donway Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Przede wszystkim zmień tło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Yyy. a co byś proponował ?? :huh: EDIT: Dobra bam fajny pomysł na okładkę, po szkole ją zrobię :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 donway, jak chcesz dobrą, to poczekaj aż Tymon zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Czekam, czekam, ale w międzyczasie patrze na inne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Weź szary papier i napisz wykonawcę i tytuł albumu długopisem. Będzie klimatycznie i undergroundowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Japanstache, wielkie dzięki za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Wybitnie odechciewa mi się robić cokolwiek jak patrzę na podejście niektórych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Chodzi Ci o moje podejście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Ah! Gdzie tam. Taki Ignis... aż się prosi o blok na pół miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Ah! Gdzie tam. Taki Ignis... aż się prosi o blok na pół miesiąca. Ja? A to niby dlaczego? Moja praca była bardziej kreatywna niż ludziki z Painta, ew. Czarno-szare tło z napisem. Z drugiej strony Donway najwyraźniej sam nie wie czego chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 W sumie gdybym to ja miał robić coś z płytą to poszedłbym za pomysłem Japanstacha, przynajmniej stylizowałbym się na takim amatorskim stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Ja? A to niby dlaczego? Moja praca była bardziej kreatywna niż ludziki z Painta, ew. Czarno-szare tło z napisem.To niesamowite, że obecna młodzież równa się do dołu, a nie do góry. Chcesz komuś zaimponować? Zrób coś naprawdę dobrego. Z drugiej strony Donway najwyraźniej sam nie wie czego chce.Uwierz. Wie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Też coś na szybko skrobnąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 IMO twoja okładka wygląda jak do heavy metalu nie jak do rapu. Ale mimo wszystko ładnie wykonane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 A nie wiem jakiś taki motyw złapałem czytając temat, może to przez tą szóstkę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Lion, mnie się to bardzo podoba, jak będę robić coś w takich klimatach, to Cię wynajmę :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 No tak, to nie heavy metal mi potrzebny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Moja praca była bardziej kreatywna niż ludziki z Painta, ew. Czarno-szare tło z napisem. Jak taki mądry to sam zrąb te "Czarno-szare tło z napisem" bez textur z neta. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 To niesamowite, że obecna młodzież równa się do dołu, a nie do góry. 'By podskoczyć trzeba najpierw dotknąć ziemi' (Od razu podkreślam. Nie bierzcie tego sformułowania do siebie, bo to tylko przykład) Jak taki mądry to sam zrąb te "Czarno-szare tło z napisem" bez textur z neta. Mi chodziło o kreatywność, nie lepszość. (W języku Polskim nie używa się litery 'x', tak dla ciekawych ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Grunge style, 640x640, zawsze możesz sobie przeskalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Jak Kuba wyjedzie ze swoimi prackami, to aż szczena opada :[ .......... ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Whoa! To jest świetne, normalnie profesjonalne. Ja bym brał od razu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Widzę że już nie mam po co wrzucać swojej pracy, ale skoro już ją skończyłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Ej, panowie, jeszcze back. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Okładka na razie ma być tylko front. Pozdrawiam i czekam na prace. :) Oj @Tymon coś nie doczytałeś :P Zresztą tył zależy dużo od tego jaki front wybierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Doczytałem, ale co wam szkodzi zaprojektować tył? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Doczytałem, ale co wam szkodzi zaprojektować tył? :) Idąc tym tropem, może ty do ich prac pociśnij tyły, hm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Exigo :w00t2: nieno genialne 100/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Exigo, jestem pod wrazeniem O.o ale czekam jeszcze na prace Tymona :) Na razie nie chce tylu bo na nim bedzie napisane 6 kawalkow a na razie nie znam ich tematow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 nie wiem czy temat aktualny, ale nazwa mnie zainspirowała, dorzucam coś o siebie. Ładna nazwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi