Alternative Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Czy jest to cholera jasna możliwe, że sobie włączam gg i nagle stan gg jest jak sprzed niecałego roku?!! Ta skórka jak rok temu, kontakty, archiwum. Straciłem tyle rozmów w archiwum, które były dla mnie ważne, w ogóle wielu znajomych nie mam na liście. CO DO CHOLERY? Nawet hasło inne, jacyś użytkownicy gg których już daaawno usunąłem... HALP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Sprobuj poprawic date w kalendarzu w systemie. Moze masz ten model PCta z time-travelerem. Cholerna limitowana edycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 ale jak to w ogóle możliwe? cała reszta systemu normalnie tylko gg, data też dobra w kalendarzu. i to już drugi raz taką sytuacje mam z gg jeżeli jest napisane w config.dat że hasło jest takie i takie to jakim cudem nagle może wrócić do tego sprzed roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 GG sux, ale wszyscy go używają bo stare i znane. Wiele innych komunikatorów jest lepszych :P A czemu tak się stało to nie wiem, wirus? Może coś skasowałeś przez przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 włączyłem taki program do kamerki i coś ustawiłem jakieś capture na 30gb na dysku d i coś sie syf narobił jakiś plik sięwciąż powiększał, nie mogłem tego zatrzymać to prąd odłączyłem i włączyłem lapsa, wszystko ładnie włączam gg i wtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Trzeba sobie było co jakiś czas uploadować listę znajomych na serwer gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Mądry Polak po trzeciej szkodzie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Trzeba sobie było co jakiś czas uploadować listę znajomych na serwer gg. Czasami wchodziłem na webgadu i miałem liste taką jaka być powinna, i chyba exportowałem liste, teraz nagle jak chce importować to mi pisze: Trwa importowanie listy z GADU CLASSIC jakie znowu Gadu Classic?! Ja miałem Gadu-Gadu 10! Zaraz zobacze jak na webgadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 imo te nowe gg sux, stare bylo lepsze. co do tematu to nie wiem jak to w ogl mozliwe :0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 sobie wyobraźcie - wczyściłem folder Gadu-Gadu w Documents and Settings\lkjl (lkjl=moja nazwa) a tu dalej użytkownicy: Ja, Helper, Snikers. ale mam folder Ja w którym prawdopodobnie są te pliki które powinny być. dziwi mnie tylko skąd to gg bierze Ja, Helper i Snikers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Hochliki ci spsuły gg :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Hochliki ci spsuły gg :( Zaostrzony rygor tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Hochliki, czyli złe kolegi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 jeśli chcesz pisać tak rzadko używane słowa, to pisz je dobrze, zelman. no, chyba że znowu jest tu jakaś ironia, której nikt poza autorem nie dostrzega (a przynajmniej ja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Grudnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 W folderze Programfiles/GG czasem też są profile, zamiast w %APPDATA . Btw. nie zmieniałeś czasem nazwy użytkownika (swojego profilu) w Windowsie ? Edit: to co skasowałeś to prawdopodobnie był aktualny profil, skoro nadal widzi inne :D Wystarczyłoby je zapewne zamienić teraz miejscami i po kłopocie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 ale to co usunąłem sobie zachowałem na pulpicie gdzie są te profile w program files/gadu-gadu10 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 A gdzie zainstalowałeś GG? Pomyśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Grudnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Nie wiem, profile mogą być w kilku miejscach. Ja pamiętam, ze tak miałem, raz w program files a raz w %APPDATA%. Poszukaj folderów Gadu (F3 w Eksploratorze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 w folderze Gadu-Gadu 10 nie ma ani jednego pliku o rozszerzeniu .dat, w Documents and Settings również nie ma, a pomimo to w moim gg nadal są cholera jasna 3 konta, których nie mogę edytować, nie mogę usunąć bo spowrotem się pojawiają i mam zaznaczone żeby sie zapisywały wiadomości to archiwum i tak jest puste nic sie nie zapisuje!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Poszukaj folderów o takiej nazwie, a nie plików *.dat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Start>uruchom>%APPDATA%>i tam szukaj gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 C:\Documents and Settings\<nazwa użytkownika>\Dane aplikacji\Gadu-Gadu 10 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Spoiler: oba wasze adresy prowadzą do tej samej lokalizacji :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Przy czym wersja Huderlorda jest generalnie bardziej uniwersalna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 wtf nie ogarniam. Wcześniej właczałęm C:\Documents and Settings\lkjl\Gadu-Gadu i w tej ścieżce były pliki userów. Pomimo to że był tam dobry user to i tak pokazywały się w gadu gadu jakieś inne usery których w tym folderze nie było. Teraz nagle ten folder Gadu-Gadu zniknął, za to jest w Appdata. Włączyłem w Appdata - faktycznie były tam stare usery, usunąłem je i wkleiłem folder _cache i folder Ja, te które powinny być prawidłowo. Jaki efekt? Nadal są trzy usery, ale teraz dwa pozostałe usunąłem już, zostawiłem tylko to stare nieprawidłowe "Ja" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Grudnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Próbowałeś już z F3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 ale co z F3? edit: aha, no ale co ja mam niby wyszukiwać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Grudnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Nazwę folderu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 hahahahahha nie ja NIE MOGE CHOLERA JASNA! ZAPOMNIAŁEM że wyjąłem baterie z laptopa i go odłączyłem z prądu co spowodowało jego nagłe wyłączenie. No luzik, włączam komputer i co widze? GG mi wyskakuje i pyta czy mam już konto, czy chcę założyć nowe. Tak się wkurzyłem, jedyne co uratowało laptopa że go nie rozwaliłem to to że w %APPDATA% pomimo że żekomy użytkownik zniknął, to był jakiś w backup. Wchodze - w ogóle nie widzi tego użytkownika. Klikam "Mam już konto". Wpisuje numer, hasło, wszystko poprawnie, chce sie zalogować na profil nagle wyskakuje: Profil Mazo jest uszkodzony! I się usuwa. Zrobiłem to jeszcze raz, ustawiłem nazwe nie na Mazo tylko na Lolll, to się zalogowało na profil z tym że nie moge włączać okienek w kontaktach, zmienic opisu (OPIS MAM "MAM NOWE GG ZE STRONY blablalba") a jak okienko sie włączy bo ktoś napisał to moge pisać ale nie reaguje na enter i nie wysyła sie. Szlag mnie trafi zaraz. Mam już dość. Producenta gg bym zaj***bał i mu na**rał do ryja. Znacie jakiś substytut gg? Może tlen? Albo to AQQ? Co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 ja polecam AQQ, nawet dostaje się poziomy i doświadczenie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi