Saus Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Zwykle czegos takiego staram sie nie mowic, ale nawet jesli to zrobisz to moja gra zgniecie Twoją chociazby pod wzgledem nawiazan do GMclanu :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Po co robisz zapowiedź skoro nawet screenów nie zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Pewnie po to by sie polansować pomysłem na grę. A swoją drogą myślę, że prace nawet nie zostały rozpoczęte, stąd brak screenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Po XenoNa i do roboty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 żeby się chociaż gm'a nauczył porządnie to było by super ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Jedno powiem, też chcę mieć chatę w tej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 wątpię żeby ta gra wyszła...a jak nawet wyjdzie to raczej nie będzie to hit... jak by to robił YXE, Gbysek czy ktoś inny, bardziej zaawansowany w GM'ie to wręcz nie mógłbym się doczekać... a tu? nawet screenów nie dał... czemu? Może dlatego, że nie zaczął nawet tego robić? A jakie to świetne gry zrobił yxe? nie, żebym miał coś do niego, ale on się zajmuje swoim silnikiem, a nie robieniem gier, więc takie porównania są śmieszne. Podłóż tu nicki ludzi którzy zaczynali i kończyli robić jakieś gry (propa? za dużo ich nie ma) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Może dlatego, że nie zaczął nawet tego robić? A jakie to świetne gry zrobił yxe? nie, żebym miał coś do niego, ale on się zajmuje swoim silnikiem, a nie robieniem gier, więc takie porównania są śmieszne. Podłóż tu nicki ludzi którzy zaczynali i kończyli robić jakieś gry (propa? za dużo ich nie ma) Szczerze mówiąc YXE nie zrobił chyba żadnych gier...zajmuje się on swym silnikiem(Xenon Core)... jak byś umiał czytać(ze zrozumieniem...) to zrozumiałbyś co napisałem..."jak by to robił YXE, Gnysek czy ktoś inny..." :) Nawet nie zaczął tworzyć silnika a już oświadcza wszem i wobec że gra będzie suuuper... Jak mówiłem wcześniej wątpię aby wogle ją zrobił, ale jeśli jednak by mu się cuuudem udało to na 99% nie będzie to grywalne... Jak by to robił YXE miałbym 100% pewności że będzie to pożądna gra, a nie jakieś "kolorowe kwadraciki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 to ja mu pomoge i gra bedzie super, o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 już to widzę...powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio664 Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Mam przeczucie że wszyscy są przeciwko Mnie i chcą Mnie zniechęcić do zrealizowania tego projekt...tylko nieliczni chcą aby ten projekt ujrzał światło dzienne... To nieprawda że nic nie mam, mam wiele: silnik, grafikę, intro, menu, muzykę oraz główna koncepcje gry. Oczywiście fabuła trochę się zmieni według Waszych pomysłów. Zaktualizowałem temat, dodałem screen. Grafika się trochę zmieni, a avatary będą w lepszym formacie. To nie jest screen z gry lecz główna koncepcja: avatary z rękami, nogami i bronią... Jeżeli ktoś chcę abym zakończył projekt, (że projekt jest denny, głupi, nigdy nie wyjdzie, że ja nie dam rady) niech napiszę teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 rob rob, ja w to chetnei zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Nie używaj tylu wielokropków. Skąd się wziął ten głupi nawyk? Ja tam chętnie zagram. Jeśli chcesz kontynuować, avatary często się zmieniają, nie używaj ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Ja też :) Fajnie na screenie wygląda xD Tylko te avki, są troche dziwne, ale ogólnie spoko, może lepiej żeby awatar pokazywał sie po kliknięciu na postać? Btw. nie ma mnie :( xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Popieram pomysł @UP, a nad postaciami nicki gmclanowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 z avatarami bylby dobry motyw z pobieraniem ich z gmclanu podczas loadingu gry :D oczywiscie nie wszystkie, tylko te konkretnych userow w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 z avatarami bylby dobry motyw z pobieraniem ich z gmclanu podczas loadingu gry :D oczywiscie nie wszystkie, tylko te konkretnych userow w grze Wtedy jest problem: avatary z zewnętrznych źródeł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio664 Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 nie używaj tylu wielokropków. skąd się wziął ten głupi nawyk? ja tam chętnie zagram jeśli chcesz kontynuować, avatary często się zmieniają, nie używaj ich. Jeżeli było by bez avatarów, to gra zamieniła by się w klona Almory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Jeżeli było by bez avatarów, to gra zamieniła by się w klona Almory. Proszę cię, nie porównuj GMClan RPG, do Almory. Proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Awatary zostaw, są dobre :P Pobieraj je z gmclanu, przy ładowaniu gry, YXE ma dobry pomysł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Awatary zostaw, są dobre :P Pobieraj je z gmclanu, przy ładowaniu gry, YXE ma dobry pomysł :P Jeżeli by miał pobrać ok. 100 - 200 avatarów, nie mówiąc o całym GMCLAN, to przy średnim łączu 100 kb/ per sec, zajęło to by hoho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Nie wiem czemu, ale mam podejrzenie, że to nie jest screen z gry. Nikt nie mówi, że nie chcemy tego zobaczyć, po prostu znamy realia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 A kto mówi o 100-200 avatarach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Jeżeli by miał pobrać ok. 100 - 200 avatarów, nie mówiąc o całym GMCLAN, to przy średnim łączu 100 kb/ per sec, zajęło to by hoho. oczywiscie nie wszystkie, tylko te konkretnych userow w grze błagam cię, nie odzywaj się kiedy nie wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Nie wiem czemu, ale mam podejrzenie, że to nie jest screen z gry. Nikt nie mówi, że nie chcemy tego zobaczyć, po prostu znamy realia. Mnie też coś tak trzymie, żeby już wypalić to, że są to tylko poprzyklejane obrazki avków wybranych userów gmclan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Awatary zostaw, są dobre tongue2.gif Pobieraj je z gmclanu, przy ładowaniu gry, YXE ma dobry pomysł tongue2.gif Nom... i już widzę nowy temat na forum: "Jak pobierać avatary z GMClan org z okna GM'a" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Nom... i już widzę nowy temat na forum: "Jak pobierać avatary z GMClan org z okna GM'a" :) Nub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 A po co jest gmclan? Po to żeby pytać, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 tak właściwie, przemyślałem sprawę i też stwierdziłem, że jakim cudem on mógł tyle zrobić w jeden dzień? musiałby całą noc przesiedzieć może niech lepiej weźmie się za grę zamiast nas łapać na wielokropki ale ruch w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 A tam, wymyślacie z tym ładowaniem avatarów :P . Po co takie bzdety, to gra na singlu ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi