Alternative Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Na każdą rękę 25 razy dokładnie powoli do góry i w dół hangla podnosiłem co tak 3-5 kg waży nie wiem dokładnie aż już tak aż mięśnie bolały, rozciągnąłem sobie troche, teraz usiadłem i te mięśnie mi tak drżą jakby i takie są jakby "styrane", czemu? Za mało magnezu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Masz padaczke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Za bardzo się stresujesz życiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Ja tak miałem na wf jak pan się na nas wyżywał :P. Według mnie może mięśnie są jakby zmęczone czy coś? Bo wtedy jak byłem wykończony to jak chciałem zrobić jedną pompkę to mi tak ręce chodziły że nie umiałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 @up- Ja też tak mam, ale ręce nie muszą mi drżeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Kurcze, musiałeś nowy temat zakładać ? Nie mogłeś w starym zapisać? Źle się odżywasz albo to był za cięzki trening dla Ciebie. A najpewniej to i to. Na każdą rękę 25 razy dokładnie powoli do góry Lulz taka liczba powtórzeń to głupota dla chudzielców. Zwiększ ciężar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Pompa mięśniowa bracie! Siła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 to dlatego, że za bardzo ci się śpieszy żeby rzeźbe mieć, na to trzeba czekać, tak to możesz się tylko załatwić na amen(np. ciężarów nie będziesz miał siły podnieść), poza tym drgawki mogą być spowodowane tym że masz mało żelaza w sobie(trochę mało czerwonych krwinek), wątróbke wcinaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Dawno nie ćwiczyłeś, więc organizm tak reaguje na zbyt duży wysiłek. Następnego dnia przejdzie i będą zakwasy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 >pytanie się o ćwiczenia / podnoszenie ciężarów na forum dla nerdów http://www.sfd.pl/ polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 :D na sfd też niezłe farmazony potrafią walić.. najlepiej szukać odpowiedzi na ang boardach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Na rękę powinieneś wykonywać góra 12 - 15 powtórzeń :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 wątróbke wcinaj <rzyga><rzyga><rzyga><rzyga><rzyga><rzyga><rzyga><rzyga><rzyga><rzyga> nie nawidzę wątróbki! mam uraz do niej nie wiem skąd, wystarczy że powącham i mam odruch wymiotny, już nie wspomnę o tym jak mi babcia na siłę dała kawałek wątróbki "na posmakę" to po dwóch gryzach wyrzygałem :S Dawno nie ćwiczyłeś, więc organizm tak reaguje na zbyt duży wysiłek. Następnego dnia przejdzie i będą zakwasy już z tydzień codziennie tak ćwiczę, i codziennie takie mięsnie są jakby napuchnięte i mają tendencję to napięcia się nagle.. taki jakby bezwład troche w nich czuje (przed chwilą pakowałem), tak jakbym miał je zmarznięte, o. edit: i ogólnie ile razy dam radę pompek zrobić też to chyba u mnie zależy od tego jak się czuję i czy jestem zmęczony, np w weekend wyspany, wyluzowany, najedzony to jak 3 miesiące pompek nie robiłem tak się położyłem i zrobiłem 20 na lajcie, a teraz np od tygodnia robię dużo codziennie, a jestem wykończony to ledwo co 10 robie, wiem że mogę ale już poprostu nie wytrzymuję edit2: a może ma to coś wspólnego z tym że mam jakieś wypadanie płatka zastawki w sercu, ogólnie to powinienien codziennie tabletkę magnezu jeść ale jakoś się odzwyczaiłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jestem zdegustowany. Idź gwałtownie wyrzucać treści pokarmowej na zewnątrz z żołądka poprzez przełyk i jamę ustną, w wyniku silnych skurczów mięśni brzucha, przepony oraz klatki piersiowej gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 już z tydzień codziennie tak ćwiczę, i codziennie takie mięsnie Lol nie cwiczy sie codziennie ... Wogóle co Ty chcesz wiedzieć ? Ani nie masz diety ( z tego co pisałeś na gg ) zapewne nie potrafisz ćwiczyć jak wypisujesz takie farmazony jak wyzej i nie dajesz czasu na regeneracje. Zastanawiam się co chcesz osiągnąć. Spalić mięsnie i ogólnie odchudzić się chcesz może z poziomu chudy na >> anorektyk? Nie słuchasz się co inni Ci probuja przekazać i upierasz sie przy swoim to - GTFO . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Co ty miesni nie masz? Czy ile masz lat? Rece sie trzesa ze zmeczenia, to normalne. Ale 3 kilogramowe 25 razy ; >? w szkole sie popisujemy w sali fitnesowej robiac po 30 lub wiecej 15 kilogramowkami : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Proszę... proszę.... sami czort koksy. Jeszcze moment a wyczytam że ktoś tu 150kg na klatę na miękko bierze :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Borek tyle to oni biorą na bajcepsa :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Lol nie cwiczy sie codziennie ... Wogóle co Ty chcesz wiedzieć ? Ani nie masz diety ( z tego co pisałeś na gg ) zapewne nie potrafisz ćwiczyć jak wypisujesz takie farmazony jak wyzej i nie dajesz czasu na regeneracje. Zastanawiam się co chcesz osiągnąć. Spalić mięsnie i ogólnie odchudzić się chcesz może z poziomu chudy na >> anorektyk? Nie słuchasz się co inni Ci probuja przekazać i upierasz sie przy swoim to - GTFO . ch**j a nie dieta, jakieś treningi posrane, kolesie w więzieniu pompki robią i są przypakowani bez żadnej diety i przerw. ja chce po prostu żeby było bicepsa widać ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 kolesie w więzieniu pompki robią i są przypakowani bez żadnej diety i przerw :tv_happy: Okej mistrzu , haha , Ty wiesz lepiej ... ja chce po prostu żeby było bicepsa widać ładnie Problem w tym że u Ciebie nie ma co rzeźbić. :D Jesteś mentalnie za młody na ten rodzaj psycho siłowego wysiłku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 @Alternative Co do wątróbki - to jak babcia mi dała jakieś dziwne drugie danie na obiad, to jadłem coś co mi cholernie smakowało, gdy zapytałem się co to jest, to babcia odpowiedziała "wątróbka", to momentalnie "wyplułem" to. Jak człowiek nie wie co je i mu smakuje to jest okej, a jak się do wie jak się to nazywa to ... kicha no :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 ja chce po prostu żeby było bicepsa widać ładnie skup się na klacie i sześciopaku, to daje o wiele lepsze wrażenie estetyczne niż największy biceps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ja nie zabardzo lubię wątróbkę, bo jak się rozpadnie w buzi to dotyka tego małego języka i mam ochotę rzygać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 skup się na klacie i sześciopaku, to daje o wiele lepsze wrażenie estetyczne niż największy biceps +1 Alternative: to wina magnezu, którego ci brakuje. Kup sobie takie tabletki do rozpuszczania w tubie i pij codziennie JEDNĄ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 @Alternative Co do wątróbki - to jak babcia mi dała jakieś dziwne drugie danie na obiad, to jadłem coś co mi cholernie smakowało, gdy zapytałem się co to jest, to babcia odpowiedziała "wątróbka", to momentalnie "wyplułem" to. Jak człowiek nie wie co je i mu smakuje to jest okej, a jak się do wie jak się to nazywa to ... kicha no Ja wtedy nawet nie wiedziałem co to jest "wątroba" wiedziałem że po prostu jakaś część ciała taka sama jak schab, pierść etc. więc to nie ma nic do rzeczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Jak można nie lubić wątróbki. Nie ma nic lepszego od usmażonej wątróbki. Do tego jak się chleb zamoczy w tym sosiku co się utworzy i przegryza nim tą wątróbkę, to jest to niesamowicie smaczna rzecz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Jak można nie lubić wątróbki. Nie ma nic lepszego od usmażonej wątróbki. Do tego jak się chleb zamoczy w tym sosiku co się utworzy i przegryza nim tą wątróbkę, to jest to niesamowicie smaczna rzecz :) Usmażona z cebulką...Mniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Nie możesz się skupić na jednej partii - musisz ćwiczyć wszystkie po trochu. Najlepiej zrób sobie tak na każdą partię po 3 ćwiczenia, w każdym ćwiczeniu po 3 serie ( 12 , 10 i 8 powtórzeń ) , ćwicz z przerwami - nie ćwicz 3 dni pod rząd tylko np. w poniedziałek, środę i sobotę. już z tydzień codziennie tak ćwiczę, i codziennie takie mięsnie są jakby napuchnięte i mają tendencję to napięcia się nagle.. taki jakby bezwład troche w nich czuje (przed chwilą pakowałem), tak jakbym miał je zmarznięte, o. Nie możesz tak ćwiczyć bo mięsień musi się regenerować, bez tego ani rusz - musisz robić przerwy jak pisałem wyżej. ch**j a nie dieta, jakieś treningi posrane, kolesie w więzieniu pompki robią i są przypakowani bez żadnej diety i przerw. ja chce po prostu żeby było bicepsa widać ładnie A na jakim filmie to widziałeś? Bez ciężkiej pracy nikt nic nie osiągnie. Jak chcesz mieć ładny biceps to kup sobie Syntholu i sobie wstrzyknij tam gdzie chcesz heh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Marmot, nie mów o tym ,bo zaczynam się robić głodny. @Topic Nie od razu Rzym zbudowano. Ale nie przyspieszysz tego robieniem większej ilości pompek/brzuszków/czegokolwiek. Systematycznie (nie musi być codziennie, a jeśli już chcesz, to krótsze serie), powoli, dieta itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 ( 12 , 10 i 8 powtórzeń ) Raczej w każdej serii powinno się robić tyle samo, trzeba tylko popróbować ile się da radę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi