Download: https://gmclan.org/up6201_3_Tanks_Ferrari_Hack.html Battle City Ferrari Hack 1.1 Rozmiar pliku: 15 KB Autorzy: Programowanie: JA Fabuła: JA? Grafika: JA?! Muzyka: JAJA?!?! Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Fabuła: JA? Grafika: JA?! spoko, mogłeś się z tymi aspektami bardziej postarać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 wole sobie pegasusa odpalić i pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 wole sobie pegasusa odpalić i pograć a ja emulator ^^ mam go cały czas na pendrajwie w razie gdyby w szkole mi się nudziło - tanki mocarna giera, a szczególnie gdy gra się z koleżanką ze stacji roboczej obok :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Mapy nie są złe ale głupio że niektóre można przejść stojąc w miejscu i strzelając prosto. Po za tym fail z orłem. A i resnął mi się na którejś początkowej mapie gościu co zmieniał mu się sprit w inny czołg przy zmianie kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Jak chcecie to mogę zrobić wersje nie dla leni. :) Mogę zrobić. (ale jutro) @HuderLord Hmmm, dziwne. Ja niczego takiego nie zauważyłem. A pamiętasz na której to było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 5-8 jakoś. Sprawdzę jeszcze. EDIT: ok na 9 mi się taki zrespił. Jest zielonego koloru i jak jedzie w górę i w dół to ma sprita gracza rangi 4 a jak w lewo i prawo to ma sprita gracza rangi 3. Dodatkowo jeździ i strzela dupą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Ok, wiem już co do naprawy. Naprawię co trzeba i wstawię poprawioną wersję na uploader. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 tanki, wspomnienia, jak cała ekipa zbierała się do domu tego, kto miał pegasusa i jazda. dzieciństwo he... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Dzięki tobie wróciłem do starych gier przez emulator;p Tanki są super,jedna z moich ulubionych gier na starej "grze telewizyjnej" edit:500 postów!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 co to jest gra telewizyjna? Nie słyszałeś o pojęciu konsola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 ehh..zacytowałem to jak się kiedyś o niej mowiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 No to chyba kiedyś się mówiło na to pegasus. Chodź moja rodzinka mówiła nes bo imo mieliśmy orginalnego a nie jakiś ruski crap z ryniacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 ja kiedyś kupiłem dyskietkę power rangers 2 a było miś baloo ;] co sie wkur... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koza Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Też nie chcę mi się nigdy orła bronić :D 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Troszeczkę stary temat żeś odświeżył, choć przypomniałeś mi, że miałem wydać łatkę do gry. EDIT: BARDZO dziwny zbieg okoliczności, bo akurat dzisiaj włączyłem se mego starego Ferrari Hacka. A jak grałem to zabrakło mi obrony orzełka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koza Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Dopiero po napisaniu zauważyłem , że jest stary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Jeśli jakaś gra która wydaje ci się nowa jest na 4 stronie to wiedz, że coś się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Macie łatkę: Battle City Ferrari Hack 1.1 @koza Nic nie szkodzi, przypomniałeś mi, że mam łatkę wydać. Poza tym twój post był regulaminowy. (chyba) EDIT: Nie poprawiłem dupostrzelacza, ale przynajmniej będzie oryginalnie. Ważne, że bronimy orzełka. Kto leń niech pobiera wersję 1.0, kto nie niech pobierze 1.1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi