Kamilxd95 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Tytuł: Kulki Gatunek: Odbijanie Piłki Opis: Siemka, jest to słaba gra zasługuje 1/5 XD. Ale liczy sie to że gra zrobioona czysto w Gml bez niczyjej pomocy zrobiona w 10min. Brak Fabuły Download: https://gmclan.org/up6984_4_kulka.html Rozmiar pliku: 1mb Autorzy: Programowanie: Ja :D Fabuła: Ja Grafika: Ja Muzyka: Ja Screeny: https://gmclan.org/up6984_7_gra.html https://gmclan.org/uploader/6984/Bez_tytu_u.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 zrobiona w 10minWystarczy to info, by dowiedzieć się na jakim poziomie jest gra :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 PO CO TO WSTAWIAĆ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 gra zasługuje 1/5 XD To po jakiego ją publikujesz. Gra to klapa,piłka zacina się jak podejdziesz tym czymś blisko ściany i można sobie ubić nieskończoną liczbę punktów. bez oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 I jeszcze podpierdzieliłes moją nazwę ._. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=25228 E: Wrzucaj grę do .zip, to się łatwiej rozpakowywuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Nie wiem, nie lepiej popracować nad grą tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 słaba prowokacja : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Dałem ci 5/5 tylko dlatego że napisałeś fabułę w 3 zdaniach (gdzie wymagane jest aż 5. Gierka jest wyjątkowo kiepska. Sądzę że za tą oryginalnosć w kiepskości dostaniesz piąteczkę. <facepalm> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilxd95 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Na więcej mnie nie stac robiąc samemu xD A , że napisałem w 0min to znaczy ,że jestem szybki :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Oznacza, że jesteś głupi i nie potrafisz posiedzieć dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Siemka, jest to słaba gra zasługuje 1/5 XD A proszę cię bardzo, 1 gwiazdka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilxd95 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Morro Głupi to był twoj ***** bo nieweidział co to ******. Jezeli nic wiencej nie potrofie to nie moja wina. Każdy ma prawo dodać taką gre jaką potrafi ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Morro Głupi to był twoj ***** bo nieweidział co to ******. Jezeli nic wiencej nie potrofie to nie moja wina. Każdy ma prawo dodać taką gre jaką potrafi ;p No weź bez przesady, poza tym popracuj nad ortografią górolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 TO na pewno jakiś zakład, gdzie założyłeś się, że wstawisz grę i dostaniesz 1/5. Żeby cie wkurzyc dam 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 to nie jest prowokacja. Przecież by musiał być żydem żeby to była prowokacja, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Żydzi nie robią gier o kulkach, bo są one niekoszerne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Na więcej mnie nie stac robiąc samemu xD A , że napisałem w 0min to znaczy ,że jestem szybki :sp_ike: Jeżeli będziesz myślał że na nic więcej cie nie stać, to tak będzie. Uwierz w siebie, korzystaj z forum i przykładów, ewentualnie pytaj jak czegoś nie będziesz wiedział i próbuj coś robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ojej, jestem biedny kamil95 i nie potrafię nic więcej niż w co drugim słowie walnąć ortografa, bezczelnie podać czyjś przykład za swoją grę i wydać ostatnie g*wno nad którym pracowałem całe 10 min <dumny>, no ale przecież to nie moja wina! Idź lepiej zadanie do szkoły odrobić, chyba, że tego też nie umiesz bo jesteś taki biedny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 błagam nie zaśmiecajcie forum grami zrobionymi "w 10 minut" albo gier "zasługujących na 1 gwiazdkę" bo to ostro wnerwia :\ za takie gry powinno się banować :) można dawać słabe gry ale przynajmniej przyznawać się że "bardzo się staraliście i robiliście to calutki tydzień" jak tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Jezu Chryste, on jest taki <nie dopowiem> czy tylko udaje? Jezeli nic wiencej nie potrofie to nie moja wina Oczywiście, że nie twoja. Każdy głupi wie że to moja wina, bo przeze mnie nie znasz GMLa i to moja wina że wystawiasz grę zrobioną w 10 minut, przyznam się też, że to przeze mnie nie podajesz sensownych argumentów (no cóż, same wyzwiska). A, jeszcze jedno. Morro Głupi to był twoj ***** bo nieweidział co to ******. Jezeli nic wiencej nie potrofie to nie moja wina. Każdy ma prawo dodać taką gre jaką potrafi ;p Właśnie! JAK ktokolwiek mógł skrytykować twoją idealną pracę!? Eeeee Lubie krytykować!!! Wybacz, ale ty sam nie masz się czym chwalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Eee... masz te 5 gwiazdek za poczucie humoru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 fajny pomysl gdyby nie ta grafika i bug przy 'przyblokowaniu' kuli moglo by cos ciekawego z tego wyjsc =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 14 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Halp wrócił? Prowokacja warta oceny 100%! (100% = 1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Brak Fabuły Fabuła: Ja Eeee... LOL Nie no super gra. nie ma to jak porządny bug odbiłem piłkę tak 1000+ razy Hmmm..... (super bug) oby tak dalej) A tera na poważnie poco to wrzuciłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik97 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zapewne myślał, że jak sam skrytykuje swoją grę zakładając ten temat, to wszyscy użytkownicy zaczną dawać same piątki za "poczucie humoru". Coś w stylu: jestem debilem i nie boje się tego okazywać, a nawet jestem z tego dumny i moje podejście zasługuje na dobrą ocenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi