Nobody Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ale i tak metro jest trochę za daleko od chodnika. Ludzie, żeby się do niego dostać musieliby skakać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ale i tak metro jest trochę za daleko od chodnika. Ludzie, żeby się do niego dostać musieliby skakać :P ono nie jest przy chodniku tylko daleko i nikt nie będzie do niego wskakiwać a tym bardziej bohater http://img441.imageshack.us/my.php?image=beztytuueq5.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Krajobraz do nowej gry :) Oceńcie jak wygląda i co należy poprawić :) PS. Nie czepiajcie się cieni. Ich nie będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Może być. :P Ja nie mam do tego żadnych uwag. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Krzaki i drzewa brzydkie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Krzaki i drzewa brzydkie ;P A ja się bałem się, że skały są nie tak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Właśnie skały są takie plastikowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Taki mój śmieć z lepszych czasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Czemu ona nie ma nogi <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zombie normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 @mike_p: jak to emo, nie znalazła drugiej skarpety czarnej w białe paski to sobie obcieła noge, po co jej? ne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Oj czepiacie się ; p Pamiętam, że miałem jakiś powód/wzór? do narysowania tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zrobiłem ikonkę takową ... proszę bardzo, wynik ćwiczeń rysowania pięści (poprzednia miała 3 palce xD) :blink: EDIT: Zdaje mi się że jest podobna do znaku PEGI,... świadczące o przemocy w grze xD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Lol, to ten szlafrok to judoga? Jakaś dziwna nazwa... <_< Zgiń, przepadnij! A tak btw, to gdzie ten tutorial? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Krajobraz do nowej gry :) Oceńcie jak wygląda i co należy poprawić :) PS. Nie czepiajcie się cieni. Ich nie będzie :) Ten szary piasek (żwir czy tam coś) w dolnym prawym rogu wysypuje się na skały. To daje efekt że skały są płaskie a do tego jeszcze cienie jak byś wygenerował ja efektem plastiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Ten szary piasek (żwir czy tam coś) w dolnym prawym rogu wysypuje się na skały. To daje efekt że skały są płaskie a do tego jeszcze cienie jak byś wygenerował ja efektem plastiku. Chodzi Ci o to? Jeśli tak, to tylko cień drzewa który usunę, a cień drugiego drzewa przez przypadek rozjaśniłem i dlatego wygląda, jakby był generowany efektem plastiku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 aha xD nigdy bym nie wpadł na to że jest to cień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 aha xD nigdy bym nie wpadł na to że jest to cień. Bo to tak wygląda, na skale cień powinien sie lekko załamywać, a ja dla próby, zrobiłem go razem z drzewam (jako jeden obrazek) :) W grze to będzie na pewno poprawione :) Pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 I wyostrz te krzaki z wielkimi liśćmi bo to jakaś kicha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Bądź co bądź skały wyglądają plastikowo i płasko... Bądź co bądź skały wyglądają plastikowo i płasko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Sirluki: Skały wyglądają jak przejechana żaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Jak kość słoniowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 a taki sobie gifik z nowego projektu http://www.sendspace.com/file/0134i9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 propa: Rządzisz!.. gifik po prostu roxi xD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 @Sirluki: Nawet. ;] @propa: Mieciesz! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Yoda, z tymi komiksami to oryginalnością się nie wykazałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Yoda, z tymi komiksami to oryginalnością się nie wykazałeś. Trzeba się na czymś wzorować nie? ;D Tak a propo: Nowy komiks - uwaga wulagryzm ( a nawet dwa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Tatadada. Tatadada. Tadaaaaaaaaaa. Kolejny, szósty już odcinek parury rury. Ma pół minuty. Parura-rura odc. 7 - Koniec braci Mario (czyli coś dla Pabla ;D) Nonsens i krew, jak zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Hahaha, ale Mario przecież żyje. Dobre =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 http://img395.imageshack.us/img395/2067/tripoo8.jpg screenior z gierki. wrzucilem w shouta ale tu tez nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi