Pablo-GM Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Tytuł: Run Forrest Gatunek: Platformówka filmowa Opis: Cuda zdarzają się codziennie. Niektórzy w to nie wierzą, ale to prawda. Tego dnia, tak bez przyczyny, postanowiłem trochę pobiegać. Pobiegłem do końca drogi, a kiedy tam dotarłem, pomyślałem, że pobiegnę na koniec miasta. A kiedy tam dotarłem, pomyślałem sobie, że przebiegnę przez hrabstwo Greenbow. A skoro dotarłem aż tak daleko, dlaczego miałbym nie przebiec przez cały stan Alabama? Tak właśnie zrobiłem. Download: https://gmclan.org/up3744_4_Run_Forrest.html Rozmiar pliku: Mały. Autorzy: Programowanie: Wojzax Fabuła: Na podstawie filmu Forrest Gump Grafika: Wojzax Muzyka: Wojzax Screeny: Warto znać angielski , a Wojzax ma bana :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 2/5 za grafike (nie za animacje), tak byłoby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 EDIT Piękno tej gry tkwi ( dla niekumatych ) w napisach na górze ^.^ EDITEEE Zwracam honor , źle Cie zrozumiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Widzę , że potrafisz oceniać tylko grafikę . W podstawówce nie uczą angielskiego ? Brawo. EDIT Piękno tej gry tkwi ( dla niekumatych ) w napisach na górze ^.^ Może i teraz nie uczą, dawno tam nie byłem. To nie jest gra jak dla mnie Umiem czytać (po angielsku również) i jakoś mnie to nie zachwyciło. Przykro mi, że wojzax tyle miesięcy nad tym pracował, a jak tak brutalnie go zjechałem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ja daję tej grze 1/5 ponieważ nie zachwyciła mnie i takie jest moje zdanie. Dodam jeszcze, że nudne są takie gry pseudo filmowe trwające 2 minuty i nic ciekawego nie wnoszące :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 A ja mu wstawiam 5 :D Bo przypomniał mi ten ciekawy film :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Uploaded with ImageShack.us przypomnialem wszystkim o tym ciekawym filmie, wysylajcie kase na moje konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 loading ten sam co Dave'a, gra jest zawarta w opisie. Dave miał klimat, to nie. Pała. nad następną postaraj się bardziej, Wojzax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Beznadzieja, 1/5. Tylko idziesz i czytasz napisy. Zrób jakieś potworki, punkty itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zrób omijanie samochodów. Już będzie ciekwasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 nie grałem ale jeśli nie ma tam motywu z koszulką w "Smiley" to dostaniesz 1 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Dosyć, że nic się w tej grze nie robi to, ani grafika, ani animacje nie zostały dopracowane. Kicz, +1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Wojzax dziękuje wam za te jakże pozytywne komentarze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Beznadzieja, 1/5. Tylko idziesz i czytasz napisy. Zrób jakieś potworki, punkty itp. lold Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Wojzax szpanuje, że zna fajne filmy =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Tylko idziesz i czytasz napisy. Zrób jakieś potworki, punkty itp. WOLOLOLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Mi też to nie przypadło do gustu, chociaż bardzo fajny pomysł z napisami na górze i ogółem to dobrze wygląda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 powiem tak gra mnie bardzo wciągnęła spoko grafika i animacja to czytanie napisów już po prostu jest super akcja toczy się w zawrotnym tępię po prostu super !!!!! moja ocena za tak super grę 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Dziękuję w imieniu Wojzax'a za tę jakże wspaniałą ocenę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 powiem tak gra mnie bardzo wciągnęła spoko grafika i animacja to czytanie napisów już po prostu jest super akcja toczy się w zawrotnym tępię po prostu super !!!!! moja ocena za tak super grę 1/5 powiedziałbym ci coś, ale jesteś pupilkiem Ranmusa, więc poprzestanę na tym, że gry wideo to nie tylko akcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Gra jest głupia iwogule pała, wole sobie film obejżeć nisz grać w takie nudne gry takie coś moszna sobie zrobić w 3 godziny barwo! dla tego pana 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axe128 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ciekawy pomysł na gierkę miałeś wykonanie też znakomite mocne 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Gra jest głupia iwogule pała, wole sobie film obejżeć nisz grać w takie nudne gry takie coś moszna sobie zrobić w 3 godziny barwo! dla tego pana 5/5 Brawo nie tylko dla tego pana. A gra ekscytująca, wciągnąłem się. Masz 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Brawo dla ciebie, że znalazłeś jeden błąd z wielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 powiem tak gra mnie bardzo wciągnęła spoko grafika i animacja to czytanie napisów już po prostu jest super akcja toczy się w zawrotnym tępię po prostu super !!!!! moja ocena za tak super grę 1/5 Przepraszam bardzo, ale używając tejże złej ironii nie wyszedłeś na inteligentniejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programistagd Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 może to głupie pytanie, ale jak się tu steruje. Gra mi się chyba podoba, ale widzę tylko pierwszą scenę... W edicie mogę ocenić, ale muszę znać sterowanie :P Na prawdę nie wiem co trzeba zrobić, by coś dalej zobaczyć... Edit: LOL nacisnąć Z trzeba... Przepraszam, myślałem, że to znaczy, że on śpi... Edit 2: Fajna "gra", a raczej filmik. Grafiki mogłyby być lepsze, ale i tak jest niezłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 1/5 Szkoda, że taki szajs ma tyle 'gwiazdek' co nawet porządne gierki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Pewnie dlatego że nikt nie patrzy na gwiazdki oprócz oszołomów, ale fakt - trzeba być debilem żeby to ocenić na ponad 2 : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-800 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 A mi sie podobalo, ale tak naprawde to jest bardziej animacja niz gra. Grafiki na koncu troche niedopracowane i nie podoba mi sie efekt znikajacej trawy. Jakbys dorzucil jakies sciezki to by sie fajniej gralo ale i tak wyszlo calkiem niezle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Mi sie nawet włączyć nie chce:< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi