Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Bardzo bardzo ładne. Czym jest IDLE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Była tura o robieniu gier idle. To są te wszystkie clickery :P Jak dla mnie ładne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Bardzo bardzo ładne. Czym jest IDLE? Imagined Dungeon League Events. Cisnę progress i soon ląduje na Androidzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamtaren Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Przeciwnik w powstającej grze :D Łapy trochę sztywne, ale to klocuch mięcha i chciałem jakoś to zaakcentować. Tak naprawdę to nie chciało mi się więcej tego animować : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 taka tam animacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ogólnie spoko, ale jak dla mnie za bardzo skacze(chodzi mi o ilość klatek) i chyba powinna też ruszać źrenicami, nie? :/ Chociaż trochę, bo dziwnie wygląda tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ogólnie spoko, ale jak dla mnie za bardzo skacze(chodzi mi o ilość klatek) i chyba powinna też ruszać źrenicami, nie? :/ Chociaż trochę, bo dziwnie wygląda tak. Zgadam się z twoim zdaniem o źrenicach :D Ale ogólnie fajnie wygląda :D :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgadam się z twoim zdaniem o źrenicach :D Ale ogólnie fajnie wygląda :D :thumbsup: Dokładnie to :red_bandana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 wzrok specjalnie chciałem by się nie ruszały i były skupiony na jednym punkcie ale widzę że większości jakoś to nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ale to jest animacja tańca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 biegu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 biegu ;) co poradzę lepiej ni umim ): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 umiesz, tylko musisz zabrać się do tego od nowa i porządnie, zobaczyć jak wyglądają biegający ludzie np. na dobry początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 No właśnie. Tyle uwagi poświęcasz grze, nie popsuj jej leniwymi animacjami. Stalkuj dziewczyny biegające w parkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 umiesz, tylko musisz zabrać się do tego od nowa i porządnie, zobaczyć jak wyglądają biegający ludzie np. na dobry początek No właśnie. Tyle uwagi poświęcasz grze, nie popsuj jej leniwymi animacjami. Stalkuj dziewczyny biegające w parkach. robię co mogę jest dobrze :), nie jestem animatorem a chce już zacząć coś kodzić a jakbym chciał pójść na łatwiznę to wziął bym wersje 3D i z niej zrobił wszystkie renderowane animacje :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Nie no, głównie chodzi o to że macha rękoma na boki co jakiś czas, nie wiem jak to wygląda w ruchu ale podejrzewam że może być śmiesznie. @EDIT: w sumie po namyśle dłuższym myślę że nawet znośna jest ta animacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 To ja powiem że na szczęście boob physics tak nie działa. Do poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 A co to za człowieczek z stopami większymi od głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Nie....po prostu ma buty za duże :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 :) Propsik wariat. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 które lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 2 ale zmieniłbym kolorystyke tego orło-podobnego czegoś wokół kuli- jak spojarzełem na szybko to myślałem że kula jest brudna od jakiejś kupy;p Może czerwony lub zielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 drugi pierwszy mi się kojarzy z japońskimi bajkami, chociaż pewnie o to chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 2 ale zmieniłbym kolorystyke tego orło-podobnego czegoś wokół kuli- jak spojarzełem na szybko to myślałem że kula jest brudna od jakiejś kupy;p Może czerwony lub zielony bo to cześć drewnianej laski :X ale mam wersje zieloną to fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Zostaw brązową, ale zrób mniej gównianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 ale na tym logo są te "cienie" czy co to jest, których nie ma na obrazku całej laski. po ich usunięciu będzie to wyglądało mniej fekalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 a żeście się czepili tego motywu jakoś wcześniej nikt na to uwagi nie zwrócił :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Jak byś każdego słuchał to wiesz co by wyszło :P Rób po swojemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 skoro się pyta to mu odpowiadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi