Dawidsu Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Tytuł: Beaver Builder Gatunek: logiczna Opis: Niektórzy może nas jeszcze pamiętają (a tych, którzy nie, serdecznie witamy) i może ucieszy ich wiadomość, że wracamy z nową produkcją – Beaver Builderem (zapowiadanym zresztą w Młotku :P). Budowniczy Bóbr Bonzo z powodu nieoczekiwanego splotu wydarzeń traci swe ukochane gwiazdki (szczegóły w poruszającym intro) i do tego gonią go terminy na budowie, na której pracuje. Sama rozgrywka polega na przepychaniu różnych rodzajów skrzynek i zbieraniu wyżej wymienionych gwiazdek. Produkcję urozmaicają: rozbudowany edytor plansz i możliwość nagrywania powtórek, a także wstawki filmowe - dla niektórych znak firmowy BI - co czyni ją czymś więcej niż tylko zwykłą grą logiczną. Mimo wszystko to jednak na rozgrywce skupiliśmy się najbardziej i mamy nadzieję, że przygotowane przez nas plansze dostarczą wam solidnej porcji rozrywki. Jeśli nie – zawsze będziecie mogli zrobić własne. ;) Autorzy: Programowanie: Dawidsu (z pomocą Tymona) Fabuła: Dawidsu i Patrysław Grafika: Patrysław i Dawidsu Muzyka: W trakcie rozważań Screeny: Trailer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Nooo super się zapowiada,całkiem ładna grafika,czekam 5\5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Tez mi sie podoba, z pewnoscia zagram :P daje 5/5 Poza tym.. co wy tu robicie :D? Nie dosc ze ty to jeszcze Patrysław oglada temat.. co to sie porobilo w taka niewinna niedziele :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Wszyscy w kościele:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Pamiętam wasz team. W tedy nie miałem jeszcze konta (chyba). Gierka piękna. Tylko zastanawia mnie jak zrobiliście ten głos z traileru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 ja robie takie dźwięki w Reason4 a gierka nom fajna ale nie dam5/5 puki nie zagram <napalony> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Strunami głosowymi Dawidsa. Ponadto zarzeka się on, że nie użył żadnego efektu. :D Cześć wam w ogóle, tęskniłem. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Dobrze, ze jestescie. Ostatnio cos duzo 'porzondnych' produkcji na GMClanie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Cześć Pat! Cześć Daw! W sumie co ja mogę powiedzieć. Zacnie, że wzięliście się i wróciliście. Miałem okazję trochę potestować tę grę, bardzo dawno temu. Pomysł miodzio, nie wiem jak z kwestią wykonania bo mogło się coś zmienić, więc jedyne na co liczę to dobrze zaprojektowane poziomy, co bym sam nie musiał ich już projektować. :) Bajerancki głosik Daw. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Nie wierze, po takim czasie weterani tego forum pojawili się znowu, jak popatrzyłem na nazwę tematu to myślałem że to odświeżony temat. Gra zapowiada się naprawdę ciekawie, daję 5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Dubbing jak z blooda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Lul, jaki powrót :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Obejrzałem filmik i wygląda interesująco. ;d aha. I nie uwierzyłbym nikomu, jakby mi powiedział, że Patrysław wróci kiedykolwiek tutaj. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Olaboga! Pamiętam, jak w jakichś prehistorycznych czasach pisałem tego zapowiedź. =P Sądząc po tempie prac, jeszcze dwa comebacki w wykonaniu BI i gra w końcu się ukaże! A poza tym, miło móc Was znów czytać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 wydaje mi się, że gra zapowiada się super! nie mogę doczekać się premiery dema a potem pełnej wersji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Czy wy płaciliście za zrobienie tego trailera? Szczerze. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Lol, a za co tu płacić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Za ######sty głos postaci którą chce się aż słuchać i jest rodem z np Wowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Przecież każdy może sobie trailer zrobić... Żal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Dopiero teraz obejrzałem ten trailer. Powiem krótko. Jest PRZEŚMIESZNY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Jeszcze co do bobrowego comebacku - 20 i 22 lata. Jakie staruchy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Przemówił młodzieniaszek. :D Cześć, Ranma. ^^ Trailer zrobiliśmy sami, bardzo chałupniczymi metodami (że wspomnę tylko o "kombajnie", jakim jest Windows Movie Maker ;)). To miłe, że wam się podoba, naprawdę. Zdradzę jeszcze, że niedługo wrzucimy krótki film z gameplaya. Tam już niestety zabraknie męskiego monologu Dawidsa, co pewnie zasmuci fanki. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Tam już niestety zabraknie męskiego monologu Dawidsa, co pewnie zasmuci fanki. :PMyślę, że jak podeślesz nam tak po 3 dziewice to się jakoś dogadamy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Glos szczerze mowiac w ogole nie pasuje i imho beznadzieja ale skoro naby sie ciesza to chyba o to chodzilo. Kiedy przewidywana data premiery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Aż muszę skomentować ten temat. Gierka wygląda przednio, trailer bardzo fajnie zrobiony. Czekam na premierę. No i oczywiście, welcome back 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Dzięki wszystkim za pozytyne opinie. :) Miło wrócić i ponownie z wami dyskutować. @ANtY: Przecież oglądałeś trailer, powinieneś wiedzieć :rolleyes: (no, chyba, że nie rozumiesz po angielsku, albo nie dotrwałeś do końca ;P). A co mi tam, podam termin: lato. =D Nie mogę sprecyzować, bo choć nie zostało dużo, to różnie jest z wolnym czasem - sesja trwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Ta, wylaczylem przy "this is..." kk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Za ######sty głos postaci którą chce się aż słuchać i jest rodem z np Wowa. Dokładnie. Jakbyście sobie przypomnieli trailery z budżetowych produkcji to byście wiedzieli, że to podobnie wygląda. Takie jest moje zdanie. Może innym to nie wygląda podobnie do większości trailerów budżetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Podobnie może trochę, i tyle. Ale nie jest taki profesjonalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Jak pierwszy raz odsłuchałem to głos był dobry, ale jak przeczytałem że to głos dawidsa bez przeróbek to już gorzej. Po prostu wtedy się to inaczej to odbiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi