pablo1517 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 raczej wygląda jakby szybko chodził xD wolałbym więcej klatek i żeby jednak biegł, lekko pochylony itp xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 @Zychu - zauwaz ze w moim jest lepsze cieniowanie -.- a tak naprawde to moge to uznac za obraze poniewaz jak sam nie umiesz po po co pokazujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Wersja oryginalna miała o wiele lepsze cieniowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Pokazałem wszystkie 3 obrazki komus kto pixelkuje, uznali wersje Zycha za ładną, moją za taka sobie bo tylko 3 kolory a tą od poxipola.... hmmm.... to było zapisywane jako JPG w paint ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 png w mojim tajemniczym programie, ja w paint ni robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 paint do pixeli jest super, tajemniczy program musi miec jakies tajemnicze drogi zapisywania w PNG z jakością JPG. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Kolejny ,nowy WIP : http://img179.imageshack.us/img179/3443/wip03zb2.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 A tam, mi się podoba ta animacja ludzika ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 @pablo1517 - to wyglada na jakosc jpg bo robilem aa... eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Oto moje stare z przed 2 lat dzieło robione na lekcjach religii przez 8 lekcji xD. Wszystko jest rysowane długopisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Oto moje stare z przed 2 lat dzieło robione na lekcjach religii przez 8 lekcji xD. Wszystko jest rysowane długopisem. Nieźle! :P. No to dalej rób coś na jakiejś lekcji i zrobisz karierę =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Ja chodzę na religie tylko po to aby rysować, tak jest do dziś tylko że teraz trudniej się zrobiło bo katecheta wywala mnie z klasy :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Co myślicie o tym kolesiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 fajny! a co on ma na głowie? :P Oto moje stare z przed 2 lat dzieło robione na lekcjach religii przez 8 lekcji xD. Wszystko jest rysowane długopisem. pamiętam jak do pierwszy raz dałeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 eeee.. to są włosy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 tak czy siak cool :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Taki mój własny projekt hełmu dla doom marin'a http://www.gmclan.org/uploader/634/1220745...xdagger_002.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 lol wygląda troche jak Hełm od Power Suit dla Samus Aran z Metroid Prime To czas na trochę podrasowaną wersję xD co myślicie o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 lol wygląda troche jak Hełm od Power Suit dla Samus Aran z Metroid Prime Może, nie wiem nigdy go nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 http://mdb.classicgaming.gamespy.com/mp/ar..._Aran_hires.jpg Tak to wygląda, no i to jest ona :P Czyli ta pani http://ui12.gamespot.com/1067/samus_2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 http://mdb.classicgaming.gamespy.com/mp/ar..._Aran_hires.jpg Tak to wygląda, no i to jest ona :P Czyli ta pani http://ui12.gamespot.com/1067/samus_2.jpg Powiedziałem go w sensie hełmu bo go dokładnie nie wadziłem a i jak teraz patrze to nie za bardzo mi mój przypomina a grę ogólnie znam Chyba pokoszę się o zrobienie modelu 3d w blenderze XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 heh ale staroć w sumie brzydki nawet. ;p to jest przyklad jak nie robic ;] strip glutka ktory posowa sie w prawo. w sumie mozna to wykorzystac w obydwie strony ;p @Pablo: fajne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Strasznie "płaskie" cieniowanie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 heh ale staroć w sumie brzydki nawet. ;p to jest przyklad jak nie robic ;] To mi przypomniało mój stary projekt gry XP : Bloody Moon 2D Główny bohater : Cywil : Mumia : Zombi : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 hehe spoko animacje :D a to cos dla pablowego zioma: :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Lionx, a mowiłeś że nie robisz w pixelkach. Nawet fajne te twoje pracę. Na twoim miejscu popracowałbym nad cieniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 @Tidimel - To mi przypomniało mój stary projekt gry XP : Bloody Moon 2D? To ty czytac nie umiesz? heh, spoko grafy ale gry chyba nigdy nie pokazales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 fajny! a co on ma na głowie? :P pamiętam jak do pierwszy raz dałeś :P Nawet zapomniałem że to tu dawałem, :P kurde kiedy to było O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Oto moje stare z przed 2 lat dzieło robione na lekcjach religii przez 8 lekcji xD. Wszystko jest rysowane długopisem. Wow, bardzo ładne nawet ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 spoko grafy ale gry chyba nigdy nie pokazales? Niestety tylko screeny kiedyś rzuciłem ale mniejsza oto tu macie hełm 3d który zrobiłem z wcześniej rzuconego rysunku no a tu rysunek jakby komuś się nie chciało szukać http://www.gmclan.org/uploader/634/1220745...xdagger_002.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi