Zychu Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 ranmus skad ty znasz takie strony biedny szczurek ale pomysl ciekawy raz zrobilem to samo z kaczuszka (pluszowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Października 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Zrobię to z moją nauczycielką od pracowni elektronicznej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 31 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Procz szczurka swiecacego diodami mozemy go jeszcze mumifikowac (podobna technika by Egipcjanie). UWAGA, nie klikac w link jezeli akurat cos konsumujecie, bo są flaksy jak nic. :D http://www.ironcircus.com/mummification1.php Tak wiec Gnysek masz juz dwa pomysly na zajecia techniczne. @marcinzzz95: Spoko, nie wyszukuje takich stron, po prostu czasem na roznych forach mozna to i owo znalezc. ;) Poza tym czemu biedny szczurek? On uz nie zyl przed "operacją", inaczej takie cos jest karalne -> maltretowanie zwierzat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 jeszcze lepiej kolesie sa dziwni po kiego mumifikowac szczura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 O zesz qrwa xD To takie nadmuchane baloniki to były jelita? xD Btw. Szczur mial calkiem swieza krew jak na martwego szczura :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Błe, wnętrzności ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Mniam :D btw. Max, odpisz na gg xD Dobra, przesadziłeś. Warn. Jak tak dalej pójdzie, to zanim osiągniesz swoje upragnione 500 postów dostaniesz bana. =] Patrysław Błagam nie! Kto wtedy będzie dopiekał Valdemorowi? Sądziłem iż w Valhali można pozwolić sobie na trochę luzu Bo można, byle tylko miało to sens i więcej niż 2 słowa :3 Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Łohoh. Ciekawy widok :) Jednak jedyne co mi może obrzydzić jedzenie to kupa w realu i brat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Jednak jedyne co mi może obrzydzić jedzenie to (...) brat.no i skąd ja to znam? :jezor: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Jeśli chwalimy się zdjęciami, to macie: LINK 1 LINK 2 LINK 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Te ostatnie 3 szklaneczki sa goopie :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Bo ty się na sztuce nie znasz. Ja też nie, ale na swój sposób te szklaneczki fajowe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 btw. Co to za tajemnicze mieszanki? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Mogłyby być trochę bardziej ostre. Zmarnowałem pomysł. A te mieszanki to tymbarki różne. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Tymbark z tequilom, alcohol 120%, etc? E tam ostrość w miare dobra, tyle ze obraz ma zbyt malo jaskrawe kolory :) poza tym kolor szklanek nie najlepszy (a raczej zawartosci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Szklanki są akurat przezroczyste. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 dzisiaj dokladnie przed chwila stworzylem cos takiego oto bogini nike w warszawie troszke rozmyte ale to moja jedna z pierwszych prac w photoshopie ocencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Troszkę? To wygląda jakbyś wylał na zdjęcie atrament i rozsmarował palcem. Przykro mi ale: 1/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 no jest lipna ale wydaje mi sie ze pomysl ciekawy i troche smieszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Ale stary i oklepany. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 A macie, urwa: Zrobione w Gimpie, nie w tamtym kreatorze co dawałem w temacie o kartach. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Mroow, Magic :3 Sam pobawił bym się w tworzenie kart :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Mroow, Magic :3 Sam pobawił bym się w tworzenie kart :) http://k20.com.pl/board/viewtopic.php?t=14518 <-- szabloniki kart w psd (Działają także w gimpie). Do wyboru, do koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 łe, ranmus, te fotki to juz przesada. wyobraz sobie, ze jak umrzesz, to ktos bedzie cie kroil i dla zabawy robil zdjecia, lol. a fe, glupie to to skrajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 A potem go zabalsamuje i postawi na półce owiniętego w bandaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 I przyczepi tabliczkę "Ranmus I Administrator". :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LadyOfCośtam Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 I zapadla niezreczna cisza :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 po moich postach zawsze jest taka cisza. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Ale to akurat po moim. :] Twoja teoria padła na pysk. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Listopada 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 I przyczepi tabliczkę "Ranmus I Administrator". :] może lepiej "Ramzes" ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi