Sirluki Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Chciałem, żebyście ocenili: Drewniany dach (np. młynu) widziany od góry: EDIT: Zapomniałem o łączeniu między dwiema górnymi deskami. Już poprawione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Nie wszystkie sa moje 2 sa moje reszta byla do mojej gry :) A wiesz, że to jest temat gdzie pokazujemy tylko i wyłącznie SWOJE prace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Sirluki: Chciałem, żebyście ocenili: I oceniam, że wygląda bardzo całkiem nieźle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Poprawiłem trochę ten dach, żeby drewno, wyglądało bardziej naturalnie i zrobiłem też próbkę świątyni do nowej gry :) Obydwie grafiki, to tylko próbki (taki wstęp) do nowej gry. Powiedzcie, czy się wam podoba ;) @leni: Dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Powiedzcie, czy się wam podoba podoba, ale w tej świątyni, lepiej, aby ten górny dach rzucał większy cień, bo wygląda jak dla mnie ciut za płasko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Moje starocie - mam tego więcej ale nie chce mi się wrzucać już. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Ten ostatni to jakiś inspektor gadżet chyba. Wsuwa i wysuwa mu się tułów jak na sprężynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Wsuwa i wysuwa mu się tułów jak na sprężynie. Zmęczył się i dyszy a tak to ładne graficzki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Nie wiem jak to jest u Ciebie, ale jak ja dyszę, to nie unoszę się od głowy do pasa do góry, a potem opadam tą samą częścią. Prędzej powinno być pokazane wydymanie do przodu (no, wiecie o co chodzi, słowa mi brakło xD) klaty i wciąganie brzucha, a następnie klata się zmniejsza, i brzuch wychodzi ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Łee tam przecież tu chodzi o to co lenin napisał, o oddychanie po czymś "bardziej meczącym". Ogólnie jak ktoś potrzebuje grafik to gg albo pm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 taki samochodzik, jakiś czas temu do gierki narysowałem, ale projekt narazie padł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 nawet spoko, grubawe te kontury ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 grubawe te kontury no może, ale mi to nie przeszkadza, w gierce jakoś dobrze wygląda (zaraz skrena zapuszczę ;) ) E: dobra przyjrzałem się i jednak są za grube :P jak kiedyś powrócę do projektu to poprawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Omg, "wydymanie od przodu". xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Moje starocie - mam tego więcej ale nie chce mi się wrzucać już. B) last to jak się nie mylę Reborn z serii Jedi Knights ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Vianom już kiedys pokazywałeś chyba te grafiki. Też uważam żek koleś "oddycha w zły sposób", mi tez się z rebornem skojarzyło, tylko chyba takich kolorów nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Micanser dokładnie takie kolory były ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Chyba miał to w sygnaturze. Co do grafik? Fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Zrobione w blenderze, tylko jeszcze textury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Bardzo całkiem ładny domek, zrób tylko dachówki jeszcze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Tak miałem te postaci w sygnaturze, również w avatarze. Co do ostatniego to faktycznie miał być reborn, jak się przyjrzeć to muszę Wam racje przyznać, że w dziwny sposób 'oddycha'. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Micanser dokładnie takie kolory były u mnie to reborn był pomarańczowy ;p Jedi Knight II: Jedi Outcast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Były różne kolory rebornów akurat pomarańczowy był najbardziej słaby, był jeszcze zielony i ten co ja go narysowałem, ale nie pamiętam który silniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Jakiś czas siedzę w fotoszopie, i z nudów zrobiłem tapetkę. http://www.gmclan.org/uploader/3290/Dirt_kompresja_.png I taki głaz do jakiejś gry TopDown. http://www.gmclan.org/uploader/3290/Kamien_kompresja_.png PS: Nie pozwalam na używanie grafik bez pytania. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Hm... Mi ten głaz kojarzy się raczej z almorową jaskinią ^^ A tapeta taka jakaś "nijaka" ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Nawet fajna tapetka. Kuba, postarałeś się :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Chciałbym, abyście poddali małej ocenie nowe logo Resource Protectora. Aktualnie pracuję nad wersją 1.0, więc poprawiam także fatalną jego oprawę graficzną i chciałbym abyście ocenili nowe logo: Dla porównania stare logo: http://img77.imageshack.us/img77/347/g5276wh8.png Mile widziane uwagi dotyczące poprawek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 za dużo pustego pola po prawej stronie zdecydowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 W programie w tym pustym polu po prawej jest na dole znaczek teamu, a tutaj i tak jest przezroczysty PNG ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Ja bym proponował ten napis protector wcisnąć pod resource po czym zapisać mniejszą czcionką. Napis był by mniejszy i nie było by tych pustych miejsc. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi