Jaklub Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Postanowiłem pobawić się w Poxipola. Na podstawie robaka z Worms 1 zrobiłem wormsa do swojej gry: Nie lubię za bardzo wormsów z 2 części, z 3 są ok, ale z 1 są najlepsze. Sheepy Track przerwany... na razie. Nie chcę robić nudnej gry, a na razie nie mam pomysłów do niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Zychu: Garnek fajny, ale ten miecz zbyt bardzo wyróżnia się pikselami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Nowy avatar: :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Wygląda tak, jakby czerwoną obwódkę i czerwoną łapkę rozmyte na białym tle wsadzić na czerwone tło bez usuwania białych pikseli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 ...ale mimo wszystko ładnie się to prezentuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 znam dziewczynę która ma 14 lat i zapewniam że jest bardziej dojrzała od 25 latki PEDOBEAR IS HERE :O Nie lubię za bardzo wormsów z 2 części, z 3 są ok, ale z 1 są najlepsze. HAIL HAIL! Worms 1, czy Worms Plus były genialne, później już tylko gorzej =d Co do pracki, to cieniowanie i źrenice gdzieś posiałeś :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Cieniowania na razie nie zrobiłem (nie chciało mi się =P), a źrenice mogę zrobić, ale według mnie są zbędne. Offtopic: Muszę zagrać w Worms: Directors cut. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 https://gmclan.org/uploader/3255/2cd8372928.jpg no jakies 70% gotowe, moge dalej zabrac sie za robienie botow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Twarz jest "dziwna". Zdecydowanie "dziwna". Jakość też zabija. :) Zrobił byś rendera bez tej skóry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Gdyby nie ta głowa byłoby super ;D A tak jest prawie super :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 twarz jest troszkę zła i włosy. reszta w porzadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 a nudziło mi się więc sobie w paint'cie szczeliłem taki kiepski i głupawy rysuneczek Monster: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 LionX, weź się za mniejsze prace. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 rece jak skrzydła rogi jak nogi - wszyscy beda ci zazdroscic. reszta ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 LionX, weź się za mniejsze prace. :P to dokładnie była tapeta dla mojej młodszej siostry żem się uśmiał z niej XP rece jak skrzydła rogi jak nogi - wszyscy beda ci zazdroscic. reszta ok no to ba prawie jak picasso XDD (prawie robi wielką różnice :3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 wersja bez plaszczyka z innym oswietleniem https://gmclan.org/uploader/3255/Untitled2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 bez płaszczyka wyglada lepiej, ale ta twarz :< no i cycki za małe. w czym modelujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Jej twarz wygląda jak pyza :D Z tym światłem widać, że twarz jest dziwna, nawet bardzo XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 no i cycki za małe. a temu tylko jedno w glowie... cinema4d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Mi przeszkadzają jej oczy, może to wina oświetlenia, ale nie najlepiej wyglądają. A reszta ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Oczy badziewne, a reszta wporzo, cycki też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 dobra, próbuję sobie stworzyć coś, korzystając z pixel artu :) Jak narazie zrobiłem coś takiego: Trochę lipne, ale od czegoś trzeba zacząć. Problemem pozostaje jak dla mnie kwestia cieniowania, mógłby ktoś to dorobić? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Co jest z tą Cinem'ą 4d, ze zawsze, jak jest jakiś cień/odbicie itp. to widać na tym pixele :P? Najbardziej to widać na pierwszym renderze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Modelik stworzony na potrzeby Bitter Glory :P A tu płynna, powolna animacja obrotu (bez materiałów): Czołg Matilda Abyście sobie z każdej strony obejrzeli. Co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Piękne, ale ta wieża za wysoka i gąsienic nie za bardzo widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Wyrąbane :D I jednak wzięli Cię do projektu? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Wyrąbane :D I jednak wzięli Cię do projektu? ;) No na to wychodzi. Chociaż umowa nie podpisana to wszystko jest na dobrej drodze. Dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 faktycznie wierzyczka jakas taka nie taka jak trzeba... ale calosc wyglada calkiem calkiem... :thumbsup: http://www.makabre.freens.pl/img/tiger_1.jpg https://gmclan.org/uploader/3255/Untitled3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Jak nie widać twarzy jest spoko ;) I czołg też ładny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Ładne, tylko szkoda że to co prawie jest najważniejsze nie jest twoje :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi