Dudeski Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Tytuł: Saucer Attack Gatunek: strzelanka Opis: W grze kierujemy czołgiem i niszczymy hordy UFO, by na końcu zniszczyć "Statek-Matkę". Wiele rodzajów przeciwników, spory arsenał, ciekawe bonusy. W zestawie również minigra, w której musimy zlikwidować jak największą ilość UFO. Więcej informacji znajduje się w pliku help.html. Możemy grać z kolegą. Możemy grać na padzie. Download: Pobierz Strona z grą Rozmiar pliku: 10MB Autorzy: Programowanie: Andrzej Kowol (nicki to Dudeski/Andrzej560) Fabuła: Andrzej Kowol (nicki to Dudeski/Andrzej560) Grafika: w pliku help.html są wypisane gry, z których pochodzi grafika (ale głównie to Metal Slug 3, Super Mario Bros, Mega Man 3) Muzyka: w pliku help.html są wypisane gry, z których pochodzi muzyka (ale głównie to Contra, Perfect Cherry Blossom, Mega Man 3) Screeny: Menu Minigra Gra na dwóch Nie lekceważ przeciwnika :) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Ze screenów całkiem spoko, zaraz ściągnę Zaraz czy w Menu nie ma 'Chocolate rain'? :P Gra średnia, chociaż płynna. Już w trzecim lvlu było tyle pocisków na ekranie że padłem. Grafika ładna ale nie pasuje do tła. Podkład dźwiękowy jest dobry. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 O gameplay-u ciężko pisać bo to oklepana gra. +Dobre dźwięki. +Dobre animacje. +Bonus w stylu minigierki. -Niedopasowanie tło. -Ogólnie jakoś style graficzne nie pasują do siebie. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 po czwartym etapie padłem... z nudów. 3/5 za grafę i różnorodność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Już w trzecim lvlu było tyle pocisków na ekranie że padłem. Klawiszem 1 możesz się uleczyć Doszedłem do etapu 11, ciekawy pomysł z tym niebieskim czołgiem i Mario xD Jak Mario ginie to mogło by z niego coś innego wylatywać, coś z Mario style zamiast metalowych części. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 No! Godna reprodukcja galagi, tylko mało urozmaicona. Poziom ewolucji jak w grze "contra" do "contra 4". Tak samo lepsze. Daj co jakiś level inne tło. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 W taką oprawę stylistyczną dało się wrzucić milion razy lepszy gameplay. Tło nie pasuje Gra nudna Słabo rozwinięty space invaders sprity wyglądające jak z edytora 3D nei pasują do muzyki. dwójka i naucz się lepiej na następny egzamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 niby fajna niby tragicznie nie jest ale grafy nie pasuja do siebie i to psuje wszystko trzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 A mi się bardzo spodobała, tylko przydałoby się, żeby więcej regenerował co etap, bo 9 nie mogę przejść. A, i w etapie gdzie są 2 spodki po boku i jakieś coś lata po środku jest błąd, bo tych przeciwników nie widać (tylko przez ułamek sekundy jak strzelają. Ode mnie masz 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 @Up to nie jest błąd to tak miało być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Nawet mam taką wizję jakby to wyglądało w 3D. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi