Pieter Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zrobiłem to raczej dla siebie, ale pomyślałem, że można było by dodać możliwość obsługi wielu użytkowników. :) i usunąłeś to bo inni zrobili własne skrypty czy powpychali twoje do sygnatur i stało się "za popularne"? można by zrobić punkty dla każdego konta jako wtyczke w ipb. Pomogło by to określić kto jest bardziej popularny, pomocny itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 @Jaklub: o co chodzi? O hipokryte? To byla aluzja do shoutboxa. O ortografie? Mam angielskiego Windowsa. O cos innego? To o co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Bardziej znudził mi się pomysł, wpadłem na coś innego... ale tak, to, że inni zaczęli małpować też się przyczyniło do jego usunięcia. :P Wydaje mi się, że pisanie wszelkich wtyczek czy ich instalowanie nie należy już do moich kompetencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 @Jaklub: o co chodzi? O hipokryte? To byla aluzja do shoutboxa. O ortografie? Mam angielskiego Windowsa. O cos innego? To o co? ocenianie po awatarze nie ma sensu (parę lat temu był taki temat, nie załapałeś się), a na shoutbox powinno się odpowiadać w shoutboxie właśnie. ot, żebyś wiedział na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Nie no, dobra, moja gafa :D Dobrze, ze nie widziales mojej strony 'O mnie', skoro awatara i sygne uwazasz na malo kreatywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 A mogę wiedzieć kto był na tyle mądry, żeby zarejestrować się pod nickiem Ferrari4?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 może tuxman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zaraz zobacze po ip :) Edit: To tak 1 konto jest: Nick- Ferrari4 Email: uxcw22@ ... A 2 konto jest na ten sam email zarejestrowane wiec to byleś chyba ty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 ten polewacz ma buga bo mam juz cztery polania od siebie a sobie raz polałem tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignifil Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 A więc tak, Ediakar Studio, ma swój własny polewacz! Każdy może z niego korzystać, wystarczy założyć konto na ediakar.xaa.pl, a następnie z menu wybrać opcje "Polewacz". Można sprawdzić jak wygląda/działa w mojej sygnaturce. Jest to jednak wciąż wersja beta, gdyż dojdzie sporo ulepszeń! Jak ja sobie wklejam kod polewacza do sygnatury to mi się pojawia tylko [url=" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Nie polewałem Easefullowi w ciągu ostatniej godziny :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 I tak oto w piękny sposób, tzn "polewacz" przepadł :< Tymon - ty byłeś lepszy :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 O co ci nicolas chodzi?? Nic tu nie przepadło. Właśnie pisze kolejną aktualizacje. Analizuje bugi które piszecie. Chwilowo nie odpisuje bo nie mam czasu. Ten polewacz jest lepszy np pod tym względem że można go ustawiać na inne fora. Edit: Większość to jednak nie bugi lecz błędy userów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 O co ci nicolas chodzi?? Nic tu nie przepadło. Właśnie pisze kolejną aktualizacje. Analizuje bugi które piszecie. Chwilowo nie odpisuje bo nie mam czasu. Ten polewacz jest lepszy np pod tym względem że można go ustawiać na inne fora. Edit: Większość to jednak nie bugi lecz błędy userów. nie nadaje się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 ... i ktoś się może podszyć pod kogoś :< Mój nick zaczyna się od dużej litery, jak byś nie wiedział Dawka83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Przy polewajce Tymona też można było się podszywać :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ale polewacza tymona nie ma wiec o co wam chodzi? Jak nie chcecie to nie korzystajcie, dobrze, ze dawce sie chce cos zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Chodzi o to że tam ktoś napisał, że można się podszywać xD Mi się podoba polewacz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 dobra dobra ale mam rade: $cos/*zmienna z nagłówkiem poprzedniej strony*/ = str_replace('GMCLAN Forum','data',$cos) ten kod zamienia "GMCLAN Forum" na data(lub jak chcesz) w zmiennej, wiesz o co mi chodzi? bo zawsze ci wyświetla np. Z tematu: Nowy polewacz! - GMCLAN Forum, W dniu: 15.06.2010 14:54 a to zamieni to na to: Z tematu: Nowy polewacz! W dniu: 15.06.2010 14:54 jesscze sprawdzaj czy polano z gmclanu bo przez przypadek może być tak: Z tematu: Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy W dniu: 15.06.2010 14:54 i jeszcze jedno: ja zrobie sobie sam własny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Dobra, bez bulwersa :o Nie bedzie sprawdzac, mozna lać z kąd się chce, uniwersalny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Mnie ciekawi, po co w ogóle wam ten polewacz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 @Assassin Full szpan, że jest "piwo" ;) Dobra, bez bulwersa :o Nie bedzie sprawdzac, mozna lać z kąd się chce, uniwersalny :P WTF :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Nicolas tak teraz szukaj błędów ortograficznych we wszystkich postach. Nie podoba ci się po prostu nie używaj. Nie widzę problemu. Lub powiedz co chcesz zmienić, dodać. Dostosujemy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Sory za "z kąd", nie wiem czemu, taki mam nawyk, zawsze w tym byka strzele ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi