PoxiPol Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zawiera twoja grafike z Solitary Yeomana, wiec prosze, nie wyrazaj swojej opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 A może lepiej zmontować filmik ze zwycięstwami ligi24? Tego byłoby sporo i niektóre są naprawdę dobre. Te gorsze można by pominąć i już byłoby z 40 gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 powiem ze nie glupi pomysl, chlopak ma racje, polac mu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Na to sie zrobi osobny filmik ;p... Narazie the the the best trzeba dać żeby sie posikali na GMC z zazdrości :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 nie będą sikać z zazdrości bo fajnych gier mamy raptem kilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Czas się zabrać za jakaś grę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ludzie powinni się w zespoły dobrać i zrobić projekty specjalnie na potrzebę filmiku lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Było. Ci ambitni leniami się okazują :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Shit Rokiego, jak najbardziej by pasował, albo Wodne Ufo ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 W piątek albo sobote postara się połączyć to i owo więc do piątku się zgłaszać ... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 ja to podrzucę Sandyemu z YYG, więc na początek filmu możecie dać jakieś logo GMC, lub info, że to z polskiego community :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Mógł byś wrzucić mojego Bravehearta, ale na razie za wiele nie mam i grafika też taka testowa, ale może kiedyś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Albo odrazu daj jakieś zapowiedzi... Markar, bez komentarza :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zapowiedzi nie warto :/ Wiele było zapowiedzi, a gry nie wyszły, aktualnie z teamem pracujemy nad fajnymi gierkami, więc coś może dojdzie, ale nie przed piątkiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 A ja proponuję pewną rzecz podchwycić z oryginału, czyli nie że same perełki, tylko dobre gry jak i średnie(tam były dobre,średnie i kiepskie ale w dupe się nie zapuszczamy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Ja jestem raczej przeciw, to by za bardzo mówiło o naszym GMClanie, a przeważały by głównie te słabe :/ Szkoda że nie wszyscy ludzie znają powiedzenie nie taki diabeł straszny jak go malują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Dodajcie godne uwagi 1 miejscowe gry z ligi, tak jak to byl mowione, i tyle. Wtedy tylk ododac ze gry byly robione w 24 godziny, czy ile tam i juz ; D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 No właśnie to jest genialny pomysł można by było umieścić takie info i obok ikonki gmc dać jeszcze ikonkę ligi gdy będą pokazywane zwycięskie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Ale tak naprawdę niektóre gry, mimo iż zwycięskie to nie nadają się do ukazania :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Dlatego wspomnialem, trzeba wybrac ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 najlepiej aby filmik robiła osoba o mocnym sprzęcie aby nie było przeskoków na filmikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 To moze ktos zrobi liste gier pierw, a pozniej z nami potwierdzi, a pozniej zaczniemy mylec kto zrobi filmik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 tyle że ja już nakręciłem 13 gier i przeskoków nie ma :P, ale nie wiem jak to zmątować, bo filmiki trwają średnio po 25sec z każdej gry i po pare urywków z nich z roznych lvli itp.. No i nie iwem czy urywki z 1 gry jeden za drogim czy powstawiać je ze np z 1 gry urywek na początku, 2 urywek jakoś na środku i 3 prawie na końcu czy coś w tym stylu ... W tło jakąs muzyke, dźwięki z gry wyciszyć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 jeden po drugim raczej żeby oglądający sie nie motał co jest co :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 propa... może nagrasz u siebie pare filmikow tak po 50 sec z BACKa, SoulJaha i Long time ago i mi podeślesz, za duzo zajmują żeby ściągać po to by nagrać pare sekund filmu... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Wpadłem na jeszcze jeden pomysł. Mogli byśmy zebrać gry przez nas zrobione na konkurs yoyogames, albo na wszystkie konkursy jakie były. I np. podzielić filmik na 3 części: liga24, konkurs(y), i reszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 JESLI ktos dodal ; P, w co watpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 potrzebuje logo GMclanu w png z przeźroczystością i jakiś podkład muzyczny ... może Rocks Benfera ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 może Rocks Benfera ? xD A broń boże xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Skoro filmik o grach, to podkład z gry. I najlepiej nie z GMOwej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi