propaganja Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 ja troche bazgrole ale za szybko nie skoncze :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ale jak kończysz to jest epicko :P szkic art trade'a z dA, ciężko było przenieść postać na bardziej ludzkie proporcje, w sumie już widzę sporo rzeczy, które mogę poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 @Antoś Sesja jest nie ma kiedy rysować:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Nom om om wszystkie animacje śmierci narysowałem już:) (chyba ze jednak nie) (Coś źle to skleiłem któraś klatka w środku jest z dupy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 może trochę gwałtowniej powinien go jeść, zobacz sobie jak wąż czy nawet pies zjada coś większego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 no właśnie miał być taki wężowaty stwór, zawsze mi się kojarzylo że wąż "wsuwa" ofiare nie jakoś specjalnie szarpie, ale może się mylę, popatrzę :) Ale nie wiem czy się zdecyduje poprawiać bo to = rysowanie od nowa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ano może i w sumie węże tak jedzą, są dziwne to niech im tam będzie //skończone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Tylko nie przesadzaj bo zamienisz się furryfaga :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 A no właśnie - Raven the huntress naprawdę świetna, ta z parasolem tak schizowa że aż fajna, a ta i siostra wilfreda wygląda jakby ją lionx zaprojektował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 bo to nie mój design :P http://o-eterna-o.deviantart.com/art/Dream...s-wip-461610721 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ale nie wiem czy się zdecyduje poprawiać bo to = rysowanie od nowa Nie wystarczy tylko przyspieszyć animacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 wczoraj w nocy miałem chyba udar mózgu, bo przerysowywałem dolną część ciała (biodra i nogi) z 40 razy zanim jakoś wyglądały >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Lipca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 nice, ale chyba na warsztat coś jeszcze lepszego wrzucałeś //ch**owo jakoś wyszło, no ale nic, kiedyś się nauczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Daj mi do niej numer:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Wiem wiem, ma coś z głową ale nie chciało mi się już poprawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 @Anty no właśnie że ######sta machnięte na szybko znowu musze od rzeźni odpocząć. edit. Po ostatnich plakatach troche wstyd taka praca w ogole wrzucic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Lipca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 @Wojzax Wow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 wersja ocenzurowana dla wrażliwych: cisnąć w satyre i polityke czy pozostac przy histori? sorry za duże znów dałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Lipca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 generalnie mialo byc do 30 day drawing challenge na dzien "jakis fajny cytat" ("war does not determinate who is right - only who is left") ale wyszlo cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Lipca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Świetne, ale co z tymi stateczkami :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 wersja ocenzurowana dla wrażliwych: cisnąć w satyre i polityke czy pozostac przy histori? sorry za duże znów dałem Dobre, dobre :D chcemy więcej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Lipca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Świetne, ale co z tymi stateczkami :( tutaj też będą stateczki :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Mój pierwszy pattern: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Jak się to robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Proszę B) , zrobiłem to tak: Myślałem, że robienie wzorków jest o wiele trudniejsze, a robi się je w miarę łatwo. #Wojzax: Szkoda, że bohaterzy są na podstawkach, wygląda to jak gra planszowa. Nie pasuje mi również sposób w jaki rycerz trzyma miecz, wydaje mi się, że lepiej wyglądałby jak trzymał by go nachwytem, a nie podchwytem. + Odbicia świateł na wszystkich postaciach, wyglądają miernie. PS. Mam nadzieje , że rzeczka animowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Szkoda, że bohaterzy są na podstawkach, wygląda to jak gra planszowa. Wtf, czemu szkoda? Pewnie taka ma być gra Nie pasuje mi również sposób w jaki rycerz trzyma miecz, wydaje mi się, że lepiej wyglądałby jak trzymał by go nachwytem, a nie podchwytem Dla mnie wygląda jakby właśnie nachwytem trzymał, czyli naturalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi