Hunter Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 no jak do 3 grudnia to myśle że do 23:59 dna 2.12.2010 nie bedzie sprzeczne z obecnym regulaminem przysyłanie prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Mam nadzieję, że do 3 jeszcze się zbiorę, żeby dokończyć gierkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Do piątku do godziny 23:59 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 oddało już prace 5 osób?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 O dzisiaj koniec... trzeba będzie jakiegoś nowego newsa wymyślić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ja swoją grę właśnie wysłałem, co prawda szansę na wygraną nie mam, ale dobrze jest czasem się pobawić i wrócić do gm po ok. roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Mam nadzieję, że zdążę ale mało czasu zostało :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Czasu było bdb. ja tak naprawdę robiłem z 4-6 dni góra, bo naprawdę nie miałem czasu ale mam nadzieje, że dużo będzie uczestników, wtedy będą większe szanse, że zajmę chociaż przedostatnie miejsce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Czasu dużo ale weny brak. Gdybym mial pomysl to bym zrobil ale niestety.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ja może dzisiaj skończę. Kurde tylko ta grafika została... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ja całą grafikę zrobiłem w Inkscape, w wektorze lepiej się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 uff... skończone! tylko wysłać... oby mi się chciało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 ja tam coś programowałem przez 3 dni od rozpoczęcia konkursu, no ale cóż... Leń mnie dopadł i na tym się skończyło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ja zacząłem pięknie, potem tylko coraz gorzej, a jak trzeba wysyłać to papka się zrobiła, ale cóż, wyślę niech się pośmieją ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Przypomniał mi się konkurs na youtube, "Do roboty!" :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Mam nadzieję że na następnym konkursie wpadnie mi lepszy pomysł do głowy, bo nic z tym survivalem mi nie przychodziło. Jakąś gierkę odpaliłem może przez mało uczestników będzie trzecie lub drugie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jak dla mnie powinni zrobić trzecią część konkursu, ale pod takim tematem żeby się coś dało wykombinować. Survival jednak nie dla mnie ;/ Prackę wysłałem ale nie liczę na pewno na wielką trójcę, coś bardziej "odleglejszego" od idealnego surviva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ja działam ostro:D Nie wiem czy zdążę do godziny 0.00:) Chyba że nasz Kochany organizator przedłuży o jeden dzień:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Nie licz że miłe słówka Go rozczulą :borek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Spróbować mogę:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Niestety nie byłoby to uczciwe względem tych, co już pracę wysłali. Wyślij co masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 aa..zapomniałem o nich,to rozumiem,wyślę przed północą jeśli będzie to można nazwać grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 OK. Już skończyłem wysyłam ... EDIT: Przepraszam za problemy ale w poprzednim emailu wysłałem nie poprawną wersje w 2 emailu jest poprawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Oddałem to moje coś..ale przez lenistwo brakło czasu na coś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 No i jednak się nie chciało robić :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Na konkurs dotarło 10 gier. W ciągu dwóch tygodni będą wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 W ciągu dwóch tygodni? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 myślałem że będą na mikołajki:) . Ale przez 2 tygodnie będzie wybrana najlepsza gra bo będzie więcej czasu na zamysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 A co wy myślicie że tak szybko się sprawdza? Minimum 5 dni jak jest tyle Jury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Przecież jeśli uda się szybciej, to wyniki będą szybciej - po prostu lepiej mieć duży zapas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi