lew_leo Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Żadne z powyższych nic mi nie mówi. @lew_leo Rozczarowałem się. no dobra no tak dokładnie to oryginalnie są to oparzenia 3 stopnia bo postać bawi się również eksperymentami z ładunkami wybuchowymi ale motyw choroby nawet mi się spodobał dlatego jeszcze pomyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Jak blizny po poparzeniach to nie wygląda. Weź zrób motyw choroby. Jeśli te siostry są w jakimś sensie złe zawsze można zrobić kontrowersję moralną, że cokolwiek robią, robią aby odnaleźć lekarstwo. Czy coś. A "Rozczarowałem się" to efekt końcowy chodziło. Zapowiadalo sie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 zobaczymy co z tej historii wyjdzie, 5 dni to rysowałem lepiej nie umim ) : ale obawiam się że efekt z grą będzie dokładnie taki sam czyli się rozczarujecie ): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Raczej.. głowy wydają się większe niż na wczesnych szkicach i jakoś dziwny kształt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 głowy są większe bo musiały mniej lub bardziej pasować do reszty moich dziwaków :D a tu wersja z drobnymi poprawkami jeszcze 3 postacie zostało mi do narysowania tylko martwię się jak będą pasować do reszty jako iż ma to być człowiek, jaszczur, i waleń... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Myślałem, że ptaki też robisz. Zresztą, postacie ikoniczne i tak zazwyczaj wybijają się wyglądem z norm świata w którym się znajdują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 a nom są, tak jak i Drzewce czy centaury, ale w tej pracy nie chodzi o ukazanie różnorodności (bo bym jej chyba nigdy nie skończył, ale przyznam było by ciekawie) a raczej bohaterkę i głównych pobocznych bohaterów nie licząc tła, jeśli w ogóle można tak to ująć w grze gdzie się gra jedna postacią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 z i m a 1h 20 min pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 z i m a 1h 20 min pracy estetyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 I jak mi idzie? Starałem się jak mogłem, korzystałem z poradników i coś takiego wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Jeżeli to lewą ręką to spoko,ale jak nie to niestety jeszcze długo musisz pracować.Praktyka czyni mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 kontrast pomiędzy obiema pracami sprawia, że nie mogę uwierzyć, by pierwsza praca nie była czystą kalką. W takim razie ocenie poddałbym jedynie morskiego futrzakopenisa, a temu brakuje dość perspektywy, powinien gdzieś się zwężać, gdzieś zgrubiać, tak to wydaje się płaski i być typowym szkolnym rysunkiem na marginesie spod długopisu niewprawionej w boju ręki edit: trochę go powyginałem i już nie wygląda aż tak jak rodowity fallus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 no animacja jest do dupy, poza tym nic w sumie tutaj nie ma nie postarales sie wojzax NIE TEGO OCZEKIWALBYM PO WIELOKROTNYM FINALISCIE, A TAKZE ZWYCIEZCY GIFA/SCREENSHOTA ROKU 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ten lis to rozumiem został postrzelony?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Te dwie przednie łapy ma jakoś dziwnie na krzyż ustawione XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 16 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 międzygalaktyczny strażnik vaporwave'u. Inspirowane starymi okładkami vinyli z fusion jazzem i estetyką kubricka. A co najlepsze zrobione w power pointcie XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 mi się kojarzy z okładkami gier z końca XX wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 zrobione w power pointcie HOW DO THIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 17 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 może teraz trochę bardziej vinylowo się zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Noo teraz naprawdę ładnie :) Przepiękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Jest klimacik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Odpaliłem sobie windows journal bo znalazłem coś takiego w podstawowych aplikacjach win 10 śmieszny programik :D ma jakieś bugi z crtl+z Może zrobię z tego model 3D jak sobie Blendera przypomnę. Edit: Dobra coś tam jeszcze pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Nie tyle rysunek co wprowadzenie rysunku w świat realny; Work In Progress, żeby nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 bylbym niekonsekwentny jakbym powiedzial ze kozackie, bo to juz mowilem ostatnio ######sta robota, naprawde, keep it up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 O cholera już sobie to wyobrażam jak liczysz wszystkie pixele żeby to nanieść, świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ooo kuźwa, chyba sam się tym zainteresuję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 smok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 na czym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi