Platyna Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Właściwie to na jakim etapie są prace? Tj. kiedy możemy się spodziewać premiery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Generalnie już kończymy - gra jest cała, pracujemy nad poprawkami i dodatkami. Premiera niedługo, choć nie mogę powiedzieć dokładnie kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Jakiej ceny możemy się spodziewać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 U nas na stronie będzie $9.95 (jakieś 27 zeta). Na portalach według ich własnych cen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Mógłbyś zdracić ile kosztowała produkcja tej gierki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Niestety nie :(. Generalnie dość dużo, zwłaszcza że produkcja się sporo przeciągnęła. Stanowczo ponad budżet dostępny dla hobbysty, jeśli o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Niestety nie :(. Generalnie dość dużo, zwłaszcza że produkcja się sporo przeciągnęła. Stanowczo ponad budżet dostępny dla hobbysty, jeśli o to chodzi. Dobra, rozumiem, a tak w porównaniu do Saqqarah (bez dodatków of kors) to więcej/mniej/podobnie? Głównie mi chodzi o to jak wypada tworzenie przygodówki względem normalnych casuali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 W tej chwili niemal wszystkie casuale to przygodówki i hidden objecty. Ogólnie jakość idzie w górę, coraz większe firmy się za to biorą, trudno się przebić, więc koszta produkcji też idą do góry. Każda kolejna gra jest droższa, niezależnie czy to przygodówka czy match-3 jak Saqqarah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Czy "Phantasmat" będzie też w wersji polskiej z dubbingiem :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Będzie w wersji polskiej, ale raczej "kinowej". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Jak mam rozumieć "kinowej"? I czy może zdradzić mniej więcej co znaczy "niedługo"? Czy czas do premiery mamy liczyć w tygodniach? Miesiącach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Kinowa = angielski głos, polski tekst. Premiera niedługo po Nowym Roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Jakieś nowe wieści? Może szczegóły co do dokładnej daty premiery albo ceny? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Premiera jutro na 99% :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Premiera jutro na 99% :). A jakby Platyna nie przypomniał? Gry byście nie wydali! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Wydaliby, czekał tylko zanim ktoś się upomni ;) Poczekamy, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Dałby znać zaraz po premierze. Prawda, że pewnie czekał a się kto upomni i słusznie, bo satysfakcję to daje jak kto czeka. I na tę satysfakcję z całą pewnością zasłużył. Bo jam tak nie czekał dawno na wydanie jakiejś gry. Myślę, że przebije Machinarium. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Po prostu nie było co pisać. Ostatni post był mój i mówił, że premiera jest tuż po Nowym Roku - po co się miałem powtarzać, pisząc że to za kilka dni ;)? Do tego - standardowo przed premierą - jesteśmy wszyscy mega zajęci. Swoją drogą - gra będzie od razu dostępna też po polsku. Cena będzie raczej standardowa - $9.95, czyli około 30 zeta. EDIT: teraz wychodzi Edycja Kolekcjonerska - z dodatkową przygodą i różnymi bonusami w trochę wyższej cenie - $19.95. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Będzie dostępna na Steam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Nie mam pojęcia. Na pewno jest to możliwe, choć pewnie nie od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 I co? Jeden procent zwyciężył nad tymi pozostałymi 99? Bo nie widzę żadnej informacji ani na Codeminion, ani nigdzie. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ha ha, ano ;). Buildy się za długo wgrywały, żeby wczoraj zdążyć zrobić newsa. Natomiast gra wyszła już na BigFish Games. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ściągnąłem demo z BigFishów! O cholera, wieelkie gratzy dla grafików i programistów! Chyba sobie kupie całe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nersen Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Mam pytanie, ta gra będzie dostępna np na półce sklepowej w sklepie dla idiotów? Poza tym ode mnie 5 gwiazdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Nie wiem. Możliwe. W ogóle BigFish Games całą stronę przeskinowało na Phantasmat - fajnie to wygląda :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Naprawdę ładnie to wygląda. Gdybym sam miał takie zaplecze artystyczne pewnie bym w końcu z realizował projekty z zeszytów które odkładają się tonami. Keep doing good work! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Naprawdę ładnie to wygląda. Gdybym sam miał takie zaplecze artystyczne pewnie bym w końcu z realizował projekty z zeszytów które odkładają się tonami. Keep doing good work! Zapłać tyle co oni to zaplecze się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Płaciłem, wyszło jak wyszło, znaczy bilans ujemny - przynajmniej w moim przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Bez kasy też można próbować, tylko się trzeba odpowiednio zakręcić. Ja nie mam osobiście takich środków jak Codeminion i jakoś to ArcMagi (a wkrótce też będę ogłaszać nowy projekt) idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Gra oficjalnie wyszła na stronie Codeminion. Można pobierać i kupować. Jest polska wersja językowa dla zainteresowanych. Póki co sprzedajemy tylko Edycję Kolekcjonerską z dodatkowym gameplayem i bonusami w cenie $19.95. Za miesiąc wyjdzie edycja standardowa za $9.95. Linki: www.phantasmat.com www.codeminion.com Miłej zabawy :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi