lenin Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Dla mnie Zycha lepszy Dla mnie też :P Zmieniłeś tam coś oprócz dodania blura ? Jest czerwone tło zamiast czarnego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Macie mieszankę styli... =o EDIT: I w grze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 2 obrazek najbardziej pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 w grze ta 'mieszanka styli' najlepiej wygląda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 ;p rzeczywiście mieszanka jest najlepsza... ;p moje modelki rozwijam sie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 no no!coraz lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 no fajne fajne, tylko te główki zapałek nie przypominają siarki :P A ostrze miecza nie odpowiedniego (metalicznego) połysku ;) Zawsze muszę się do czegoś doczepić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zychu popraw ostrze miecza bo jednak wygląda jak plastikowe :P No a zapałki są dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Ta siarka na tych zapałkach wygląda jak z drewna, ale spoko są te zapałki ogólnie. A to ostrze miecza do pupy zupełnie zrobiłeś, nie wygląda na metal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 W czym to robisz Zychu? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 @up: w c4d... ;D @topic: Może być i mieszanka styli... =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Po dluzszej przerwie w zabawie grafika daje Wam do oceny kilka fotek, ktore ostatnio zrobilem. Oto one: The light on the way The mysterious Person Lost in thoughts Carlos Licze na spore komentarze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Wszystkie fajne z tym, że to po prostu zdjęcia z nałożonymi efektami :P Btw. Fajny kot :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Efekty musialem dodac, bo niestety uzywalem aparat nikon coolpix i te akurat mialy w oryginale skaze - ziarno filmowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Takie loopujące się tło stworzone w paintcie Z blurem @PsichiX: Fajne fotki... ;) Kot rox! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 :P LOL - stare, ale jare :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 :P LOL - stare, ale jare :D Z almory online :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Dlatego napisałem, że stare :) W nowej będą zmodyfikowane oraz zupełnie inne :) ale nie zmienia to faktu, że wszystkie były ręcznie malowane, a co najlepsze po kryjomu w pracy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Łapa jakiegoś potwora? Rysowana tak z nudów. Postaram się niedługo dać coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Taki sobie avatarek skleciłem :P ED: Invert mi się wydaje ładniejszy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 A co ten avatarek przedstawia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 plonacy egipski krzyz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ankh, znak nieśmiertelności i bodajże wiecznej młodości. EDIT: On nie płonie, emanuje z niego energia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat93 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 A ja ostatnio narysowałem taki miecz : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 jakoś dziwnie kolory dobrane, ten niebieski przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 A ja ostatnio na potrzeby swojego forum zrobiłem coś takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 tylko czcionka mi nie pasi, zbyt 'prosta' ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zacząłem logo... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 https://gmclan.org/uploader/1829/grass.png trawka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 gumex: WoW mogę sobie pożyczyć? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi