Pasterz Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Yoda: Dlaczego ten reporter ma w ręce bat. :mellow: Propaganja: Fajnie wygląda tylko trochę za ciemno. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Szkoda że to nie George Bush :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Propaganja: Fajnie wygląda tylko trochę za ciemno. ;) jeden z jaśniejszych screenów z gry :P jak zagrasz zobaczysz czemu tak jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 @Moho Fajny komiks :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Yoda: Dlaczego ten reporter ma w ręce bat. mellow.gif Rofl - to mikrofon xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Yoda, jest pewna granica między wzorowaniem się a kalkowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Yoda, jest pewna granica między wzorowaniem się a kalkowaniem. Mam przypomnieć twoje komiksy które niedawno dawałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 @FlaczeQ: Wez, te twoje komksy to była taka bieda, że poezja. btw. moj stary komiks o Nikasie, nie wiem czy dodawałem: łakamakafon. http://www.gmclan.org/uploader/3496/nikas1.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Ok, ale w moich komiksach nie ma tyle Dema co w Twoich, Yodson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Ok, ale w moich komiksach nie ma tyle Dema co w Twoich, Yodson. omg nie zrobiłem dymek i nie pooddzielałem ramek, łohohoh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zainspirowany przez administratorów postanowiłem narysować kolejny komiksu http://www.gmclan.org/uploader/3496/gnysu___ramma.gif (w pewnym mjejscu, jest post14 a potem post 14,1 gdyz machnołem się i dwa razy napisałem 14 tak wiec nie chciałem tego zmeiniać. Dopisałem tylko ,1. Bo potem sie czepiacie :F) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Ahahah genialne - prawdziwi admini >D Btw ostatni kadr świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Niezłe XD :D to z noobem najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Yoho:you rule! miałeś co chciałeś ; ) ale taka prawda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Yoho: Idealne odwzorowanie czasów tematu "Rozmowy niekontrolowane" ("spam przyjemny" - to do cholery jest coś takiego?! Spam to zwykły zapychacz żołądka. Nie ma smakowitego spamu (może i są smakowite mielonki, ale to nie spam)). Rób dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Genialne <3 Cała prawda o adminach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 No to coś ode mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Piękne! Piękne Yoda! ;*;*<3 5/5 Boze i dlatego uwazam ze robisz lepsze komiksy ode mnie ;D to jest piękne... esencja 10-latków. hahaha padłeem... normalnie śmiałem sie ze 4 minuty... Pierwszy raz występuje w czyjimś komiksie, jestem zaszczycny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Yoda - genialne! Aha lol rox :D W sam raz na puentę :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Roxi, nic dodać nic ująć. A mój komentarz to gdzie? =D Mój wiem że dupny jest ale daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 komiksior o gmclanie. wiecej odcinkow pewnie nie bedzie ten jest przypadkiem o mnie heh: http://img247.imageshack.us/img247/7505/komkomzf4.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Propa rox :D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Propa - rządzisz! xDD @Yoho: 2. komiks nawet fajny... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Nadeszła era komiksów na GMClanie :D Propa rox :D Yoda i Yoho też spoko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 @Harvester: 2/5 nic nie widać @propa:chyba nie załapałem o co kaman... ale łądnie wykonane to ocenie...1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Yoho, kliknij na obrazek żeby powiększyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 @propa:chyba nie załapałem o co kaman... ale łądnie wykonane to ocenie...1/5 za dużo sie tego typka pyra w szarej bluzie na mtv naoglądałeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 za dużo sie tego typka pyra w szarej bluzie na mtv naoglądałeśogladam tylko mt2 i to czasami. hasło o co kaman znam od wczesnych lat w podstawówce... Yoho, kliknij na obrazek żeby powiększyć. Pir*olisz?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Propa mega fajny komiks :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Mam kolejny dylemat, prezentowałem już krajobraz do nowej gry, teraz pokaże wodę. Nie wiem czy dobrze wygląda, bo mam mieszane uczucia co do niej, więc proszę Was o opinie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi