Patrysław Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Oślepł? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LadyOfCośtam Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Niesiety nie :( mam go juz dosc <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Nie ma to jak zajęcia rekreacyjne w chłodne popołudnie xD Przyznam się że ja kiedyś skanowałem cukierki :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 A ja wstydzę się przyznać co sobie skanowałem :( . [żartowałem ;p ] A na serio, to ja się kiedyś bawiłem w skanowanie negatywu bez specjalnej przystawki, a potem podrasowywanie tego, żeby wyglądało jak zdjęcie :) . Wynik wiadomy - kupa wyszła :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LadyOfCośtam Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Czytam i czytam ten temat i macie ? :lol2: Marmot :mellow: A ja wstydzę się przyznać co sobie skanowałem :( . [żartowałem ;p ] A na serio, to ja się kiedyś bawiłem w skanowanie negatywu bez specjalnej przystawki, a potem podrasowywanie tego, żeby wyglądało jak zdjęcie :) . Wynik wiadomy - kupa wyszła :) . Pokaz co ci wyszlo :twisted: :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Poza czarnymi plamami, to nic nie ma ;p . Szkoda transferu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LadyOfCośtam Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 :o jak to, ja sie moze pobawie skanerem <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Października 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Moje nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 yay, to pierwsze widzialem juz chyba w galerii, ale w kolorze nie. troche zryles twarz w tym pierwszym, drugie bez zarzutow ^^ Lady, czekamy na efekty zabawy ze skanerem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Pierwsza fajna, szyja nie tworzy z ramionami kąta prostego, no i biust, trochę płaski xP U drugiej trochę te łzy nie teges. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Blee, nie lubie mangoanimeowości :F Ale trzecia praca fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 W trzeciej pracce gdyby te łzy nie były aż tak wyraźne, to 6/6, chyba, że to jest krew :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 No i zęby jak u konia. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Wlosy dalej leca a twarz jej sie konczy xD Poza tym w pierwszych pracach, biust dziwnie rozstawiony na bok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Poza tym w pierwszych pracach, biust dziwnie rozstawiony na bok smile.gif Tak to jest, jak sobie silikon wpychają :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LadyOfCośtam Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Tak to jest, jak sobie silikon wpychają :) . Oj oj nie przesadzaj :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 nie sluchaj tego kosmity ladyofcostam XD marmot dlugo nie widzial kobity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Czekamy na efekty zabawy ze skanerem :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 A co Little, ty byś sobie włożył silikon :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Ba, on już dawno to zrobił! I dlatego teraz tak broni siebie i swoich przyjaciółek. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Weźcie przestańcie, bo LadyOfCośtam się przestraszy i ucieknie do Peru ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LadyOfCośtam Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Do peru nie uciekne :death: A co do szczura to no napisze jak 12 latki sweeet :dots: A co do prac ze skanerem nie chcecie ich widziec :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 http://www.marekhp.boo.pl/szczur/cookie9.jpgO ku*wa :D pr0 phot0! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Też mi sie spodobała ta fota. "Szczur zapędzony w kozi róg". :] EDIT: No i żeby szczurek się nie zmarnował potem: http://www.instructables.com/id/E7Y1MAP6SOET2JXPD2/?ALLSTEPS (ale to już zabawa dla małych rzeźników) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 hej! mój kumpel ma szczurka który nazywa się cookie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Ranma, skąd ty bierzesz takie butcherowe linki? :P A fe! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Apropos zdjęć: http://marmot.fotosik.pl :P Niektóre może są kiczowate, wszystkie zapewne zalatują amatorszczyzną, ale co tam x] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 31 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 heh a moj szczur jest po operacji :P mial wycinana tarczyce ;] najlepsze w tym ze sam szczur kosztowal 6 zl a operacja 30.... :D:DUczucia i wspomnienia - bezcenne. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi