Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 oo, lepiej niż bym sie spdoziewal, cool! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Jak dla mnie 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Świetnie zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Dzięki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Prześliczne :) z kombosami byłoby bosko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Dzięki :) niedługo wstawię kombosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 jak w shanku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Kurde nie wiedziałem, że to podobieństwo do Shanka aż tak widać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 I oto sekwencja combo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Trzeba przyznać, że masz do tego smykałkę. Trenuj, a za rok możesz być na naprawdę wysokim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Świetnie Ci idzie, rób dalej! A podobieństwo do Shanka to nic złego nie powinno być, jeżeli będą odpowiednio dobrane różnice.(nie pytaj mnie jak bo nie wiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Miażdży ta animacja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Naprawdę dzięki za pozytywne opinie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Animacja biegu. Wiem, że nie jest za dobra ale z biegiem zawsze miałem problemy i namęczyłem się dużo przy tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Zbyt pochylony jest trochę za bardzo do przodu, ale poza tym super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Rób to, co twórca Prince of Persia i przerysowuj animacje z jakiegoś filmu (on nagrał bieg własnego brata), to pomaga przy nauce animacji. Moje uwagi: -Ostatnia klatka nie przechodzi płynnie w pierwszą, widać szarpnięcie na końcu loopa -Nie widać zmiany "nogi wiodącej", przez co wydaje się, jakby koleś biegł konikiem w bardzo dziwny sposób -Grafika kolesia jest całkiem niezła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 No właśnie poprawiłem trochę, już teraz nie 'przeskakuje'. Co do zmiany nogi, chyba wiem o co Ci chodzi. Może dorysuję ze 2 klatki pomiędzy, może to pomoże. Dzięki za uwagi EDIT: teraz dopiero zauważyłem, że nie poprawiłem tego materiału koło jego nogi i cały czas jest w jednej pozycji xD No nic, kiedyś poprawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Takie o coś zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 16 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 co to za moda na ten neon skull czy jak to tam zwali ale jednak fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Animacja skoku. Myślę, że akurat tę animację trzeba zobaczyć w ruchu. Może być czy do poprawki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Jest ok, ale nie zmarnuj okazji na zrobienie falujących połów tej koszuli(?) w czasie lotu. Tak wiesz, że podwiewa ją do góry i faluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Jeszcze usprawnię tę animację, podczas spadania dodam inną pozycję. @Wojzax - przez całą animację mam poruszać tę koszulę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Samo falowanie nie musi być takie bardzo widoczne, ale chodzi mi o to żeby widać było że to materiał - podwianie tych elementów nie będzie raczej trudne do zrobienia a efekt na pewno będzie miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 taki tam dysk który lepszy? i taka tam runa czy jak to tam zwą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Według mnie ten złoty, ale to chyba kwestia widzimisię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 wszystkie dyski niestety bardzo brzydkie, renderowanie i kolorki słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 e tam, nie są złe, mi się jego styl podoba złoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 wszystkie dyski niestety bardzo brzydkie, renderowanie i kolorki słabe co masz na myśli przez renderowanie? hmm kolorki zawsze można zmienić taki tam mały update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 W końcu nauczyłem się jako takich kobiecych włosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 @Nikas: ale ramiona, weź jakiekolwiek zdjęcie, kto ma taki spadek ramion jak dach stodoły, to gwałt kobiecości... @Wojzax: to jest matte paiting prawda? Troche mi stylem czacha odstaje od reszty, A ja z innej beczki, graficznie do społeczności... Planuję pomalować ściany przyszłego pokoju dla dziecka, zrobiłam sobie mini projekt, takie rozplanowanie... i mąż mówi, ze to dobre dla dziewczynki, ale nie dla chłopca, ze tematyka zła, ze bez samochodów, żó=ołnierzy... co o tym myślicie? Mówię oczywiscie o małych dzieciach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi