LionX Dagger Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Kolory są paskudne, robienie prac na białym lub czarnym tle to bardzo słaby pomysł :jezor: Robię jak umiem, czemu robinie a tych tłach to słaby pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 no to ładne, 5 razy lepiej od tamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Jak ci wygodnie to rób na takich tłach, lecz barwy mogą stracić na wartości oraz trudno pracuję się z oświetleniem na takich tłach. Ale to zależy co kto woli :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Takie tam z nudów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Podpowiedzcie, jaki kontur wybrać, czy zrobić to w inny sposób? [E]:Sorry, poprawiłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Czym się różni wersja 1 od 3? Spróbuj to jakoś pocieniować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Ok, poszukam jakiś tutków, dot. cieniowania. Zrobienie wszystkich grafik z szaro-czarnym konturem nie jest raczej dobrym pomysłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 2 najlepsze, 1 plama a 3 za ostre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Dokładnie jak kolega wyżej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Wikingowie fantasy (nie, nie oglądam serialu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Wikingowie fantasy (nie, nie oglądam serialu) <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 12 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Animacja żagla coś nie teges chyba :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 <3 2x <3 Mi się podoba, to tak dla rozruszania palców, czy do jakiegoś projektu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Zaczynam robić wioskę, więc może do projektu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Podpowiedzcie, jaki kontur wybrać, czy zrobić to w inny sposób? [E]:Sorry, poprawiłem :P Kontrast i jeszcze raz kontrast to po pierwsze a po drugie 2 kolory to mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 spam spam @EDITED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Przydały by się jeszcze odbryzgi wody na statku :D + do tego jeszcze animacja backgroundu wody! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Można by spróbować bez animacji wody, a sam ruch wody objawiać przez pokazywanie tego na skałach, statkach, jakimś kiedyś może wybrzeżu/plaży/whatever. A samą taflę wody pozostawić nieruchomą, bo to według mnie nie wygląda źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 W sumie to, z animacją tafli wody to racja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 WIP Ciężko rysuje się zwykłym ołówkiem po chropowatej ścianie :/ Wszystko się zlewa ze sobą, da się coś z tym zrobić? Nie niszcząc ściany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Tylko psujesz sobie ścianę, poćwicz na kartce, a później dopiero na ścianę. Poza tym "zwykłym ołówkiem"? rysujesz ołówkiem o jednej grubości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Luzik, to się bardzo łatwo zmywa wodą, sprawdzałem Ćwiczyłem na kartce, ale to całkiem inaczej wychodzi Zawsze rysuję jednym ołówkiem bo jestem prostym człowiekiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Co chcesz osiągnąć? Tzn chcesz malowac na tej ścianie czy będzie to tylko szkic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Chcę zamalować fragment ściany ołówkiem, napatrzeć się na to z 2 dni i zmyć Tylko ołówek, żeby zeszło, z farbami byłoby trudniej To tak 4 fun, nie robię nic na stałe bo nie umiem, nie chcę oszpecać pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Rysujesz idealnie naostrzonym ołówkiem? Jak nie to ostrz go co chwile nożem do papieru. I zainwestuj w ołówki różnej grubości :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Hm, faktycznie, tak chyba zrobię przy następnym rysunku, dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Maja 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 A zmywa się z farbą czy bez ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 No bez, głupi nie jestem XD aż tak* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Maja 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 5 minut, po piwie, photoshop i ja sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Widziałem już tu cycki nie raz więc mam nadzieje że to żaden problem Już dawno nie trzymałem ołówka w ręku, rysowałem to około 3-4 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi