Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 zabawa animacją w grafice Shil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 hie,hie ale jej cytki falują. Nie no, wygląda to nieźle. Widać, żę się zmachała. EDIT: A włosy nie powinny się chociaż trochę ruszać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 wojzax, czy ty po chwili usuwasz to co wstawiłeś? oO bo prawie zawsze nic nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 może coś z imgurem nie tak cytuj mojego posta i skopiuj link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 A dobra, wjebie, bo to w sumie jako grafika się zalicza pierwsze w życiu malowanie farbami, do tego olejnymi, chyba trochę ponad godzinę mi to zajeło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Czyli rysowanie czego popadnie na wakacjach. :) Kilka ładnych, kilka z poziomu gimnazjalisty. Czyli jak każdy. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 OMG GOŁA PANI +18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 moje ulubione to jes węgiel tak? muszę sobie kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 tak, węgiel ale taki zwykły z grilla :D , imo to niebieskim kawałkiem kredki lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Nie ma takiego specyficznego klimatu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 dużo zakrywania, historia taka: zakrywałem tatuaż, którym ktoś nieudolnie próbował zakryć inny tatuaż, innymi słowy kupa dubania, jakimś cudem wystarczył sam czarny żeby to zrobić, ale szarym i białym będę jeszcze to tunningował jak się zagoi: jak ktoś zgadnie co było pod tym ma u mnie piwo. Ogólnie biorąc pod uwage całokrztałt - najtrudniejszy do zrobienia tatuaż za jaki się brałem. A zrobiłem to jako tzw free-hand, zero odbijania wzorów (ba, rysowania wzorów, ani na kartkach ani długopisem/mazaczkiem na ciele, bezpośrednio maszynka->skóra. Jako coś nieskończonego i tymczasowo bez zasłaniająco-rozjaśniających kolorków , no nie oszukujmy sie 4h to zajelo - rad jestem z efektu bardzo :) ) aż szkoda ze sie zdjecie rozmazało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 KOCHAM CIĘ EWA? moje nowe logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 no to strzelam... pod spodem był tatuaż! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 KOCHAM CIĘ EWA? :D A propa, jesteś świetny. Ile od takiego zakrywania sie bierze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 hmmm 'w salonie' bierze sie jakies 2x wiecej niz ja wzialem, ale to i tak wiecej niz comiesięczne stażowe z urzędu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 zabawa animacją w grafice Shil: Coś Ty zrobił jej krawędziom, chciało Ci się tak to wycinać? :D Chcesz png jej samej, mam ją na warstwie.. Propa, piękny ten tatuaż, pan też, szkoda że zdjęcie tylko do pasa.:D Pod spodem była kostucha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 pod spodem był jakiś demon/smok, zakryty tribalem. Tribala lekko widać jak się przyjżysz, taka szarość ;) no i to co tam widać na plecach też będziemy zakrywać. A poniżej pasa to żadnych fot zdjęć ani tatuaży u panów nie będzie chyba że na nogach! @Anty ja bym Ci doradził zamiast miliona szybkościowych szkiców narysować sto dopracowanych obrazków po kilkanaście godzin na każdy, szybciej ogarniesz temat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 hmmm 'w salonie' bierze sie jakies 2x wiecej niz ja wzialem, ale to i tak wiecej niz comiesięczne stażowe z urzędu :) Podoba mi się takie podejście :) . A tatuaż niezły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Wrzucam starszą pracę, już ją wrzucałam, ale teraz to jest collab, Kolega Abik (link do Jego DA) robi świetne space arty i zgodził się zrobić tło do mojego rhino concepta. Więc tu jest normalny: A tu mega duży: link i dorzucam jeszcze taki mieczyk święty na demony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 to drugie jest świetne :) smok, demony w tle, mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Szczegółowość i dokładność rhino powala na łopatki o.O . Ja to najprostszy kształt w takim rozmiarze bym zwalił :D . Druga praca też miazga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Shil, nie uważasz, że trochę za nisko ma łokieć ten koleżka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Shil, nie uważasz, że trochę za nisko ma łokieć ten koleżka? Wiesz co, uważam że z anatomią ma w ogóle problem.:D Właśnie dziś dostałam złotą radę od jednego forumowicza, po prostu złotą:D I zaraz będą poprawki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 no teraz rączka śliczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Najpierwszy brudny szkic requesta od Ignisa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 nie wiem czemu, ale lubię kuszników xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 ja też ;d wip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 nie wiem czemu, ale lubię kuszników xd same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Tak, jestem chory >< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 ciąg dalszy :D Jak na dwa dni roboty to sam siebie zaskakje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi