baca Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Tytuł: Kołko i krzyżyk Gatunek: logiczna Opis: Chyba każdy wie o co chodzi? Download: https://gmclan.org/up2092_4_MojaGra.html Rozmiar pliku: 7 KB. Autorzy: Mateusz Bacławski Screenów nie będzie ponieważ niemiałem jak zrobić a grę testowałem w komórce(LG kp501) nie wiem jak będzie działać na innych komórkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Screeny możesz zrobić w emulatorze J2ME :) To powinno nazywać się kółko i kwadrat bo ja tam krzyżyka nie widzę :P. U mnie na 5310 działa. 3/5 - grafika nie za ładna :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 gdyby mi na n73 jakie kolwiek gry java dzialaly to bym chetnie sprawdzil, a tak to moge jedynie powiedziec ze oryginalne to nie jest tworzyc kolko i krzyzyk ale zawsze dobra nauka. czekam na przyszle dziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Zgadza się że nauka bo to moja pierwsza gra w jawie, wczoraj zaczełem się uczyć więc grę stworzyłem po kilku godzinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Moge prosić linka do tutoriala? Gre bym sprawdził, jednak moja komórka, od jakiegoś czasu dziwnie się zachowuje przy grach :/ Miga ekran, zmienia date :/ Może to wirus, nie wiem, jak na razie szukam czegoś o tym, więc jak naprawie, to przetestuje gierke ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 jakiego tuturiala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 A nie uczyłeś się z jakiegoś tutka? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Nie, poprostu jak już się zna kilka języków to następnych da się szybciej nauczyć zwłaszcza, że java jest bardzo prosta. jedynie spojżałem do dokumentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 jedynie spojżałem do dokumentacji. przydałoby się tobie częściej spojrzeć też do słownika ortograficznego. "Zresetój" mnie powaliło. na moim emulatorze javy po wciśnięciu 5 gra się wyłącza, więc nie ocenię, przetestuję dokładniej gdy podłączę telefon do pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Wiem czasem robie błędy. bo nieczytam tego co piszę. A pokazuje jakiś błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Podasz rozdzielczość :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Powinna się automatycznie dopasować do każdej, ja testowałem na 240x320. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Wiem czasem robie błędy. bo nieczytam tego co piszę. A pokazuje jakiś błąd? wyłącza się bez błędu, jestem pewien że to wina emulatora Podasz rozdzielczość ? gra jest na każdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 To w tedy wina emulatora bo na moim lg działa dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Na nokie 6630 działa :) Faktycznie to jest kółko i kwadrat jak na pierwszą grę to super:) 4/5 bo jest to chyba pierwsza gra java na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Dobra, działa koma xD Od jakiegoś czasu, ale o tym zapomniałem :P Zajmuje 11Kb :D Dziwna ikonka. Menu: Start,Opcje,About - Ma być ang. czy pl.? Zresetuj - pisze się przez "u" a nie "ó" To zresetuj u mnie nie działa :/ Dziwna gierka, daje 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 SE K550i: 'zresetój' rozwala :D - i nie działa. X | ? | O . | X | . . | . | . . - puste X - kwadrat O - koło ? - tu AI postawiło koło - tylko dlaczego ?? edit: 'cofnij' ?? od czego jest? do wyjscia nie służy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 SE K550i: 'zresetój' rozwala :D - i nie działa. X | ? | O . | X | . . | . | . . - puste X - kwadrat O - koło ? - tu AI postawiło koło - tylko dlaczego ?? edit: 'cofnij' ?? od czego jest? do wyjscia nie służy Bo pewnie stawia randomowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 możliwe... przed chwilą ustawlem poz. trudnosci na trudny i dopiero zaczeło myslec... po zobaczeniu 'umiarkowanego' wole nie myslec jaki jest 'latwy' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 W Samsungu GT-C3050 działa :thumbsup: Ogólnie to strasznie prosta ta gra na łatwym i średnim. Ale na trudnym jest już troche lepiej. Moja ocena: 4+/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 SE C510 - działa Prosta gra, nawet na trudnym, łatwo wygrać. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ja miałem 2 razy remis na trudnym :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Wy jeszcze tą grę komentujecie? to była moja pierwsza gra java już od dawna mam uleprzoną wersję, między innymi dodałem grafikę jest obsłóga dotyku. i w bym chciał dodać obsługie Bluetooth, ale jeszcze do tego nie dotarłem i bym chciął ją zprzedać (czy wogule by ktoś to kupił za symboliczną złotówkę?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 raczej takiej gierki nikt by nie kupił teraz są dużo lepsze ( 3d itp ale nie tylko), po za tym wszyscy z internetu ściągają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mihi Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 uleprzoną obsłóga chciął zprzedać wogule Jeśli w grze są takie błędy to nikt nie kupi... Jeśli była by opcja bluetooth to nawet bym kupił. Żeby potem na lekcjach grać z kumplem. <evil> A to by się dało grać przez bluetooth, jak ja mam dotykowy, a kolega niedotykowy? @Phoenix Bez przesady, mało komórek obsługuje 3D jakieś takie w miarę dobre. I często te '3D' mają beznadziejną grywalność A gra 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 nawet działa na moim corby'm. Nawet fajne tylko rzeczywiście to są kółka i kwadraty Dobre na nudę 4/5 skoro to twoja pierwsza gra E:a poza tym wole 2 od 3d na telefonie E2:gdy wygrałem pokazała się opcja zresetój, plisss popraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Gra stanowczo za łatwa , grafika gry mi się nie spodobała . W grze są dwa błędy w opcji zresetój . Ogólnie gra mi się nie podoba , moja ocena to: +2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 gra za łatwa bo nie spojrzałeś do opcji i nie zmieniłeś umiarkowany na trudny jak ja XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 SE k310i, działa, lekko laguje(wut?), zresetój boli w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Nokia 5200 - działa. Nawet fajne, ale ten rażący błąd psuje zabawę :P 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi