TeeGee Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Fajno, od jutra zabieram się do grania :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Kurcze, chciałbym być w jury :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 A ja cofnąć czas o tydzień,pozbyć się lenistwa i zrobić tą grę porządnie a nie na odpierdziel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Właśnie :( Ja się zabrałem 2 dni przed, system łażenia zrobiłem, grafy zrobiłem i wyszedł taki survival jak ze mnie latarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ja nawet nie zauważyłem że się grudzień zaczął :D Szybko dokończyłem wcześniej zaczęty projekt i o godzinie 19 3 grudnia wysłałem ten badziew tę grę <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 I jak?:D Czekamy na wyniki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Mają na sprawdzenie niecały tydzień :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Jutro (14.12) wyniki. Walka była ostra. Jury dzielnie się wstawiało za swoimi kandydatami, ale w końcu mamy pierwszą trójkę, i pozostałe 7 miejsc. I znowu Ci co nie brali udziału będą żałować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja żałuję już że taki szit oddałem,aż wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Grudnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Tylko, żeby wyniki i linki do zwycięskich gier były podane tak, ze nie będę musiał się domyślać czyja gra jest czyja, bo jak inaczej napiszę newsa ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Pewnie znowu Krynior wygra :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Czekamy na wyniki Założyłem się z Mortim kto będzie ostatni:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ostatni to będę ja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Nie, ostatni będę ja! A wyniki będą kiedy? Bo już się nie moge doczekać mojej porażki. Znaczy zwycięstwa od końca, czyli pora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 No właśnie kiedy będą wyniki ?? Już nie mogę się doczekać kiedy zakład wygram:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Jeszcze was potrzymam w napięciu :) w ciągu ~godziny pojawią się wyniki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 To tak jak w teleturniejach: 1 miejsce zdobywa....(przetrzymanie 5 min) osoba którą wybrała publiczność.....(kolejne 5 minut) Dzięki waszym sms'om....(5min)wygrywa....(5 min)już 2 edycje naszego programu.... wygrywa (i w końcu) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Nie prowokuj go, bo jeszcze tak zrobi :P Ja niestety dopiero zobacze je jutro <płacze2> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 WYNIKI! Mateusz "Baca" Bacławski z grą Find the Oxygen Flipper z grą Fatal Flight MXQ z grą Earthquake Survival 4. Morti z grą Wanted 5. Adrian Marzec z grą Armagedon 6. Krystian "Cordoba" Puć z grą It run away lava 6. Roki z grą King Kong 6. Sebastian "Neros" Kozioł z grą Surlant 9. Mateusz Brejnak z grą Extreme Survival 1.0 10. Szymon "Ozone" Dukla z grą TheElementsFire OxGames gratuluje wszystkim zwycięzcą :) Osoby na podium powinny się spodziewać dziś maila. Download: OxGames Challenge 2 Dokładne wyniki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 łe przegrałem zakład. O TeeGee ocenił moją grę jako najlepszą:) Będzie 3 edycja ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 YEAH! Drugie miejsce! I jest w pytę! Myślałem, że będzie gorzej, ale jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Jestem wyżej niż się spodziewałem:D Uzjelu drogi,będziesz jeszcze organizował takie konkursy? BTW:Morti wygrałem w zakładzie 500drewna:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Trzecie miejsce! Yeah! Liczyłem na Magi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Nie wiem w jaki sposób Extreme Survival się zakwaliwikowało (przez sam tytuł?), może ze 2 gry są dopracowane, reszta robiona w pół godziny, albo mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Jakie masz na myśli. Bo napewno ta za pierwsze miejsce jest dopracowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 O, Baca :D, gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Gratuluje wszystkim biorącym udział, a w szczególności tym co zajęli miejsca na podium! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 OxGames gratuluje wszystkim zwycięzcą smile.gif no to pogratulować. zaczynamy zasysać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 No i niestety wygrałem, sorry że pozbawiłem was pierwszego mniejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 no to teraz czas sprawdzić czy wygrali uczciwie, już zasysam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi