Adriann Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ty tu umiesz przekazać swoją wizję:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Nogi są jakieś wychodzone jak te pousychane pnie, chyba że taki był zamysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 no mniej więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamtaren Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Przejście z Gimpa do Photoshopa (kiedyś to musiało nastąpić) :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Nieźle, nie podobają mi się tylko pastelowe barwy <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Super pomysł na tą scenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Oto rezultat ponad godzinnej męki próbując po raz pierwszy rysując trawę w pixel art wiem efekt nie powala z nóg Nawet nie wiem czy będzie mi pasować do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 No całkiem udana, powtarzalność nie bije w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Raczej z grafiką DO gier nie jest to związane, ale jako fan-art może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 powróciłem do świata sztuki majestatyczny krokodyllo http://colorslive.com/details/2008833 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 no śliczne warte 5 funtów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 tego samego jestem zdania :* dizajnuje postacz do barbocków wspaniale wideło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 jak nikt tu nic nie postuje to ja swoje ścierwo będę wrzucał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 ######sty komiks 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 trololo, gość ma czarne serce na szyi xoxo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 kurde, szkoda, że tego nie zauważyłem bo dobra opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 niby głowa pod kątem, a twarz 100% profil walcz ze schematami utartymi w podświadomości, propa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 w sumie szyje spieprzyłem a twarz miała być z profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Jedyne co mi się podoba to pajęczyna :thumbsup: ale myślę, że do gry nada się jak najbardziej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 jak gościa właśnie napadło to nie powinien być bardziej, nie wiem, przestraszony? w sensie brwi trochę bardziej w górę albo nie wiem, nie może ciągle łazić jak chodzący testosteron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Może on atakuje tego potworka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Edit: nvm, blad po mojej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Klimat specyficzny ten rysunek ma (jak i cała gra). Dla mnie - z perspektywy gracza - to w zasadzie najważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 7 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 miodzio jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 nie może ciągle łazić jak chodzący testosteron spójrz na inne plakaty z tripa, na dużej większości główny bohater albo ryczy albo krzyczy albo placze albo umiera. Na jednym trzeba było i wkur*ieńca narysować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 faktycznie, zwracam honor :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Zameczek robiony przez 3h :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Kolory są paskudne, robienie prac na białym lub czarnym tle to bardzo słaby pomysł :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi