PsichiX Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 IP sie nie zmienilo od startu gry? sprawdz czy sam sie laczysz z gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Cytat z Minepedii How to make a server In order to create your own server, one must first download the server software from the multiplayer page of the Minecraft website, and forward the port they wish to use for their server, then simply follow the steps in the server software readme. For help with port forwarding, most players have gone to portforward.com. If all else fails, the official Minecraft forums usually have a good information on hosting servers. Following this guide might also help you: http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?id=836 http://www.minecraftwiki.net/wiki/Server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 ja się łącze z servem bez problemu :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 to sprawdz port ktory uzywasz, czy nie blokuje go firewall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 lol ze tez o tym nie pomyslalem... Avira antivir cały czas jest wlaczona... niech ktos sie spróbuje połaczyc plox http://www.minecraft.net/play.jsp?server=9...17449cf78d7f1ad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 nie bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 czyli problem tkwi w wewnetrznym ipe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Akurat. Jak ktoś uważa że coś źle zrobiłem to niech napisze. Trzymam się swojego terenu a o dom się pytałem bo Knaren to "ten kolega trakera" więc dom jest pusty z powodu braku właściciela. E: o skargach mówi gość co ma 2 razy wiecej ostrzeżeń... Jeśli ktoś uważa że naruszyłem jego pozycję pionową to niech stuli pysk i następnym razem sprawdzi podziemia czy pod jego nową budową nie ma już starej posiadłości z której korzystam. Ktoś zaraz powie że ciężko sprawdzać podziemia jak jest się na powierzchni. Odpowiem tylko tyle: Vice Versa, gdyż ja sam na powierzchni nie byłem od bardzo dawna, bo z respa lece odrazu do budowy. Do moich ostrzeżeń się nie wtrącaj. A i nie wolno kopać tuneli pod miastem... To nie ty ustalasz tutaj zasady, więc lepiej sam, jak to stwierdziłeś, "stul pysk". Jeżeli ktoś buduje sobie dom pod którym nie ma żadnych tuneli cała przestrzeń pod jak i nad tym domem jest jego i nie wolno tam kopać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Nie mam zainstalowaniej javy, więc ściągam ją z tąd: http://www.java.com/pl/ Klikam żeby bezpłatnie pobrać, wybieram pierwszą opcję do ściagnięcia(online). Po zakończeniu instalacji pokazuje błąd: https://gmclan.org/up5695_5_ERORR.html EDIT: Za każdym razem kiedy skończe instalować jave tak sie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 instalujesz przez mozille? najwyraźniej tak, przez mozille nic nie zrobisz, musisz wszystko ręcznie, nie online, ściągnij instalator na dysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Nie, przez Operę, spróbuję pobrać offline. EDIT: GRRRR TO SAMO GRRR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 PsichiX postawisz serwer btw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 http://www.minecraft.net/play.jsp?server=c...d714392993deff4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 To nikt niemwie czemu mi wyskakuje ten(3 i 5 postów do góry) błąd podczas instalacji javy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Server ONLINE http://www.minecraft.net/play.jsp?server=3...6d18a7d67b96196 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Spokojnie, zaraz będzie online. ed: PsichiX czemu wylaczyles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Do moich ostrzeżeń się nie wtrącaj. A i nie wolno kopać tuneli pod miastem... To nie ty ustalasz tutaj zasady, więc lepiej sam, jak to stwierdziłeś, "stul pysk". Jeżeli ktoś buduje sobie dom pod którym nie ma żadnych tuneli cała przestrzeń pod jak i nad tym domem jest jego i nie wolno tam kopać. Nie rozumiesz? Chodzi o to że pod większością budynków byłem pierwszy, a w mieście nie ma moich tunelów. Nawet zniszczyłem sam sobie szklany labirynt bo wychodził za daleko i już dalej nie kopie. Nade mną sa tylko 2 domy gdzie jeden był później od mojej posiadłości a właściciel tego drugiego zgodził się na budowę i nawet mi pomagał w wielu sytuacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Jak wbiłem na obcy serwer to był moderator - najpierw respisz się w klatce, a potem decyduja, czy możesz wejść noi obserwowali mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 A na jakiej podstawie cię wypuszczają z tej klatki? Wyglądu lol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 A można sobie latać? bo mi się w tedy łatwiej buduje ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Żeby latać musisz użyć hacka z worldofminecraft.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 A kiedy server będzie online? Bo bym se zrobił swoją sławną buźkę xD up@ offtop@ naprawdę? łał! kurde! nie wiedziałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Za latanie jest ban <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Serwer będzie online o ile mi PsichiX go wyśle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 @Grabarz: nie można latać? ;< Szkoda ,bo nie używam tego do niszczenia ,jeśli mam to użyć w pomieszczeniach innych graczy ,to do zwiedzania, chociaż zwykle używam do budowy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 minecraft z lataniem to nie minecraft. swoją drogą, kiedy będzie online? chcę sobie pobudować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Tak, ti nie było by to samo z lataniem, właśnie o to w tym chodzi że nie mozna latać. Dlatego to jest miodzio. A kiedy serw będzie, chce sobie budu budu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 A kiedy serw będzie, chce sobie budu budu ;) Więc tak się teraz na to mówi? budu budu? za moich czasów to było czochranie bobra :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Lol, chce budować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 No shit Sherlock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi