adam014 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 W Delphi 6 Enterprise w folderze Examples jest przykład gry SWAT. Zabija tam się muchy.Zrobiłem dzisiaj podobną grę w GMie i chciałbym poprosić was o ocenę. Wersja 1.2 +nowy robak +KREWWWWW!! +tło(trawka :P) Link:Pobierz - 1.3MB Edit:Wywaliłem stare linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 - Brak animacji tego loda. - Ten lód powinien być łapką na owady :P - Nie widać ile masz punktów podczas gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Punkty są w tytule. EDIT: Zrobiłem patch'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Hyh, to jeszt na 5 min roboty i do tego nudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Czerwca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Właśnie. Że też wam chce się robić takie nieskomplikowane nudne gierki. Następnym razem nie ściągam póki nie zobaczę sreenshotów. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Nie ma dźwięków, nie ma tła. Wogóle mało jest. Hyh, to jeszt na 5 min roboty i do tego nudne. Może wyda Ci się to dziwne ale mi by to zajęło z 15 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Dobra nie robie więcej poprawek!Wrzucam to w 3D!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 To też będzie nudne xD A przerzucić to na 3D nie jest też takie trudne :) Może wyda Ci się to dziwne ale mi by to zajęło z 15 min.Jasne :P Klik -> punkt -> zniszcz -> stwórz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 To też będzie nudne xD A przerzucić to na 3D nie jest też takie trudne :) Jasne :P Klik -> punkt -> zniszcz -> stwórz. To nie jest tak jak piszesz ,jeśli poczekasz to pojawi się więcej obiektów,bo są one generowane w określonych odstępach czasu. P.S. Nie bede robi; 3D bo u mnie nie chce chodzić[GM zarejestrowany] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 [GM zarejestrowany] Ja bym się tak nie chwalił tym na twoim miejscu ;p . EDIT: Zedytowałem, nie będę chamski xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Generowanie obiektów to nic innego jak pętla :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zrobiłem poprawke,więcej w 1 poście. Ja bym się tak nie chwalił tym na twoim miejscu ;p . OK :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Nowa wersja! Usunięto Menu,dodano dużżżżżooo krwi*,nowa animacja robaka. Nowa wersja! *na podstawie przykładu propaganiji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Hehe może i fajnie że dużo krwi, ale po jakiś 30 sekundach gra zwalnia na tyle że nie chce się już grać ... Musisz dać czasowe usuwanie obieków związanych z krwią i flakami ... za dużo obiektów się tworzy przez co gra po chwili staje się nie grywalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Lipca 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 i wyłącz w opcjach kursor, będzie widać to co jest pod nim, bo ja nie wiem co to jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Poprawie jak bede mial czas... Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Mi sie nie nudzi :) spoko gierka a gdzie toplista jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Słaba gierka po pierwsze punkty zostały tak ustawione ,że ich nie widać a po drugie szybko się nudzi <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 o widze że mój przykład krwi użyty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Straaaaasznie nudne! :P W delphi to może był przykład, ale na gre to sie nie nadaje. A w Gm(gdzie jest tyle opcji) to juz wogole. Chyba, że na przykład "jak zrobić koktajl z krwi pająków". :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi