Morro Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 @Morro - :D bardzo trafnie. Właśnie się zastanawiam czyją mu twarz dać... @Propa - no i popsułeś mi szyki, wstawiając cycek, ale nie mogę się gniewać, bo ten cycek jest taki, taki...no nie można przejść obok niego obojętnie :D Bardzo fajnie, że pomarszczona brodawka. @Wojzax - wcale nie wydaje mi się, byś nie potraktował tego należycie, jest na bardzo dobrym poziomie komiks. To że twarze są chwilami takie bez wyrazu jest bardzo trafne i mi się podoba, a drobne niedociągnięcia - bez przesady, to jest komiks, z zasady ma być uproszczony, i tak jak na komiks dajesz cieniowania nadto. Co do oświetlenia, to tylko zmieniony kontrast został, trochę zmniejszyłam, by wyrównać blaski, bo się świecić zaczęła jakby była z metalu zrobiona, ludzka skóra nie daje takich odblasków, chyba że jest mokra... w sumie robię ten rysunek nie mając żadnej wizji, co i tak idzie niexle jak na rysowanie z głowy;P Pomysł z "sercem" przypadł mi do gustu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Dzisiaj była zabawa w łączenie dwóch subtooli w jeden mesh. Czaszka + blacha, klik, magia. ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 nie wiem czemu (chyba ze to ten usmiech) wstawilbym mu twarz johnego bravo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Ten koleś z tym uśmiechem i włosami wygląda jak ten zły (Hades?) co miał dwóch takich przydupasów śmiesznych z bajki o Herkulesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Mówiliście że ładna strona, to tutaj jest wersja zeskanowana. Muszę jeszcze popracować nad ciemnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 grubo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 talentu nigdy nie miałem:< wip ps sory za jakosc ale to ta dellowska kamerka:< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 ołówek? fajowska kurtka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Wojzax, mindfuckowa perspektywa kadru z piecem, w sensie te nogi wygladaja jakby byly troche w gore, a pablo material swietny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Wojzi , ta ołóweczek . Swoją drogą dzięki za pozytywne opinie - nie spodziewałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Nie no, Pablo, na razie wygląda to bardzo dobrze. Nie ma się do czego przyczepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Mój zespół potrzebował loga więc przysiadłem i oto co wyszło: przed chwilą skończyłem: sprzed dwóch dni: Nie rysuję na co dzień, od święta coś nabazgrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Mi tam się podoba, szczególnie ten pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Ma klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Stylem kojarzy mi sie z grafikami z TH: American Wasteland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 którego zanimować? chyba brudniejszy fajniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Brudniejszy rox. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wygląda niemalże jak potwór z Anvil of Dawn, artyści w tej grze mieli naprawdę chore pomysły na potwory. Np wąż, który ma rękę zamiast głowy i trzyma w niej miecz, czy to cokolwiek to jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ciekawe animacje swoją drogą w tej grze co pokazałeś. a to wyżej to taka moja interpretacja wróżki zębóżki, już sobie chadza, pluje krzyczy, jeszcze pare animacji i do dema suke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ciekawe animacje swoją drogą w tej grze co pokazałeś. a to wyżej to taka moja interpretacja wróżki zębóżki, już sobie chadza, pluje krzyczy, jeszcze pare animacji i do dema suke :) Tak animacje są genialne. Koleś co gra specjalnie dawał się atakować by zobaczyć wszystkie animacje potworków :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 taka minigierka. grubo prototypowo narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 To wygląda źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 spoko spoko wiem ulepszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Bardzo źle. :/ Gdyby nie ręce to powiedziałbym że to Bedzioma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 no bo wrzucilem screena za szybko, tutaj głównie jest asfalt który ładnie sie porusza w zależnosci jak szybko jedziemy i po którym pasie itp. i tego na screenie nie widać. dojdą efekty i ogólny picing wrzuce to samo bez fallstartu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jakiś fade by się przydał na horyzoncie bo się urywa tak z dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 już dodałem mgłe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 - asfalt jest imo za blisko - te dłonie, za bardzo rozmazane chyba + wnętrze samochodu (oprócz góry, zwłaszcza oprócz lusterka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 final jakis to to nie jest, bez paniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi