Shil Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Ode mnie WIP, taki bez sensu, do cwiczenia: Kolega mówi ze niedobrze Jej w tych włosach, lepiej zostawić naturalne proste, ze pasują do Jej urody...: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Na włosach się nie znam, ale kreska jest piękna! Edit: Chociaż w długich taka bardziej azjatycka się wydaje.. twój znajomy nie jest czasem weebem? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Coś jest nie tak w tej twarzy. Jest ładnie narysowane, ale coś jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Może mi się wydaje ale chyba oczy nie są na tej samej wysokości nawet jeśli weźmiemy poprawkę na przechylenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 A nie wiem, nie widzę co z tymi oczami, nie widze, podnioslam na pałe o szalone 2px :D Jeszcze nad nosem muszę popracować. Kolega nie jest weebem, ale patrzy raczej tradycyjnie/konserwatywnie, w sumie może i dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Ładne, spróbuj bardziej ukształtować jej twarz by nie była taka gładka tylko by miała chociaż bardziej napompowane policzki. Ale pomijając to, to moim zdaniem powinieneś zostać malarzem :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 naś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Szpecem nie jestem, ale oczy są nadal nie na tej samej linii, nos jest do pewnego momentu przechylony zgodnie z perspektywą, a potem na końcu znów jest zwrócony prostopadle do kartki, usta również są jakoś cofnięte i przekrzywione nie tak. Ogólnie wydaje mi się, że jej twarz jest za mało uwydatniona, zdaje się, że jest płaska. Może to kwestia cieniowania? Na pewno szczękę bym nieco przesunął w kierunku gdzie się w zamierzeniu patrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakson Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 dłoń* Jak dobrze pamiętam z anatomii, to jest to ręka, popularnie mylona z ramieniem. https://pl.wikipedia.org/wiki/D%C5%82o%C5%84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 osobiście może inne tekstylia bym jej wybrał, jakiś mniej fotorealistyczny pattern i wyłowiłbym coś stąd https://www.google.pl/search?q=vintage+patt...920&bih=971 no i na stópkach między palcami a resztą stopy nie powinno być takiej przerwy, bo to daje nieco kukiełkowy efekt Ale rumieniec to zawsze szanuję. Z resztą to też moje małe zboczenie w moich grafikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Ja bym ten cellulit z pośladków zlikwidowała. Z cienia samego znaczy. Używasz pen tool? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 celulit jest dobry nieważne gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 celulit jest dobry nieważne gdzie to w ustach faceta nigdy nie brzmi uczciwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Słuchajcie, GMClanowicze! Która postać jest lepsza ? Z oczami? Czy bez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Kurde nawet nie umiem go używać. xD Spojrzę następnym razem. Dzięki za opinię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Słuchajcie, GMClanowicze! Która postać jest lepsza ? Z oczami? Czy bez? nie wiem do jakiego stopnia to twój oryginalny koncept i sam zamysł, ale wygląda naprawdę niczego sobie. A wersja bez oczu ma swój urok, kierowałbym się w tę stronę, bo oczy to i tak zawsze dodatkowe obciążenie przy animowaniu etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Słuchajcie, GMClanowicze! Która postać jest lepsza ? Z oczami? Czy bez? no generalnie jestem przyzwyczajona ze ktos ma oczy, jak jest człowiekiem. Zwłaszcza na tyle duzym by te oczy prosily sie by je tam umiescic. Nikas, pen tool do lineartów jest baaardzo przydatny. Zwłaszcza ze z wiekiem coraz bardziej sie rece trzesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 coś takiego kminie, jakieś uwagi? nie jestem pewien kolorystyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 warto byłoby pokombinować, by postaci mniej zlewały się z tłem. Osobiście może stonowałbym nieco nasycenie kolorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Golasy dalej się troszkę zlewają ale wydaje mi się że jest lepiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 penguin wertsja z avarta jest super, a kiedy robicie razem ta gre z grafika jak teraria ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 penguin wertsja z avarta jest super, a kiedy robicie razem ta gre z grafika jak teraria ? Dzięki, gra ciągle jest w ruchu, robimy ją z Patrykiem i CupCake'em Dzięki że chcesz nas kibicować :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Szybko robisz postępy aż nie mogę się nadziwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 taki tam art nad którym ciągle pracuje jeszcze trzech postaci brak :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Mam teraz trochę wolnego to usiadłam na chwilę przy portrecie, by trochę policzki zaznacvzyć, nos poprawić. Efekt delikatny dołaczam, ale piszę w innej sprawie, może ktoś coś doradzi, zginął mi plik psd, właśnie tego portretu - wszędzie szukałam i nie znalazłam, w końcu musiałam pracować na jpg, co utraciło na jakości... nie wiem jak nazwałam plik, pewnie swoim zwyczajem coś edfewwf.psd albo dsdqac.psd, ale już przejrzałam na piechotę wszytkie pliki psd w typowych folderach, w końcu w wyszukaj wpisałam ".psd" i sprawdziłam po ostatnio modyfikowanych ten rok - i nie ma. no nie ma, zostały same jpg. Kosz przejrzałam na piechotę - nie ma. Czyżbym usunęła trwale nieswiadomie plik? Da sie to jakos sprawdzić? Moj laptop ma 15 lat wiec moze coś sam zgubił...ale nic poza tym nie dzieje sie, wszystko działa poprawnie, zadnego ostrzeżenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Bardzo ładny rysunek ale musisz coś zrobić z wysokością oczu.Ludzie instynktownie uznają brak symetrii twarzy za defekt,ułomność - to strasznie zwaca uwagę.Jest duża różnica wysokości oczu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Maja 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 a ja wrocilem do robienia mieczykow, wczoraj np taki machnalem teksturowac nie planuje, podoba mi sie ten styl. oslo cos nie tak wyrenderowalem i perspektywa diamencikow padla, przed renderem to tak wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 bardziej pracochłonny plakat filmu: i dwa stosunkowo szybkie portrety: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi