Czoko Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 ..Witaminki" dostepne w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Dzięki wszystkim:D Huder ogon z toporem to taki motyw zaczerpnięty z dark souls, gdzie odcinanie bossom a szczególnie właśnie smokom ogonów zawsze owocowało jakąś super bronią, a pozycja wynika z tego że tatuaż na rękę musiał być podłużny, ale fakt zgadzam się że ten smok jest najsłabszy i bym go sobie (ani komuś raczej) nie dziabnął :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoko Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jak można zrobić sobie tatuaż?? Jak taka mechanika by wyglądala za 10 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Hmm, tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 tak samo :) A za 30-40 czy ileś tam lat będzie tyle podziaranych dziadków i babć że nikogo to nie będzie dziwić. do tego: co sobie kto dziaba to mnie i nikogo nie powinno zbytnio interesować, jakiś dylematów moralnych z tego powodu nie mam, ktoś chce tatuaż - to dopuki nie jest to tatuaż na penisie albo dupie - to wydziabam wszystko i każdemu, ktoś sobie zarzyczy jajecznice na głowie, jasne, czemu nie. http://www.bigtattooplanet.com/forums/atta...head_tattoo.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 to dopuki nie jest to tatuaż na penisie albo dupie - to wydziabam wszystko Specjalnie nie wymienił damskiego krocza, żeby jakaś przyszła :D Nie no chill, żarty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 sporo już mnie dziewczyn pytało o tatuaż na wzgórku chociaż fakt jeszcze żadnego nie robiłem :) inna sprawa że akurat z cipką można robić dużo fajniejszych rzeczy niż tatuowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 sporo już mnie dziewczyn pytało o tatuaż na wzgórku chociaż fakt jeszcze żadnego nie robiłem :) inna sprawa że akurat z cipką można robić dużo fajniejszych rzeczy niż tatuowanie Racja, przecież to byłby psychiczny terror i wyzwanie, przy którym najtwardsi by odpadli :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 ach ta ciężka i pełna wyrzeczeń praca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 A co jeśli po pewnym czasie by ci to spowszedniało, jak jakiemuś ginekologowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Nie wiem wydaje mi się że to nie działa w ten sposób, jest jakieś rozdzielenie uwagi w zależności od kontekstu, pani modelka rozbierająca się na studiach była panią modelką do narysowania, i mogła cieszyć oko ale nie cieszyła hmm serca (:)) nawet w jednej setnej tak jak ktoś inny w owym czasie choćby w kurtce i kaloszach. Przy tatuażu jasne "interakcja" większa, bo dochodzi gadka i dużo dotyku, ale umysł działa na poziomie twórczym, i generalnie nie skupiam się na niczym innym niż dziaranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Czoko brzydkie praca nawet jak na concept art. Wkurzasz mnie koleś - wchodzisz tutaj z butami i się jeszcze aferujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Strona 12/14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 pozamiatane ;) świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ..Witaminki" dostepne w grze arcydzieło pikselartu Wojzax: jesteś moim boge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ..Witaminki" dostepne w grze Czyli jednak nie jestem najgorszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 ramówka: - woj i propa rozwalacie - ANtY fajne bonus: - czoko, no offence, ale powiedz mi, żartujesz sobie? notsureiftrollorjuststupid.jpg takich grafik to chyba nawet ja nie robiłem, nie licząc jednorazowego wydurniania się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 AnTY genialne, zrób z tego grę!!!1111jednejednej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Anty no jest git,tylko ten ogon moglby sie z tulowiem unosic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoko Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 i co się sracie debile.... Czoko brzydkie praca nawet jak na concept art. Wkurzasz mnie koleś - wchodzisz tutaj z butami i się jeszcze aferujesz. ty mnie wkurzasz frajerze i sie afejasz... Agent Gnat z bronią Warn, blokada na 2 dni - Uzjel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 AGENT GNAT - Zwykły, szary, człowiek po 30-tce chcę zniszczyć fortece złego Chodzącego Diabła- Pomożesz mu? Czy będziesz stał i się patrzył? jak tak na niego patrze to ani to ani to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoko Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 co mnie raportujecie, to też gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Gościu, wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 To nie wrzucaj gówna. Załóż fanpage swojego "DESTROYER Team" na Facebooku i chwal się tym tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 powstające w pocie i bólu: nie jest to niestety nawet jedna trzecia ;(sporo do zakrycia): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Boli mnie jak na to patrzę, Propa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 To bohater Tripa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodDzioch Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Do tej pory jedyny twój tatuaż który mi się nie podoba. Może jak skończysz to wyjdzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 @Bedziem mnie boli jak chodzę :D @Huder tak :) @Blooddzioch: dużo dużo się zmieni, zakrywanie tatuażu w czasie zakrywania zawsze wygląda jak chaos, elegancka dziarka będzie jak znowu zacisne zęby i sie za to wezmne. NAjboleśniejszą część zrobiłem już to z górki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi