kt1117 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 "Ale ja nie wypuszczę już żadnego byka!" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Odkopuję temat! :) Przyszła mi niedawno na myśl noc filmowa z piwkiem i "Highlander". :wub: Trzeba namówić znajomych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Jestem Bogiem / Limitless Na prawdę ciekawy! Polecam! Wiem, że napisałeś to pół roku temu, ale niedawno obejrzałem. Film całkiem niezły, choć zakończenie zbyt utopijne i lekkie w porównaniu do reszty filmu. Ale wrażenia jak najbardziej pozytywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 najlepszy film to przecież Eastota :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Las Vegas Parano Trainspotting Human Traffic Half Baked filmy o ćpaniu, paleniu itp. chyba najlepsze jak ktoś w klimatach siedzi to się spodoba Half Baked najlepsze, ale trzeba wiedzieć o co chodzi żeby wyczajać szczegóły Trainspotting też mega, ale to już konkret ćpunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ja z ćpuńskich filmów oglądałem tylko Las Vegas Parano, Trainspotting i Requiem dla snu + Święta Góra inspirowana tripami po lsd. Tylko to trzecie mi się nie podobało :) . Za to w planach mam jeszcze film Wkraczając w pustkę który zapowiada się niesamowicie smacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Oglądałem 2 pierwsze części Omena. Pierwsza moim zdaniem fatalna, usnac mozna, tak naprawde spodobal mi sie tylko motyw z krechami na zdjeciu. No i zdziwilo mnie zakonczenie, tj. te dwie trumny. Bylem pewien ze jedna jest ojca a druga syna a tu zonk, jedna matki. Druga czesc juz nieco lepsza, acz nadal najlepiej nie bylo FRAGMENT Z WPADNIECIEM DO PRZEREBLI NA LODOWISKU MFW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zobacz trzecią,wg mnie najlepsza;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Miłość Larsa i Drive Ryan Gosling w obu filmach gra genialnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Wszystkie fleszowe gry artystyczne jakie znam wszystkie godne polecenia: http://www.kongregate.com/games/2DArray/th...mpany-of-myself Bardzo podobna do podanej przez Ciebie, jak wszystkie tutaj przedstawia ciekawą historię. http://www.kongregate.com/games/wittyhobos/coma W tej grze się wręcz zakochałem - genialna! http://www.kongregate.com/games/AlexanderOcias/loved Niewiele ale gorsza od poprzednich. http://www.kongregate.com/games/mirosurabu/depict1 Dodatkowo do historii jeszcze fajna platformówka z ciekawymi rozwiązaniami. http://www.kongregate.com/games/kevindoesart/grey Only story. http://www.kongregate.com/games/TerryCavanagh/dont-look-back ciekawie przedstawiony wątek + wymagana zręczność. http://www.kongregate.com/games/racter/i-c...-breath-forever Byle się nie utopić i czytać wszystkie notatki od przyjaciela, fajne zakończenie. http://www.kongregate.com/games/Pixelante/immortall Krótka, ale całkiem fajna. http://www.kongregate.com/games/LemmiBeans/one-chance Masz tylko 1 szansę na zagranie w tą grę, potem trzeba usuwać ciastka, inaczej gry nie można powtórzyć. Bardzo fajna historia z wieloma zakończeniami. HAVE FUN Wyszedł już jakiś czas temu prequel do The Company of Myself, dużo dłuższy od reszty podanych tutaj gier. Multum dialogów i jak zwykle ciekawa historia. Zręczność również jest wymagana. http://www.kongregate.com/games/2DArray/fixation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Ja z ćpuńskich filmów oglądałem tylko Las Vegas Parano, Trainspotting i Requiem dla snu + Święta Góra inspirowana tripami po lsd. Tylko to trzecie mi się nie podobało :) . Za to w planach mam jeszcze film Wkraczając w pustkę który zapowiada się niesamowicie smacznie. kurde, Into the Void mam na dysku już od kilku dni i nie mogę się zabrać :D ale fakt, zapowiada się mniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 The Avengers serio tak ######ste jak kazdy mowi. Do najlepszych momentow zdecydowanie nalezalo "And Hulk - smash", "-I have an army! -We have a Hulk.", "Nie będzie mną jakiś zwykły śmiertelnik pomiatał!" - Loki do Hulka na chwilę przed zostaniem szmatą do podłogi i generalnie wszystkie teksty Starka były genialne. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Film "It might get loud" (być może lepiej znany jako "Będzie głośno") - historia zespołów U2, The White Stripes i Led Zepellin. Wspomnienia The Edge'a, Jacka White'a i Jimmy'ego Page'a. Gorąco polecam, genialny film mimo, że w gruncie rzeczy dokumentalny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 A, i jeszcze fajne było "-Jest moim bratem! -Zabił 80 ludzi jednego dnia. -Adoptowanym bratem.". :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 O cholera! Wygląda na to że jeszcze nie poleciłem wam filmu Megaman! Aktorstwo! Mistrzostwo! Modele 3D! Eksplozje! I mnóstwo kiczu! Ale co wam będę opowiadał! Obejrzyjcie trailer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Oglądałem wczoraj o 5 rano Sucker Punch, genialna muzyka, genialnie kręcone, wszystko ######ste, epicki początek, świetne zakończenie, w środku kilka rzeczy mi się tylko nie podobało. No i do tego fajne dupy, polecam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Oglądałem wczoraj o 5 rano Sucker Punch, genialna muzyka, genialnie kręcone, wszystko ######ste, epicki początek, świetne zakończenie, w środku kilka rzeczy mi się tylko nie podobało. No i do tego fajne dupy, polecam :D Na początku nie byłem przekonany co do tego filmu, ale podobał mi się. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Chronicle oglądałem i jest bardzo słaby. Początek jest fajny, trzyma w napięciu, ale potem jak akcja się rozwija to powstaje taka kupa że szkoda gadać. Wczoraj oglądałem też Avengers i muszę przyznać że ze wszystkich Marvelowych filmów najlepszy był Iron Man jedynka. Motyw Hulka i Thora w Avengers to jakaś kpina. Dziś zabieram się za najnowszy American Pie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Dziś zabieram się za najnowszy American Pie. O ile kilka ostatnich części było słabszych to to jest powrót w najlepszej formie, byłem w kinie i polecam :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 O ile kilka ostatnich części było słabszych to to jest powrót w najlepszej formie, byłem w kinie i polecam :thumbsup: Też byłem +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 No i mogę polecić. :) Warto obejrzeć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 John Carter (2012). Avatar był dla mnie szmirą. Ten film jest najlepszą produkcją Disneya jaką widziałem do dawien dawna. Pozwolę sobie zacytować jedną z recenzji: Po seansie filmu Andrew Stantona znajomy rozpoczął wyliczankę: to było z "Conana", tamto z "Avatara", o, a to ściągnęli z "Gwiezdnych Wojen". Ech, jedno wielkie zapożyczenie. Zanim także Wy zaczniecie narzekać na "Johna Cartera", przypomnijcie sobie, że tytułowy bohater(...) narodził się na początku XX wieku w głowie początkującego pisarza Edgara Rice'a Burroughsa. Pech chciał, że przez dziesiątki lat kino, zamiast przenieść na ekran książki Amerykanina, jedynie namiętnie się nimi inspirowało. Deja vu, które odczujecie wielokrotnie w trakcie pokazu, będzie więc efektem popkulturowego sprzężenia zwrotnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Dwa miliony dolarów napiwku. Może akcji w tym nie za wiele, ale jednak się fajnie ogląda. No i Nicolas Cage (razem ze Stallonem najlepsi aktorzy na świecie :D )! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Stycznia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 podbijam http://www.filmweb.pl/awards/Oscary/2015 ktoś coś widział, komuś coś się spodobało, albo kogoś coś zanudziło na śmierć? Grand Budapest Hotel bardzo dobry pod każdym względem, ale w sumie pod żadnym nie taki, żeby szczena opadała, żeby 10/10, i żeby MOTY Birdmana właśnie skończyłem oglądać, też dbd, i w sumie chyba najlepsza rola, w jakiej widziałem Nortona (jak reszta nominowanych w kategorii aktora drugoplanowego jest na tym samym poziomie, to mamy za sobą dobry rok), tylko zakręcili w ostatniej scenie i sam już nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Kingsman, całkiem dobry film, a główny bohater wygląda jak Nikas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Listopada 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 jesteście strasznie słabi w utrzymywaniu tego tematu przy życiu, anyway 2015 W FILMACH mam ogromne zaleglosci, w sumie bylem w tym roku tylko na Jurassic World i Minionkach, plus wlasnie skonczylem Straight Outta Compton - shit's dope btw. Jurrasic World z gatunku tych co nie mają być głębokie tylko tam stworzony w laboratorium indominus rex ma się napierdalać z t rexem i raptorami. prezentuje się w tej kategorii bardzo ładnie. Minionki to takie wiecie, spoko bajka jak masz z kim isc, bo tak teraz to by mi bylo zal kasy, ale ze w temacie animacji sie nie obracam to moze wygra ten najlepszy film animowany, nie slyszalem o zadnej konkurencji. Straight Outta Compton dope w pyte, mamy dobrą muzykę na pierwszym planie, na drugim rasizm, policję i hajs, do tego spoko gra aktorska i wspaniale zdjecia, no 2,5 godziny takiego mocnego 9/10 co obejrzec? co wy nominowalibyscie do tych slynnych oscarow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Ja ciągle słyszę że nowy Bond to gówno. Piszę to bo po necie latają boty które wyszukują złe opinie na temat SPECTRE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Ja ostatnio oglądałem 3 całkiem fajne: -6 kul Trzyma w napięciu, jest kilka fajnych zwrotów akcji i co najważniejsze dobrze się czułem po obejrzeniu -memento Ciekawe, nie powiem nic więcej bo spojlery -wyspa tajemnic Podobne do memento, fajnie się ogląda i pozostawia trochę do myślenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Jeśli lubicie mordobicia to koniecznie obejrzyjcie "Undisputed". Są tego 3 części, lecz pierwsza jest zupełnie inna od swoich poprzedniczek. Co do 2 i 3 części, to najlepsze nawalanki jakie oglądałem. Wiadomo, że w takich filmach fabuła się nie liczy. Sceny walki są moim zdaniem świetne wykonane, zależy czy lubicie walki w stylu mortal kombat, czyli potrójne salto w powietrzu itp. Smaczku dodaje fakt, że odtwórca głównej roli, Scott Adkins, jest mistrzem sztuk walki i wszystkie akrobacje wykonywał sam. Jestem pod wrażeniem tych filmów. Z mordobić to jeszcze polecam obie części "Never back down". Może nie jest to wybitne dzieło ale to pierwszy film jaki oglądałem, w którym nie była tylko nawalanka ale też walka techniczna (sprowadzanie do parteru, dźwignie itp) i dlatego ten film mi się spodobał. Obie nawalanki z czystym sumieniem polecam. Tak na szybko z filmów, które wryły mi się w pamięć to na pewno pierwsza część "Efekt motyla". Film psychologiczny, oglądałem go kilka razy i za każdym mi się tak samo podobał. No ale ten film ma już swoje lata więc pewnie większość już go widziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi