Adriann Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Potrzebuję pomysłu...gdzie można by iść w 4 osoby na Sylwka,domówka odpada,i nie ma pomysłów,może wy macie jakieś?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Pójść do lasu, i tańczyć w rytm śpiewu ptaków. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Można: iść na maraton filmowy do kina spędzić noc w sklepie metkując nowe ceny, bo pier**** rząd zmienił vat o 1%. iść na jakiś spęd na jakimś placu na jakąś muzę poprosić rodziców by pozwolili Ci jednak zostać w domu, zrobić sesję rpg, opróżnić lodówkę, naciągnąć ich na rakiety^^ no, klub to dosyć droga impreza i nieco późno... w Warszawie...hula kula widziałam gangster night za 150, co kto lubi, w No Mercy byłoby pewnie miło i w sumie ładna cena, bo 60zł :D a może Sylwester z Kubą Wojewódzkim?.... W Warszawie odradzam klub Remont, Medyk i Student, to ta sama sieć, jestem tam na codzień. Tzn, co kto lubi, ale ogółem, smutne, drewnianoceglanometalowe przytłaczające wnętrze, spelunka nieco, neony niebieskie tu i ówdzie, rury, duuży bar i dziewczynki na ścianach... na sylwka raczej nieciekawie. Tam można iść na piwo po zj*** dniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 niema pomysłów zróbcie sobie nieme party. nie wiem, co to jest, ale zróbcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Wybacz Jaklub,walczę z moją ortografią,nie musisz mi orzypominać ciągle:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 @Shil Sesja RPG poza tym: -lecicie na starówkę i bawicie się pod ratuszem (w Bangladeszu są ratusze? Jeśli nie ma, to pod największym budynkiem) -idziecie 'na pole', jak to górole mowiojom i przez 7 godzin rzucacie się śnieżkami, lepicie bałwany, budujecie igloo i inne krejzolskie rzeczy -zróbcie coś pożytecznego w celach zarobkowych (odśnieżanie, koszenie trawy, pielenie ogródka itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ty, Adriann, zostań lepiej w domu. A nuż cię ktoś ukradnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 a ja chce do koleżanki tak, dobrze się domyślacie - rodzice mi nie pozwolą "bo jestem za młody" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Bo jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Lan party zakrapiane mocno MineCraftem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Bo jesteś +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ja bym na waszym miejscu w Chińczyka pograł, ew. jak chcecie zaszaleć to w Monopoly ;) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 21 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Idźcie pić piwo, potem bijcie przechodniów i wybijajcie szyby. Byle nie moją! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Skąd: Bangladesz skąd:zza węgla Raczej się nie spotkacie. @topic Zawsze jak wszystkie sposoby zawalą można całą noc straszyć ludzi wychodzących w sylwestrową noc. Najlepiej po kilku głębszych. Jeśli ma się humor, a dzielnica posiada miejscówy polno-leśnie to to bardzo ciekawa zabawa po uprzednim przygotowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 ClubRock w Warszawie. Świetne miejsce pod warunkiem, że lubi się rockową muzykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Klubokawiarnia Al-Ullah w Bangladeszu. Będziesz miał blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Potrzebuję pomysłu...gdzie można by iść w 4 osoby na Sylwka,domówka odpada,i nie ma pomysłów,może wy macie jakieś?:D kupcie 2 kraty i idźcie pod mostek je obalić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 kupcie 2 kraty i idźcie pod mostek je obalić biggrin.gif W zimę i do tego w nocy? Świetny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Przynajmniej będzie im przez chwilę ciepło a potem szybko pójdą do lepszego świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Właśnie pogotujcie, a potem rozdajcie bezdomnym ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Właśnie pogotujcie, a potem rozdajcie bezdomnym ! w sumie najlepszy pomysł z dotychczasowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 kupcie 2 kraty i idźcie pod mostek je obalić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 wybijajcie szyby Mój kolega raz wziął siekierę i rozwalił nową szybę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 inteligentnie, nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ja dostałem propozycję zagrania koncertu w mieście, ale przez święta chyba nie będzie jak prób robić, lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 kupcie 2 kraty i idźcie pod mostek je obalić biggrin.gifjuż ja widzę te twoje zdjęcia na nk loliku!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Powiedział Nikas, którego połowa opisów na GG dotyczy marihuany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 to chyba tylko tobie się tak kojarzy, ćpunie zacząłeś pewnie od palenia marihuaniny a teraz wcierasz sobie w okolice pupy koks! tfu, pluję na plebs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 milcz, bo głupiś, osiem też. pierniczycie od rzeczy, dzieciarnia niewyrośnięta. jak kłocić się, to na PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi