propaganja Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 autoportret w ramach odpoczynku ;D dla porównania: mina i perskeprywa zmieniona żeby nie było zbyt banalnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 odchudziłeś się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 czy ja wiem :D ja tak wyglądam odchudząc to bym miał co na brzuchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Propa, walnij sobie krasnala na stopie. (+18)https://gmclan.org/uploader/4365/1358030481691.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ten drugi bym sobie pod pępkiem zrobił :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 japan proszę NIE rób o tym gry!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 No to chyba za późno, przecież już zrobił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Best avatar ever! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Spokojnie, wszystko się dopiero rozkręca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 #real? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Jako tatuaż nie byłoby złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 właśnie to komuś wydziabałem, tzn nie dokładnie to, ale motyw ten sam, orła dziabam za chwile, wrzuce potem foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 o: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 No ######ste! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 orzeł ci nie wyszedł :( stylem kojarzy mi sie z KOPS (dałbym link do webkomiksu ale strona zawieszona bo Kater i Arsen nie płacili) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 hmm wiesz co nie zrobiłem jak zwykłem robić 3 zdjęć z różnych ujęć, orzeł jest wydziabany na łydce, gość ma BARDZO dopakowaną łydkę, i na nią trafila wypięta klata, przez to na zdjęciu skrzydła wydają się małe (i ciemne przez złe oświetlenie). W rzeczywistości proporcje ma identyczne jak na rysunku powyżej bo odkalkowałem dziada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Jak dla mnie to orzeł właśnie wyszedł, najbardziej mi się podoba ze wszystkich twoich tatuaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 hmm jeśli chodzi o ten "naj" to moje propozycje są jeszcze w produkcji, najprawdopodobniej pewna anielica na plecach zmiecie wszystko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Odważna ta Twoja klientela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodDzioch Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 @Propa Orzeł jest bardzo wyraźny. W innych twoich pracach wiele elementów się zlewa, tutaj wyraźne kontury i oszczędne cieniowanie...kurde, sam bym takie coś chciał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 japan, to je zaebiste ale szkoda mi neon czaszki :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Propa, orzeł > all, omg, szacun dla Ciebie i tego gościa! Taki tatuaż to rozumiem! Jedyne co mi się widzi jako dziara to któraś z moich dwóch Matek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Sernat to spodoba Ci się dziarka upamiętniająca powstańców która szykuje sie pod koniec stycznia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Przekokszony Strażnik kapłański. Te dziady w tle to własnie kapłani, jakby co:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 10/10 broniłbym świątyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Można nim jakoś zostać? :D Zaje***** jest, chociaż miecz bym dał w łapce/przy pasie lub na plecach ewentualnie, bo tak to dziwnie jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Można nim jakoś zostać? :D Domyślam się, że nie dziadem. :D Ależ rycerstwo każdy mężczyzna ma we krwi. :> A tak w ogóle, to i tak docelowo nie może mieć tarczy, ma trzymać halabardę (wymóg rysunku), co skończy się kijem, bo i tak ta część ostra będzie poza ramami rysunku :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Michael Clarke Duncan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daWoj Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Moja pierwsza grafika wykonana metodą pixel art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi