szmalu Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 stopa za mała, ręka za długa no i bałeś się że zepsujesz twarz, to dałeś maskę A tak serio, to fajne, ale ta druga ręka jest właśnie jakaś taka dziwna, jakby wygięta w łokciu w drugą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 stopa za mała, ręka za długa no i bałeś się że zepsujesz twarz, to dałeś maskę A tak serio, to fajne, ale ta druga ręka jest właśnie jakaś taka dziwna, jakby wygięta w łokciu w drugą stronę. akurat z male twarzami nie mam takiego aż problemu, taki design po prostu (nie mój) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Pora na dzisiejszą porcję spamu, oto kolejne dwa arty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 czym rysujesz? fajnie to wygląda :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 miekki ołówek? a ta pani ma jakiwś dziwne cycki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Ołówek + zwiększony kontrast;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 pan jest ostro za wąski w barach imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Miał być nienaturalnie szczupły..mogłem przesadzić;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Miał być nienaturalnie szczupły..mogłem przesadzić;p W ogóle te postaci mają karykaturalne kształty, w sensie głowa jest zawsze zbyt wielka, jest to jakiś sposób przerysowania, ogółem ciekawy, chociaż o ile w panów się to fajnie prezentuje, to kobietka ma zespół Turnera, jak nic. Trudno mówić tu o za małych barach, gdy głowa i szyja są ogólnie tak duże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Adriann może spróbuj tej pani zwęzić i ogólnie zmniejszyć trochę szyję, powinien zniknąć efekt karłowatości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 @propa: imo lepiej niech się trzyma jednej konwencji, jak wszyscy duże głowy i grube szyje to wszyscy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Anty coś ci teraz rysowanie twarzy nie wychodzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Anty coś ci teraz zawsze rysowanie twarzy nie wychodzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Nie byłaby może taka zła, ale dałeś jakiś dziwny odcień tej twarzy, całkiem inny niż reszta ciała i teraz się wyróżnia, taka jasna bardzo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Ogólnie ten "mim" wygląda okej, co do tej babeczki z kosturem, no, cóż, jest średnio, ale to przez te błędy, co napisali już poprzednicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Świetny ! Chociaż naszyjnik mógłby bardziej 'zwisać' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 tym razem bez żadnych referek, próbuję pojąć jak działają kolory ^^ ofc wip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 cieniowanie na tej pracy rox @Adriann super wygląda. Powiedzno mi tylko, jak Ty planujesz to zrobić, żeby potem się wszystkie obiekty (o ile będą tą samą techniką rysowane ofc) nie mieszały ze sobą? Jak zamierzasz je rozróżnić? Bo to jest mój problem przy rysowankach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 To pytanie nie było skierowane przypadkiem do Antka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 ANtY Pan z psem powinien mieć na sobie 2 źródła światła. To które jest oraz... to z przodu. Jest na tyle silne że powinno być je widać na jego prawym policzku. Światło pochodni też pada trochę dziwnie, bo jest na tej samej wysokości co miecz. Powinno rzucać inny cień, no i chyba bardziej go oświetlać. Może jeszcze dachy mają zbyt jaskrawe odcienie. To tyle ode mnie. Czepiam się szczegółów, ale policzek popraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 To pytanie nie było skierowane przypadkiem do Antka? Nie.. Znaczy, to pytanie traci sens, kiedy te rysunki są tylko pierwowzorami, a końcowa grafika będzie zwyczajnie komputerowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 @Threef: te światło z przodu jest zasłaniane przez ścianę i do gościa z psem nie dociera, a tam z tyłu to jak pisałem wip :P jeszcze będę tam walczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 @Bedziom Arty są tyko po to by wzorować się na nich tworząc fatyczną grafikę i cutscenki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Aha. A już miałem nadzieję na radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Tylko podpowiadam. :P Ale wg mnie jak maźniesz mu troszkę światła z tamtej strony to zobaczysz że wyjdzie mu to na plus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 @Bedziom A czemu mają się zlewać? Jak wprowadzisz je w ruch to będą się wyróżniać,zawsze możesz lekko przekoloryzować albo zmienić kontrast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Luknij na to: https://gmclan.org/uploader/7577/screen8c371.png Zlewa się strasznie, czy to w ruchu, czy na screenie. A pokombinuję z tym kontrastem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 @Adriann: Bardzo mi się podoba (babka karłowata jak inni powiedzieli). Przypomina mi cutsceny z gry "Outlaws". :) @Van AntY: Bardzo ładne, jednak miecz mi trochę dziwnie wygląda. I prawa (lewa?) ręka gościa z pierwszego mogłaby być ociupinkę oświetlona. @Bedziom: No, rzeczywiście się zlewa. Myślałeś o zmienieniu jasności niektórych przedmiotów? (Już miałem powiedzieć pokolorowaniu. D:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi