Arekadiusz Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Tytuł: Pomocnik Ucznia 1.0 Gatunek: Program/Aplikacja Opis: Program do przechowywania ocen. Posiada także wbudowany notatnik. Dostęp do ocen jest zabezpieczony hasłem. Można zaprogramować maksymalnie 15 przedmiotów i do każdego dopisywać oceny. Niestety w tej wersji nie dodałem muzyki ani dźwięków i grafika w menu nie jest najlepsza,ale planuję to poprawić. Download: >Kliknij< Rozmiar pliku: Normalnie- 2,50 MB Po kompresji- 1,45 MB Uwaga: Proszę, aby po ściągnięciu umieścić grę i folder z plikami pomocy w jednym folderze. W przeciwnym wypadku pomoc w grze nie będzie działać. Autorzy: Programowanie: Arekadiusz Grafika: Arekadiusz Muzyka: W tej wersji brak Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Dobre, mi się nie przyda, nie oceniam, nawet nie pobrałem, ale to się nie różni od zwykłego dzienniczka ( po za tym że jest na kompie ), ja wole oceny w dzienniczku zapisywać, moge na lekcji wyjąć, czy coś. Z resztą, samo zapisywanie ocen to nic ciekawego, dodaj jakiś przelicznik średniej, czy coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Dzięki za pomysły :thumbsup: Postaram się coś dodać i proszę o dalsze komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 srednie, jakies to takie wielkie i jednostajne i za bardzo do nieczego sie nie przyda, eee 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 średnie, za duże :) 3/5, bo są bugi i mało funkcji. Jak chcesz pozbyć się lite to moge konwertować na pro xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 1. Za duże jest wszystko 2. Grafika odrzuca 3. funkcje twojego programu może prawie całkowicie zastąpić Microsoft Excel 4. nieco niewygodna nawigacja 5. błąd podczas otwierania helpa w office'ach przez program 6. pomysł za bardzo oklepany 7. mało praktyczna aplikacja Osobiście to wolę wziąść kartkę i napisać sobie oceny itd, potem powiesić to gdzieś. No chyba, że nie masz kartki a prad masz za 15zł miesięcznie to tylko wtedy ci się przyda. Praktycznie całość jest zlepkiem przykładów, w którym zostały skopiowane linijki by dodać więcej opcji. Postawił bym ci 2 jakby nie byłoby to takie duże, grafa była by lepsza. Narazie niestety pała. :sleep1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 CTRL: Jakie bugi? IamTheLaw : Dziwne. U mnie wszystko z pomocą i officem jest w porządku. A wypakowałeś folder pomoc i gre z archiwum do jednego folderu tak jak o to prosiłem w pierwszym poście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 IamTheLaw : Dziwne. U mnie wszystko z pomocą i officem jest w porządku. To czemu u mnie nie działa? Patrz: ERROR in action number 1 of Mouse Event for Left Pressed for object guoffice2003: Cannot execute pomoc\Pomoc do programu Pomocnik Ucznia(Word 2003).doc Archiwum rozpakowane było Edit: Wyjąłem wszystko do 1 folderu bo w wypakowanym normalnie to samo było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 przy liczeniu średniej pamiętaj o uwzględnieniu wagi oceny. (no wiesz, średnia ważona xP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 15 max przedmiotów? Trochę mało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 jest BUG w którymś oknie, przy 3 przyciskach trzeba najechać obok przycisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 głupio! ilość przedmiotów, ocen powinna być generowana dynamicznie Fajnie jak byś zamieszał z jakimś API Dodaj tym pozycjom w menu jakies maski, fajnie jak by do każdej oceny była inna kratka, wtedy łatwiej by Ci było liczyć średnią Ogólnie uważam, że w dobie elektronicznego dziennika wprowadzonego przez librus Twój programik zginie w tłumie ; P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Program mi się do niczego nie przyda , ale ocenić go mogę. Program ogólnie mi się nie spodobał , mało w nim jest możliwości a po drugie nie ma sensu , bo po co mi on , jak np. oceny mogę zapisywać w notatniku a średnią obliczyć kalkulator . Grafika menu do niczego , brak oceny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegosz_X Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Nie przydatne = 1/5 Brzydko ogólnie i jak w.w. nieprzydatne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Zapomniałem dodać , iż u mnie nie chce działać kategoria "informację","notatnik" wyskakuję błąd: ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Mouse Event for Left Pressed for object gunotatnik: Cannot execute pomoc\informacje.txt Nie wiem czy to bug czy to tylko u mnie , ale postanowiłem to zgłosić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Do późna w nocy robiłem pracę na plastykę. Między innymi trzeba było wycinać różne pierdoły z papieru, ale byłem już tak zmęczony że poszedłem spać i... zasnąłem z nożyczkami w spodniach! Sam nie wiem jak do tego doszło, ale rano... rano jakoś tak poruszyłem nogami, że nożyczki ... ucięły mi kawałek penisa! Wyskoczyłem jak szalony i wrzeszcząc z bólu zdjąłem spodnie i zobaczyłem... ehh nie będę tego opowiadać... Krew wszędzie tryskała! cały pokój mam we własnej krwi! Po jakimś czasie dało mi się zatamować krwawienie, a to był spory kawałek - jakieś 2mm z czubka, ale do rzeczy piszę o tym tutaj bo się wstydzę gdziekolwiek indziej. Dlaczego? Ponieważ wszędzie by mnie wyśmiali i powiedzieli, że sobie jaja robię, a ja na serio mam problem! Chciałbym wiedzieć czy nadal mogę mieć orgazm? Bo po tym jak się znieczuliłem spirytusem nie czuję w ogóle członka. Co mam w tej sytuacji zrobić? Nie pójdę do lekarza bo się wstydzę mogę zaufać tylko wam! Pomocy! Powieś się btw: niezły edit, ale failnąłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegosz_X Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 yyyyy wtf?! btw: Fajny fake :x Jak to czytam, to chyba trzeba być niezłym czubkiem(żeby nie napisać poj**em :/ ) żeby takie coś wymyślić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Grzegorz_X - sam widziałem tego komentarz więc nie oszukuj ludzi chwytem edit. EDIT: Nie wyszło ci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegosz_X Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Kto kogo oszukuje co? Normalnie oceniam a tu nagle o penisie mi kolo wywala z drugim gościem :/ Akurat was 2 jest? hmm cóż za zbieg okolicznośći? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Ja wole klasyczny dzienniczek i dziennik ale pomysł na 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Postaram się coś zrobic z tym błedem z otwieraniem pomocy. A czy tego API można użyc w wersji Lite? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Jeśli chodzi ci o np. MaxWinApi to nie, bo to dll. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Kto kogo oszukuje co? Normalnie oceniam a tu nagle o penisie mi kolo wywala z drugim gościem :/ Akurat was 2 jest? hmm cóż za zbieg okolicznośći? :/ No niezły zbieg, ale mam jeszcze lepszy: ciebie jest jeden, dobre? cioko, cioko, cioko ps. przypuszczam, że admini/modzi mogą ogarnąć jak wyglądał twój post przed editem. Zresztą zrobiłem screena, żebyś się nie wypierał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 daj to w gm6 to nauczę się modułu logowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Popierwsze nie odświeża się tak starych tematów, a po drugie jak będę miał czas to zrobię ci jakiś przykład logowania na jednym komputerze. EDIT: A jak mam ci dac przykład w gm6?? Ja mam GM 8 Lite... EDIT2: Bidziu890: Nie wiem, nie chcem decydować za administratorów, niech sami to rozstrzygną(ja tylko zwróciłem mu uwagę). Edytowane 22 Czerwca 2010 przez Mimek Nie odpowiada się w edycji posta na post poniżej. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 arekadiusz ma racje nie ma za coś takiego warna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Co do programu to mało pomocny, wręcz mi osobiście utrudnia pracę. Grafika odpycha. PS. Pamiętajcie jak uważacie, że ktoś łamie regulamin to macie taką opcję "RAPORT"... Moim zdaniem recenzje dla twórcy programu są zawsze ważne, ewentualnie może on zamknąć temat, ale to moje prywatne zdanie. Edit 1. Ja osobiście używam opcji raport kilka razy dziennie :) I zauważyłem, że czasami moderatorzy przymykają oko, albo nie wyrabiają (szczególnie gdy chodzi o netykiete)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Za co dla mnie raport?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 a nie wiem.. ja się nie znam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Za "zabawę w moderatora" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi