I am Lord Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Z animowaniem low poly zawsze jest problem, ale widzę że sobie i z tym poradził bo już w jakiejś pozie jest ta postać. I takie drobny detal jak futerko na poliku to cieszy :D No ale twarz ma chyba teksturkę mniejszej rozdzielczości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 sam to bedziesz animował? Prawdopodobnie tak, kosci są już gotowe a wagi ustawione może będzie trzeba dodać z jeden lub dwa poly dla lepszej transformacji Trzeba przyznać lion, że się wyskillowałeś przez ostatni rok. Zarówno w 3D jak i w 2D. dzięki, Choć jak dla mnie wciąż jestem w tym beznadziejny :/ Z animowaniem low poly zawsze jest problem, ale widzę że sobie i z tym poradził bo już w jakiejś pozie jest ta postać. I takie drobny detal jak futerko na poliku to cieszy No ale twarz ma chyba teksturkę mniejszej rozdzielczości? o dziwo oczy i usta są osobnym meshem dla animacji mimik w troszkę wyżej rozdzielczości od reszty tak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Rikitiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ja mysle ze Ty troche zjechales z 80' w vaporwave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamsterMan Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Vaporwave, nie ma co :D, dodaj motyw z Windows Classic, czy tam OS 9 jak ma być hipstersko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 prosty generator randomowych planet do mojej gry tej kosmicznej, co jest rozwinięciem projektu z ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Super kolorki. Obserwuję Cię od dłuższego czasu i kurde robisz ######ście klimatyczne rzeczy, ale nigdy ich nie kończysz. Weź się w garść. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 24 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Super kolorki. Obserwuję Cię od dłuższego czasu i kurde robisz ######ście klimatyczne rzeczy, ale nigdy ich nie kończysz. Weź się w garść. B) kurdele, dzięki wielkie za dobre słowa, zawsze motywują w jakimś stopniu. No właśnie w tym projekcie chciałbym poraz pierwszy mierzyć siły na zamiary i kto wie, może coś z tego będzie. Nie potrafię trzaskać pięknymi grafikami jak z rękawa, więc wykorzystam bardziej technikę znaną z Proteusa. No i wciąż zastanawiam się jak robić to całe lądowanie na planetach itd. Czy cała planeta renderowana by była w odrębnym roomie, który wczytywałby dane z ini o planecie na jakiej zachciało nam się wylądować, czy może spróbować wszystko jakoś dziabnąć w jednym roomie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Super kolorki. Obserwuję Cię od dłuższego czasu i kurde robisz ######ście klimatyczne rzeczy, ale nigdy ich nie kończysz. Weź się w garść. B) Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 bardzo ładne rozumiem, że kolorki są ustawiane żeby zawsze fitowały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 W sumie dobierając odpowiedni zakres kolorów to zawsze będą fitować bez znaczenia jakie się dobiorą. Tak mi się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Ale to jes 3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 24 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 no i tak w sumie jest. Losowany jest jakiś kolor, który staje się zmienną globalną no i poszczególne elementy wykorzystują dane o tym kolorze we własnym zakresie. I tak np. kolor dolnej części gradientu nieba pokrywa się z kolorem mgły, a powierzchnia i jej struktury bazują na tym kolorze, ale co nieco przeinaczonym ps. nom, to 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 A jaki masz zamysł żeby to wykorzystać ? Jakaś przygodówka czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 25 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 no taki sandboxik powiedzmy z jakimś tam narzuconym celem i wątkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Noo mi się podoba bardzo. To jest rozwinięcie do tej gry z kaktusem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 25 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 tak, to ta sama gra. A tutaj beznadziejne concept arty do gry kolegi Ech przydałby się jakiś Wojzax dobra rada :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 ######aszczo to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Pierwsze trzy są superfajne klimatyczne, dobrze by było jakby fajnie to zanimować wszystko i będzie super artystyczna gra polecam takie pikselki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 kiełbasa robisz świetne rzeczy, nie spierdol lenistwem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Do gry planszowej o piratach (około 1h) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 czarny do cieniowania to słaba maniera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 a tak o? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 fixed. Pan wygląda jak Jacek Soplica, co jeszcze bardziej utwierdza mnie w przeczuciu jakbym oglądał staranną pracę Propa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 No co ryj to te same błędy robię co propaganja a może tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 lepiej troche, ale wez w ogole tło nie rysuj na czarnym tylko jakims szarym, neutralnym, latwiej bedzie to ogarnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 28 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Oto pamperek do mojej gry i z mojego avatara w pełnym gwiezdnym majestacie TAK WIEM NEONSCULL I W OGÓLE, TO CZYSTY PRZYPADEK edit: postanowiłem obrać taki styl dlatego, że kocham stare kiczowate sci-fi, vintageowe kolory i minimalizm pixelartowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Oto pamperek do mojej gry i z mojego avatara w pełnym gwiezdnym majestacie TAK WIEM NEONSCULL I W OGÓLE, TO CZYSTY PRZYPADEK edit: postanowiłem obrać taki styl dlatego, że kocham stare kiczowate sci-fi, vintageowe kolory i minimalizm pixelartowy Ale mógłbyś dorobić zarysy rąk, ta dłoń jak znaczek firmowy wygląda. edit: już rozumiem, paint mi wszystko wyjaśnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 bardzo fajna poza i nogi, chociaż myślę, że lekko za bardzo jest wychylony do przodu, żeby mógł się tak utrzymać w pionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi