szpaq99 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Tak jak w temacie jakie polecacie. Ja mogę polecić wam te LUXOR 5th Passage Stoneloops Of Jurassica Peggle Deluxe Ancient Quest of Saqqarah Bejeweled 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Grałem w Luxora, ale większość to klony Zumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Puzzle Quest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 To ja dodam że wszystkie gry pop capu :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 - Audiosurf - Angry Birds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 -Alien territory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Plants Vs. Zombies! Treasures of Montezuma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Transformice. Swego czasu kradło mi wieele godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 - Bóbr Budowniczy - Bob Blob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Air Strike 2 3d (chociaż wątpię abyś znalazł pod tą nazwą, szukaj Air Shark 2 lub Air Assault 2, jak kupywałem to miała taką nazwę jak przed nawiasem) Space Rangers: Rebelia Alien Swarm(ze Steama) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Call of Duty: Black Ops Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 - Super Meat Boy - Shank - Clickr - Chime - Nail'd - Osmos - The Misadventures Of P.B. Winterbottom - Giana Sisters - Mario Możecie się nie zgodzić, że wszystko to casuale, ale to tylko moja opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Puzzle Quest -Alien territory Plants Vs. Zombies! Treasures of Montezuma Polać im! Tak na poważnie, to grałem w PuzzleQuest i Plants Vs. Zombies i naprawdę obie gierki są super :) Treasures of Montezuma widziałem jak Ojciec grał i też wyglądała elegancko, ja grałem w jakieś inne klony zumy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Mad cars Alien shooter, w ogole to wszystkie czesci. Hmm czym ja jeszcze sie zabawialem, majac tylko plytke pelna gier reflexive : p? Nie mapietam jak to si enazywalo. Invarnoid czy cos takiego. Invaders ale tylk oz pileczka i paletka. Aquanisarium czy cos w tym stylu? Rybki kupaly kasa za kase kupowalo sie bronie i niszczylo potwory ktore probowaly je jesc. INSANIQUARIUM! Eem, Hopper? I jeszcze taka gierka gdzie w szkole mielismy freeware, co sie biegalo niebieskim dinozaurem, i strzelalo fireballami jak z mario. Babelki nas zabijaly, i trzeba bylo zebrac wszystko zloto by pokazala sie drabina : ) Nie wiem czy Croca da sie nazwac casualem. Pamietam jak jedyn a gierka popcapu to byl taki bejeweld z kapslami : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Polać im! Tak na poważnie, to grałem w PuzzleQuest i Plants Vs. Zombies i naprawdę obie gierki są super :) Treasures of Montezuma widziałem jak Ojciec grał i też wyglądała elegancko, ja grałem w jakieś inne klony zumy. Nom, puzzlequest wymiata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Trine Machinarium LittleBigPlanet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Poxi i Riki chyba nie rozumieją pojęcia "casual" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Polać im! Tak na poważnie, to grałem w PuzzleQuest i Plants Vs. Zombies i naprawdę obie gierki są super :) Treasures of Montezuma widziałem jak Ojciec grał i też wyglądała elegancko, ja grałem w jakieś inne klony zumy. Borek, a w Puzzle Quest to jakie? Bo jest ich kilka, zapomniałem tam dopisać że chodzi mi o Challenge of the Warlords :). PS. Jak przepadasz za częścią pierwszą, to chyba druga rzuci Cię na kolana tak jak mnie :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 http://www.onlinegamesector.com/onlinefull...e_curse_of_.htm GOTYAY. Wybitnie kretyńskie, ale wciąga (na chwilę, bo długie toto nie jest) i całkiem zabawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 - Mario wbrew stereotypom, gry z tej serii bywają dość trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Madness: Accelerant Pasjans Saper Tetris Bomberman Space Invaders i klony Jets'n'Guns N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Bomberman (...) N analogicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 - Super Meat Boy Taki casual że jak przerwiesz to musisz robić poziom od nowa, a robiąc ostatni poziom gry przez 40 minut powtarzasz go zanim uda CI się zginąć na następnej pułapce. Ode mnie: Plants vs Zombies World Of Goo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 - Super Meat Boy - Shank - Clickr - Chime - Nail'd - Osmos - The Misadventures Of P.B. Winterbottom - Giana Sisters - Mario Możecie się nie zgodzić, że wszystko to casuale, ale to tylko moja opinia. od kiedy Nail'd to casual? @up: Woorld oof Goo jest naprawdę dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 od kiedy Nail'd to casual? @up: Woorld oof Goo jest naprawdę dobre :) Od wtedy co Shank, Super Meat Boy i Mario to casuale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 A, zapomniałem też o World of Goo :D. Świetna gra tylko momentami trudna, zdziwiło mnie to że jest napisana za pomocą Allegro ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 A, zapomniałem też o World of Goo :D. Świetna gra tylko momentami trudna, zdziwiło mnie to że jest napisana za pomocą Allegro ^^. źródło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 źródło Czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Czego? a jak sądzisz? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Chyba możesz napisać, prawda? Ale to już szczegół... http://pl.wikipedia.org/wiki/Allegro_%28informatyka%29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi